reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

hejka laski

No właśnie wybieram sie jutro na jakies zakupy z mała, musze prezent dla ojca kupic a M nie wysle bo wiadomo :laugh2:. Ja tez zreszta pomysłu nie mam:errr:

do__ti Ty sie kobito komentarzami nie przejmuj, mnie tez sie wszyscy pytaja czy piersia karmie i ja odpowiadam Taaaaaaaak, chociaz mala MM tez dostaje, nic nie poradze ze mam mniejsza produkcje i jej nie wystarcza tylko moje mleko, to samo milam z synem i mi kazdy mowil podawaj piers a zobaczysz ze wkoncu bedziesz miec tyle mleka ze bedzie sie najadal i gów.... prawda!! 3tyg noc i dzien wisial na cycu, on plakal i ja plakalam, okazało sie ze stracil na wadze 500gr od wagi urodzeniowej przez 3tyg nic nie przybrał a stracił i mi lekarka kazała natychmiast kazała podac MM i nagle problemy sie skonczyły !!! Takze teraz moga sobie gadac ile wejdzie az im odciski na jezykach sie porobia od gadania a ja i tak zrobie swoje.
Mała piers dostaje a pózniej MM i mi to pasuje a ona najedzona idzie spac.
Nie przejmujcie sie dziewczyny opiniami innych to jest wasze dziecko wasz wybór.

jasminum82 ,to wszystko przez to ze gospodarka hormonalna została zachwiana przez poród i to nie jest zadna depresja, to normalne, jak hormony przestana szalec wszystko wroci do normy.

Mój starszy podobny do mnie a mała do taty, i jestem w szoku bo myslalam ze mam geny dominujace
:szok: u mnie wszyscy w rodzinie ciemne oczy maja, dzieci moich sióstr równiez, mój syn tez, a tu ci surprise córka ma zielone!!!!:szok:

Identyko jak mąż.

Dzisiaj zabieram sie za szafe
:-)musze powywalac ciazowe łachy i wkoncu popatrzec co moge juz na siebie włożyc z przed ciazy bo jeszcze tego nie robilam tylko w dresach latam i juz mi zbrzydło, ale po cc to nie łatwo biodrowki włożyc bo ocieraja o rane:wściekła/y:

reklama
Hallo Kochane!
Ależ zimno u Nas i ponuro! Mnie za to teraz doły jakieś dopadają:eek: Nieatrakcyjna się czuję:cool:
Wczoraj się uryczałam, wiem, wiem, to dopiero trzy tygodnie, ale lipa jest i już!
M też jakoś bokiem chodzi:sorry:
Megan właśnie i jeszcze nie mam w co się ubrać! Niby z brzuchem ok, ale jak coś ciaśniejszego na brzuch założę, to mnie boli, i wcale nie chodzi mi o bliznę, tylko tak wyżej. Ja to jeszcze śmigam w tych majteczkach wielorazowych, bo w domu mam tylko takie, które na bliźnie się kończą, a jeszcze nie kupiłam innych:-p

Miq Kochana to czekamy na Was!!!! Grunt, że już się zacznie! Trzymam kciuki za szybki poród!!!
Doti a jak Ci idzie z tymi wielorazowymi pieluszkami? Ok jest?l

Ostatnia edycja:
Megan staram się nie przejmować, ale ja bardzo do siebie biorę to co inni mówią - niestety taki nadwrażliwiec ze mnie jest.

Risia ;) głowa go góry :D. Jak znajdę chwilkę to będę się uczyć z youtubea

Lotka dokładnie olać - najważniejsze żeby dziecko było pojedzone i szczęśliwe i my też :D

Axarai póko co nie mieścimy się - tzn. pieluszki onesize są za duże w udkach. Ale próbowaliśmy otulacze i fajnie jest, ale póki co jednorazowe królują, a wielo czekają

axari ja tez jeszcze w tych sexy majtach :zawstydzona/y:, mierzylam inne ale niestety :no: nie dam rady jeszcze w nich smigac. No coz na wszystko przyjdzie pora. Ja to jakas niecierpliwa jestem bo juz bym chciala wskoczyc w cos fajnego. a wg to buty na obcasach hmmmmm marzenie :-D

Ale za pasem swieta i bedzie mozna sie wkoncu wystroic, ja juz sie za sukieneczkami w necie ogladam i znalazlam taka jedna i ciagle wchodze na strone sprawdzam czy jeszcze dostepna jest hahaha. Dla malej ksiezniczki tez juz sukieneczki mam i juz chcialabym jej to zakladac a ona jeszcze taaaaka malutka to tych wszystkich fajnych ciuszkow ;-)
Ja strasznie sie niemoge doczekac swiat.

Dobra spadam objad konczyc robic poki mała spi

Milego dzionka kochane

Megan tak szczerze, to teraz gorzej mi się ubrać niż w ciąży:szok:
Dziewczyna jak robisz "odpowiedź" w drugiej linijce tam gdzie pogrubienie jest taki ekranik, dokładnie 13 ikonka. Wchodzisz w to, i zaznaczasz "from computer" wybierasz zdjęcie ze swojego folderu w komputerze i robisz dodaj plik, a później wgraj plik. Nie musisz zmniejszać zdjęć, forum samo przerabia rozmiar.

DSC_0322.jpg Dziewczyny dzięki za pomoc :) Dzisiaj Julian skończył 3 tygodnie :)

reklama
Dziewczyny dzis normalnie wiem,że zyje :) jaka jestem szczesliwa!!! normalnie pierwsza noc od dwoch tyg gdzie synek budzil sie na cyca co 3 i 2 godziny !!:) dzis je i spi :) okazalo sie,że ja mam za malo pokarmu sciagnelam zobaczylam ile mam z dwoch cycow no i mialam 80 czyli za malo bo maluszek potrzebuje 100 wiec poprostu daje mu cyca i dokarmiam 60ml MM i spi wtedy i jest spokojny:) takze najwazniejsze ze mu dobrze :) ja spokojna i on :) i w ogole moje dziecko nie lubi ciszy :szok::szok: normalnie spi najlepiej przy muzyce i to glosno wieza jest wlaczona:-D:-Daz mnie juz glowa boli

Kochane a jakie Wy macie te lezaczki bujaczki?bo nie wiem jaki mam kupic... niby najlepszy ten z FP cudowna planeta taki macie czy inny ? bede wdzieczna za porade :)

Do góry