reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Dla nas dzisiaj ważny dzień bo rozpoczecie szkoły:)

Jestem dumna z Domsia takie grzeczne serduszko moje było:))

Autkiem się fajnie jeździ :))

Ja skurcze też miewam ale też i no-spę biorę jak jest tak bardziej alarmowo nawet jak to tylko takie przebowiadające bo ja to nawet w terminie mogę rodzić :))

Pozdrowionka:)

reklama
Joasiu córeczka śliczna:)

Maluszek u nas nawet jak np moja amam przyjedzie i musi jechać to musi się "wytlumaczyć" , że jedzie nakarmić pieska bo inaczej jest histeria :tak: Jak teście chcieli uciec cichaczem to była taka awantura, ze hej musieli się wrócić i powiedzieć, że idą nakarmić pieska :tak:mimo, ze go nie mają wtedy zrobil papa wszystkim i mogli wyjść...

Marudka dobre:):) trzymam kciuki:)

Polisia sprobuj sobie tego olejku a nóż może Ci pomoże ja wlasnie urodziłam w 40 tc i 3 dniu :) głowka do góry będzie dobrze:)

Camilla
fajnie, że zaglądasz:) jak mala reaguje na siostrę??

Mafu mój wczoraj "grzebał" przy szyjce myślałam, ze oszaleję bo taki ból a poza tym siku latałam jak postrzelona...

Axarai to chyba mój taki wyjątek :tak: bo jak przychodzi z pracy zje umyje się to bawi sie z Sebkiem ze 2-3 godzinki :tak:jak jest ładnie bierze go na plac zabaw, biorą piłkę i idą grać:tak:

Megan ja mam sny o skurczach :-Da potem się zastanawiam, czy faktycznie je miałam czy nie:cool:

Stokrotka dziwne, ze u Ciebie sugerują się terminem z usg dobrze zrozumialam? bo u mne jest tydzień rożnicy prawie, ale sugerują się terminem wg OM.

Liljanna życzę, zeby się odnalazly

Pauline ja się cieszę, ze moja mama nie ma FB i jest z tych "normalnych" tzn kazała mi czekać do czwartku :-Dbo jej nie ma jest u brata :tak: ale wyobrażam sobie, ze Cię to denerwuje - dodaj wpis 'wyjdzie wtedy, kiedy będzie na to gotowe" i ładny uśmiech :)

Martusia hmmm ja szyjkę mam miękką rozwartą od ponad miesiąca :tak:z synkiem 2 miechy chodziłam z taką szyjką i urodziłam po terminie :tak:nie wiem dlaczego lekarze zawsze nastawiają skoro i tak nie przewidzą kiedy to będzie a tylko nas mamy nastawiają

Joasiu córeczka śliczna:)

Maluszek u nas nawet jak np moja amam przyjedzie i musi jechać to musi się "wytlumaczyć" , że jedzie nakarmić pieska bo inaczej jest histeria :tak: Jak teście chcieli uciec cichaczem to była taka awantura, ze hej musieli się wrócić i powiedzieć, że idą nakarmić pieska :tak:mimo, ze go nie mają wtedy zrobil papa wszystkim i mogli wyjść...

Marudka dobre:):) trzymam kciuki:)

Polisia sprobuj sobie tego olejku a nóż może Ci pomoże ja wlasnie urodziłam w 40 tc i 3 dniu :) głowka do góry będzie dobrze:)

Camilla
fajnie, że zaglądasz:) jak mala reaguje na siostrę??

Mafu mój wczoraj "grzebał" przy szyjce myślałam, ze oszaleję bo taki ból a poza tym siku latałam jak postrzelona...

Axarai to chyba mój taki wyjątek :tak: bo jak przychodzi z pracy zje umyje się to bawi sie z Sebkiem ze 2-3 godzinki :tak:jak jest ładnie bierze go na plac zabaw, biorą piłkę i idą grać:tak:

Megan ja mam sny o skurczach :-Da potem się zastanawiam, czy faktycznie je miałam czy nie:cool:

Stokrotka dziwne, ze u Ciebie sugerują się terminem z usg dobrze zrozumialam? bo u mne jest tydzień rożnicy prawie, ale sugerują się terminem wg OM.

Liljanna życzę, zeby się odnalazly

Pauline ja się cieszę, ze moja mama nie ma FB i jest z tych "normalnych" tzn kazała mi czekać do czwartku :-Dbo jej nie ma jest u brata :tak: ale wyobrażam sobie, ze Cię to denerwuje - dodaj wpis 'wyjdzie wtedy, kiedy będzie na to gotowe" i ładny uśmiech :)

Martusia hmmm ja szyjkę mam miękką rozwartą od ponad miesiąca :tak:z synkiem 2 miechy chodziłam z taką szyjką i urodziłam po terminie :tak:nie wiem dlaczego lekarze zawsze nastawiają skoro i tak nie przewidzą kiedy to będzie a tylko nas mamy nastawiają

Wow wkoncuuuuuuuuuuuu!!!! Gratulacje, dochodz do siebie i buziaki dla dzidzi. Witamy na swiecie.

Hahaha, ale tu gorąco! A ja się modle, żeby się nic nie zaczęło bo mnie jakieś przeziębienie/osłabienie dopadło i nie widzę siebie w takim stanie na porodówce :sorry::-:)-D Pozatym korzystam z każdego dnia sam na sam z moim małym Skarbem bo spakowana jestem na 7 dni do szpitala, przy mojej grupie krwi i męża nasilona żółtaczka murowana :-( Więc korzystam... :tak:

Zastanawiam się ile taki czop może odchodzić bo mi już z 3 tyg odchodzi i odchodzi:szok:

Pauline- to dała czadu mama z tym Facebookiem..ale się nie przejmuj, wrzuć na luz i nie przejmuje się takimi rzeczami (łatwo mówić.;) już nie długo i babcia będzie miała upragnioną wnusie;-)

Risia- a ja już po ciuchu myslałam że dobre wieści dzisiaj od Ciebie będą pochodziły..:-), kto wie może Lotka jednak nie odpuści kolejki:-D

Ja na dzisiaj mam zakaz rodzenia, bo nie miałby kto ze mną jechać do szpitala, M. dzisiaj w rozjazdach, a rodzice z najmłodszym bratem na rozpoczęcie roku do szkoły muzycznej jadą, a taxi wzywać to bym chyba majątek wydała hehe, więc zaciskam krocze do nocy a potem już niech się dzieje co chce:-p

reklama
no ja nie wiem kto się czym sugeruje, bo ginek dopiero z urlopu wróci i tez jestem ciekawa co mi tym razem powie :szok::no:
ja się sugeruje terminem z usg bo mi się bardziej prawdopodobny wydaje i nie schizuje sie tak przez to :tak:
zresztą ja całe życie mam nieregularne cykle albo wcale więc ....

Do góry