reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Joasia no ja jakos cos sie zle nastawiam..nie wiem moze dlatego,że tak chcialam uniknac lezakowania i to w szpitalu:-( zreszta juz jak bylam w niedziele to gin mowila,że na dniach wroce rodzic i co nie sprawdzilo sie:-p:-p

Miq no ja w druga strone ide rodzic:-)czyli sulechów :) a CC miala miec wczoraj Malenstwo20

RiSia no wlasnie kto wie kto wie:-D do 24tej jeszcze tyle czasu,że ho ho:-) ale wiesz co czekamy na siebie:-pjak Ty dzisiaj rodzisz to ja tez i odwrotnie:-D ale tak do soboty ja bym chciala miec to za soba:-p

też myślałam nad Sulechowem no ale tutaj mam bliżej, na weekend jadę właśnie w okolice Sulechowa do rodziców na wykopki, jak mnie złapie to wyląduję w Sulechowie

jejku ciekawe co u Maluszka, żeby wszystko było dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miq no ja mam na rowni :) ale wybralam Sulek bo to moje rodzinne miasto no i tam tez mam lekarza prowadzacego takze dlugo nie musialam sie zastanawiac:-) i prosze nie mylic mojego nicka z Maleństwo20 bo udusze:-p:-p

ja nie mylę, widziałam na wątku szpitalnym, ze maluszek ma mieć cc ale nie było który, dlatego pytałam

RiSia no wlasnie ja nic nie wiem praktycznie wiec sie stresuje... gin powiedziala,że jestem juz po terminie nie moze mi wystawic juz L4 no i po 7 dniach po terminie biora do szpitala a u mnie niby tyle minelo. Powiedziala,że zrobia test oxy zeby zobaczyc jak maly reaguje... jej zdaniem u mnie wszystko ladnie szykuje sie an porod wiec nie wiem mysli,żę urodze w najblizszych dniach .Ogolnie,że lepiej bedzie jak juz bede pod stala kontrola i opieka... czas maja na wywolanie albo jakbym sie nie zgadzala to jescze tydz maja zeby maluszek bez pomocy sie pojawil ale ja juz chyba wole miec wywolany niz lezec tydz i po porodzie jeszcze...

reklama
Miq ja też się myliłam :):)

Maluszku no troszkę Twoja gin ściemnia z tym l4... ja mam l4 wystawione do 4 października...:tak:więc to jest jej dobra wola... to co teraz jesteś na macierzyńskim?? bez sensu... Ale jak tydzień?? to oni chcą czekać do 43 tc??czyli skończonych 42 tc? jakaś paranoja wg mnie...wiesz wszystko sie szykuje do porodu, ale nie wiaodmo jak tam sytuacja u dzidzi... sprawdzala stan łożyska? wody? ja już bym naciskała ... u mnie kazali przyjść w czwartek ale ja wtedy bede w 41 tc...

Do góry