reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

karolina oj wspolczuje Citej Tesciowej, dobrez, my mieszkamy sami i nikt mi d... nie truje heh
patrysia nie ma za co :) bedziecie sie decydowac na to?

a ja juz wiem czemu mnie wczoraj tak brzuch bolal, dzis mam mega sr..... nawet mam problem zeby do wc dobiec zaaplikowalam sobie wegiel, siedze i zdycham do tego katar, kaszel i bol gardla :rofl2: nawet do pracy dzis nie poszlam, chyba zaraz do wyra pojde, bo mam ubrane dwa swetry i nadal mi zimno

reklama
judith- ja bym szła na wizytę dopiero jutro, ale niestety plamiłam i musialam przyspieszyć. byłam w 6 tygodniu, na następną idę za tydzień i mam nadzieję, że już będzie biło jak dzwon to serdusio ;))) więc sie nie denerwuj- teraz jeszcze za wcześnie ;) a jak pójdziesz za półtora tygodnia to będzie już albo 6 albo 7 tydzień, więc nie dość, że pęcholek na swoim miejscu to jeszcze serdunio masz szanse usłyszeć za jednym razem ;))) Głowa do góry i ciesz się z takiego biegu wydarzeń ;)

demetrios- patrzę sobie na Twój suwaczek i my tak całkiem blisko siebie jesteśmy :)
a moja teściowa to temat rzeka. jak nawet gadam z kims przez telefon to pyta z kim i o czym. masakra bo ja nie nauczona do takich pytań ;))) staram się olewać.

martusia- mi by sie przydało takie przeczyszczenie ;))) a póki co musze sie zaopatrzeć w siemię lniane i znów wrócić do picia glutków ;)
mi też dzisiaj mega zimno i z trudem panuje nad opadającymi powiekami ;(((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolina wlasnie dlatego ustawilas sobie wizyte dopiero 3 lutego zeby bylo juz cos widac. Przy Igorze polecialam do ginka tydzien po spodziewanej miesiaczce i oprocz testu ktory robilam jeszcze w gabinecie to nic innego sie nie dowiedzialam bo bylo duzo za wczesnie i na USG nie bylo jeszcze nic widac.
A tesciowa to masz naprawde straszna!!Nie wyobrazam sobie takiego nattrectwa. Wlasnie dlatego najlepiej samemu w ciszy i spokoju...

judith- i bardzo dobrą decyzję podjęłaś z ta wizytą :) w tym dniu to ja będę tańcować na biesiadzie- ole!!!
ja miałam iść jutro, ale wyszło jak wyszło i byłam tydzien temu i idę za tydzień. Wierzę w to serduszko- bardzo bardzo.... :)

a teściowa- niestety póki co nie mamy innego wyjścia, tzn moglibyśmy wynajmować na czas budowy, ale to bez sensu wydane pieniądze, a my każdy grosz liczymy ;)

Witajcie
Pajka, gratuluje bijącego serduszka!Ja jestem w tym samym tygodniu a dokładnie 6tydz+4 i wczoraj na usg również biło i u mnie serduszko!Powiedz mi ile mierzy twoje malenstwo?

Przepraszam, że nie odniose sie do żadnej pozostałej ale mam duzo do nadrobienia

Karol_in-a idziemy prawie łeb w łeb :))) Ja miałam taką ciekawską ciocie - sąsiadkę. Wszystko musiała zawsze wiedzieć - gdzie idę, z kim, o której wracam - masakra. Teraz mieszkam w bloku z mężem więc mamy spokój.

patrysia no to super, daj nac jak juz wsystko pozalatwiacie, ciesze, sie, ze pomoglam

dobra uciekam do wyra bo umieram

Ostatnia edycja:
reklama
Karolinko tak serdusio juz biło :):)nie słyszałam, ale widziałam i lekarka potwierdziła a ja z wrażenia zapomniałam fotki wziać :-D

Marsyni
mi lekarka nie mówiła ile ma mm tylko mi powiedziała, ze ciaża jest na 6 tydz i 2 dzień

Do góry