reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

och Pajka- ależ Ci zazdroszczę- ja jeszcze musze czekać ponad tydzien do wizyty ;( mam jednak nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że też je usłyszę ;)))

póki co zasypiam... :(((

reklama
Witajcie,
ale się rozpisałyście...:-)
jeśli chodzi o zaparcia to u mnie ten sam problem - wczoraj zaopatrzyłam się w suszone morele i efekt piorunujacy;-)
co do testu z kapustą to kusi oj kusi żeby zrobić...na szczęście mieszkamy sami więc nikt do garów ani na ręce nam nie patrzy...
a jak się robiło ten z obrączką? jeśli mogłybyście mi przypomnieć to będę wdzięczna:tak:

opuściły mnie mdłości...od kilku dni poranne a od trzech te całodniowe...czasem mnie tam zemdli ale nie jest tragicznie,może tymrazem nie schudnę na początku aż 5 kg. Teraz wagę startową mam mega niską 45 kilo (poprzednio 52) więc zostałyby ze mnie same kości :baffled:

Karo_lina test z obrączką robi się tak: wyrywasz sobie włos z głowy, przewlekasz go przez obrączkę, nad otwartą dłonią trzymasz obrączkę zawieszoną na włosie nieruchomo i jeśli obrączka zacznie się ruszać wahadłowo to będzie chłopiec, a jeśli po okręgu to dziewczynka. Mam nadzieję, że dość jasno to wytłumaczyłam ;)

P. S. Moja waga wyjściowa to 42 kg :(

o matko to ja przy was słoń z moimi 68 kilogramami :((( a ostatnie cztery mi doszły w cztery miesiące po stołowaniu się regularnym u teściowej- mega tłusto ;(((
teraz mam pretekst przynajmniej i mogę bez ryzykowania fochem powiedzieć, że nie chcę :)

Ja ważę ok 53 kg ;)po każdej ciąży szybko chudłam...

NAGAPALMA mam nadzieje...cycuchy już tak nie dają znaku mdłości brak i człowiek juz głupieje;/

reklama
Do góry