reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

karolina oj wspolczuje Citej Tesciowej, dobrez, my mieszkamy sami i nikt mi d... nie truje heh
patrysia nie ma za co :) bedziecie sie decydowac na to?

a ja juz wiem czemu mnie wczoraj tak brzuch bolal, dzis mam mega sr..... nawet mam problem zeby do wc dobiec zaaplikowalam sobie wegiel, siedze i zdycham do tego katar, kaszel i bol gardla :rofl2: nawet do pracy dzis nie poszlam, chyba zaraz do wyra pojde, bo mam ubrane dwa swetry i nadal mi zimno

reklama
judith- ja bym szła na wizytę dopiero jutro, ale niestety plamiłam i musialam przyspieszyć. byłam w 6 tygodniu, na następną idę za tydzień i mam nadzieję, że już będzie biło jak dzwon to serdusio ;))) więc sie nie denerwuj- teraz jeszcze za wcześnie ;) a jak pójdziesz za półtora tygodnia to będzie już albo 6 albo 7 tydzień, więc nie dość, że pęcholek na swoim miejscu to jeszcze serdunio masz szanse usłyszeć za jednym razem ;))) Głowa do góry i ciesz się z takiego biegu wydarzeń ;)

demetrios- patrzę sobie na Twój suwaczek i my tak całkiem blisko siebie jesteśmy :)
a moja teściowa to temat rzeka. jak nawet gadam z kims przez telefon to pyta z kim i o czym. masakra bo ja nie nauczona do takich pytań ;))) staram się olewać.

martusia- mi by sie przydało takie przeczyszczenie ;))) a póki co musze sie zaopatrzeć w siemię lniane i znów wrócić do picia glutków ;)
mi też dzisiaj mega zimno i z trudem panuje nad opadającymi powiekami ;(((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolina wlasnie dlatego ustawilas sobie wizyte dopiero 3 lutego zeby bylo juz cos widac. Przy Igorze polecialam do ginka tydzien po spodziewanej miesiaczce i oprocz testu ktory robilam jeszcze w gabinecie to nic innego sie nie dowiedzialam bo bylo duzo za wczesnie i na USG nie bylo jeszcze nic widac.
A tesciowa to masz naprawde straszna!!Nie wyobrazam sobie takiego nattrectwa. Wlasnie dlatego najlepiej samemu w ciszy i spokoju...

judith- i bardzo dobrą decyzję podjęłaś z ta wizytą :) w tym dniu to ja będę tańcować na biesiadzie- ole!!!
ja miałam iść jutro, ale wyszło jak wyszło i byłam tydzien temu i idę za tydzień. Wierzę w to serduszko- bardzo bardzo.... :)

a teściowa- niestety póki co nie mamy innego wyjścia, tzn moglibyśmy wynajmować na czas budowy, ale to bez sensu wydane pieniądze, a my każdy grosz liczymy ;)

Witajcie
Pajka, gratuluje bijącego serduszka!Ja jestem w tym samym tygodniu a dokładnie 6tydz+4 i wczoraj na usg również biło i u mnie serduszko!Powiedz mi ile mierzy twoje malenstwo?

Przepraszam, że nie odniose sie do żadnej pozostałej ale mam duzo do nadrobienia

Karol_in-a idziemy prawie łeb w łeb :))) Ja miałam taką ciekawską ciocie - sąsiadkę. Wszystko musiała zawsze wiedzieć - gdzie idę, z kim, o której wracam - masakra. Teraz mieszkam w bloku z mężem więc mamy spokój.

patrysia no to super, daj nac jak juz wsystko pozalatwiacie, ciesze, sie, ze pomoglam

dobra uciekam do wyra bo umieram

Ostatnia edycja:
reklama
Karolinko tak serdusio juz biło :):)nie słyszałam, ale widziałam i lekarka potwierdziła a ja z wrażenia zapomniałam fotki wziać :-D

Marsyni
mi lekarka nie mówiła ile ma mm tylko mi powiedziała, ze ciaża jest na 6 tydz i 2 dzień

Do góry