reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

oj wiem co miałam jeszcze , tylko moja skleroza jest porażająca ;)
do dziewczyn które są z Krakowa i okolic, albo bywają często w krakowie. Emolium jakbyście kupowały fajnie kupić u tego sprzedawcy na allegro:volfarm a potem odebrać osobiście w ich aptece bez kosztów przesyłki. Ja kupiłam np emulsję do kąpieli 400 ml za 25 zł co w porównaniu z enami w aptekach w NT jest strasznie tanio

reklama
Paula trzymam kciuki za Ciebie i Hanię - wagą się nie przejmuj przecież są granice błędu :-) A rozstania z synkiem nie zazdroszczę ( też będę to przezywać) Ale może świadomość że jest pod dobrą opieką troszkę rozweseli buźkę :-)
Mambusiafajnie że razem z Asią będziecie w pełni pierwszymi wrześniowymi mamusiami :-) o ile mnie pamięć nie zawodzi :-p

Anisen dzięki pewnie skorzystam:))

ja kurcze dziś cały dzień coś wcinam tak mi sie chce jeść pomimo upału to mi się naleśników zachciało z serkiem danio, a teraz tosty...

Oglądałam film (a raczej bajkę) a maleństwo mi tak skakało że niedobrze mi się zrobiło. Teraz to nie ma już chyba żadnych szans żebym kładła się na plecach. Co chwilę latam siku - blee.

ellsi - wiem coś o tym, też sikam jak popieprzona :wściekła/y:

Paula - ja się też mega boję rozstania z Tysią, moja niy już duża a taki cycol że koniec świata, u dziadków nie zostanie na noc, ja jak wyjdę to nawet z mężem nie chce yć, tzn. będzie super dopóki nie przyjdzie pora spania, wtedy jest wołanie i płacz. No ale cóż, w szpitalu ze mną byc nie może. Ja przygotowałam sobie w torie 3 jajka niespodzianki i takie mini-zabawki w saszetkach, że jak będzie mnie odwiedzać to będzie dostawać. Mam nadzieje że to nie będzie tak źle...

Dziuba no juz Cie miałam wzywać... A a Ty sie jeszcze kulasz, daj sobie juz spokoj z kuchnia i zacznij biegać;-) Tysia da rade i mamę bedzie odwiedzać przecież:-)

Anisen ja mysle ze jak Paula wróci ze szpitala to rozwiazemy ten problem. Teraz chyba nie ma co zawracać jej głowy. Ja jestem przeciwna zawalił dostępu dziewczynom ktore są z doskoku i kliknely zaledwie kilka postów i zniknęły lub odzywają sie raz w miesiacu lub rzadziej na zasadzie " cześć ja tylko na chwile". Na razie na wątku @ i tak są zdjecia ale przyjdzie pewnie czas gdy bedzie potrzebny do wyrzycia sie na teściowej, pracy, mężu itd potajemnie:-D

Ola kiecke mam w rozmiarze 36 wiec chyba wiecej nie schudne;-) a ma taki fason ze jak mi troche zostanie to tez bedzie ok. Była w przecenie dlatego ja wzięłam bo czekam na zakupy po porodzie.

Kasiula mi sie jeść nie chce ale zaraz wsune botwinke bo w miarę lekka jest.

Mambusia to bedziesz prawdziwa wrzesniowka:-) trzymam kciuki:-)

misiako, ale bym zjadła botwinkę, mniam.

Ja dzisiaj umieram, nie daje już rady, jeszcze mąż mecz ogladał, a mala ma tych meczach wariuje jak oszalała, a że jeszcze podarł g.... to skurczy dostałam. No masakra jakas :(

sylwia
dobrze pamiętasz, ja pierwszego koło 9-10 powinnam byc rozpakowana jak nic się nie wydarzy niezapowiedzianego.
nie mogę w to uwierzyć że to już tlyko kilka dni

Witam ciepluteńko....a może powinnam powiedzieć chłodniuteńko hihi

Nie wiem czy Wy także dzisiaj odczuwacie tak strasznie ten upał jak ja? Kurcze przecież nie wiem gdzie się mam schować... Zero deszczu, zero prognoz z burzami. W nocy i w dzień wentylator chodzi na maxa....obłęd jakiś...

katezbb
- zobaczysz jak Ci czas zleci, urodzisz szybciej niż Ci się wydaje, różne rzeczy już teraz mogą się dziać ;) Jeszcze będziesz prosiła aby wróciły czasy "ciszy i spokoju" hihi

Bluetooth
- współczuje bardzo tego bólu nadgarstków i drętwienia palców. Oby zamówione szyny były do odbioru jak najszybciej i oby przyniosły ulgę. Wiem że moja ciocia jak miała taki problem to faktycznie usztywniacz nadgarstka bardzo jej pomógł. Śpi w nim do dzisiaj i czuje ogromną różnicę.

paula - słońce nie martw się proszę...aż serce się kroi...to musi być okropne zostawić w domu dzidzię. Wiadomo że każdy przebywa w szpitalu tylko z musu. Może jutro będzie cc...daj koniecznie znać...Trzymam kciuki i przesyłam moc dobrej energii...

magda - tak czytam i czytam a Ty babka nie do zdarcia jesteś... bóle praktycznie zerowe...oby jak najdłużej. Życzę dużo zdrówka i trzymania się w takiej kondycji jak najdłużej A ból krzyża ... może mąż mógł by wspomóc? ;) Jakiś masażyk? ;)

Bafinka - tak jak dziewczyny mówią Johnson często uczula - niestety cierpi z tego powodu multum noworodków. Osobiście nie przesadzam na początek z kosmetykami. Do kąpieli zakupiłam Nivea - 3w1, po kąpieli oliwkę Bambino + Sudokrem na ewentualne odparzenia ;)

dziuba - nie przejmuj się frytkami, leczem i wszystkim innym. Słońce czasem ciąża i hormony powodują iż najprostsze czynności wydają nam się czymś nie do osiągnięcia. Potrafimy coś stłuc, zepsuć czy też przypalić;) Nie martw się - wszystko wróci do normy jak się rozpakujesz. Ostatnio sama miałam kiepski dzień. Podobno jestem bardzo dobrym kierowcą a jeździłam jak sierotka... trudno mi było samej uwierzyć jakie można popełniać błędy i nic nie widzieć dookoła hihihi Do tego upał...nie martw się -minie ;) A rozstanie z Tysią jak pójdziesz do szpitala na pewno nie będzie łatwe...oj obie będziecie tęsknić...pomyśl tylko jaki prezent jej przyniesiesz do domciu ;) Wszelkie żale miną od ręki ;)

reklama
Mambusia widZe ze mamy do siebie rzut beretem wiec pogoda ta sama. Mam wrażenie ze zaraz sie roztopie. Prysznic brałam juz 3 razy. Czekam na deszcze z utęsknieniem. Podobno od niedzieli ma byc lepiej po 24 stopnie.

Asia jak masz ochote to wpadaj na botwinke jeszcze sporo zostało:-)

Do góry