reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

och Pajka- ależ Ci zazdroszczę- ja jeszcze musze czekać ponad tydzien do wizyty ;( mam jednak nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że też je usłyszę ;)))

póki co zasypiam... :(((

reklama
Witajcie,
ale się rozpisałyście...:-)
jeśli chodzi o zaparcia to u mnie ten sam problem - wczoraj zaopatrzyłam się w suszone morele i efekt piorunujacy;-)
co do testu z kapustą to kusi oj kusi żeby zrobić...na szczęście mieszkamy sami więc nikt do garów ani na ręce nam nie patrzy...
a jak się robiło ten z obrączką? jeśli mogłybyście mi przypomnieć to będę wdzięczna:tak:

opuściły mnie mdłości...od kilku dni poranne a od trzech te całodniowe...czasem mnie tam zemdli ale nie jest tragicznie,może tymrazem nie schudnę na początku aż 5 kg. Teraz wagę startową mam mega niską 45 kilo (poprzednio 52) więc zostałyby ze mnie same kości :baffled:

Karo_lina test z obrączką robi się tak: wyrywasz sobie włos z głowy, przewlekasz go przez obrączkę, nad otwartą dłonią trzymasz obrączkę zawieszoną na włosie nieruchomo i jeśli obrączka zacznie się ruszać wahadłowo to będzie chłopiec, a jeśli po okręgu to dziewczynka. Mam nadzieję, że dość jasno to wytłumaczyłam ;)

P. S. Moja waga wyjściowa to 42 kg :(

o matko to ja przy was słoń z moimi 68 kilogramami :((( a ostatnie cztery mi doszły w cztery miesiące po stołowaniu się regularnym u teściowej- mega tłusto ;(((
teraz mam pretekst przynajmniej i mogę bez ryzykowania fochem powiedzieć, że nie chcę :)

Ja ważę ok 53 kg ;)po każdej ciąży szybko chudłam...

NAGAPALMA mam nadzieje...cycuchy już tak nie dają znaku mdłości brak i człowiek juz głupieje;/

reklama
Do góry