reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

ellancz narzekam, bo się źle czuję..ogólnie juz po roku siedzenia z moim dzieckiem chciałam wracac do pracy, bo groził mi kaftan:zawstydzona/y:nie mogłabym dłużej siedzieć w domu..
co do papieru po sikaniu..też obsesyjne ogladanie czy aby nic nie ma..

jeszcze godzina i do domu, myślę o obiedzie i nie wiem co chcę..
bafinka a co Ty masz suwaczek dietkowy?? chyba teraz nie pora na odchudzanie..co?

reklama
Hej Dziewczyny!

Nadrobiłam Was, ale mnóstwo tego naskrobałyście i nie mam pojęcia co komu odpisać. Także biję się w piersi i mam nadzieję, że teraz, jak będę bardziej na bieżąco, to się ogarnę;-)

Co do mojej podróży, to była istna masakra - zasady co do bagażu podręcznego robią się coraz bardziej restrykcyjne, żeby nie powiedzieć absurdalne, więc spędziłam z 15 minut na przepakowywaniu rzeczy i wykłócaniu się z babą, zanim łaskawie raczyła pozwolić mi wejść na pokład:wściekła/y: Normalnie myślałam, że ją rozniosę - zwłaszcza po tym, jak włożyłam tę cholerną torbę do tego ich zakichanego miernika, a ona stwierdziła, że i tak jest źle, bo nie wchodzi i nie wychodzi swobodnie:baffled: Potem okazało się, że samolot ma jakąś awarię, którą próbowali naprawić. Koniec końców, po 1,5 godziny prób, postanowili wreszcie przenieść nas do innej maszyny. Na szczęście w trasie nadrobiliśmy to opóźnienie i na miejsce dolecieliśmy z 30 minutowym poślizgiem. Oczywiście Młody w nowym miejscu szalał - zasnął późno, a potem obudził się o 2.00 w nocy i do 4.00 walczyłam, żeby ponownie usnął - także jestem wykończona... Mam nadzieję, że już wkrótce Mały się oswoi i wszystko wróci do normy:-)

No i muszę przyznać, że po tych wczorajszych przebojach, też się zastanawiałam, czy nie będę miała żadnej przykrej niespodzianki (zwłaszcza, że trochę się nadźwigałam mojego klopsika)... Na szczęście z dzidzią chyba wszystko ok, przynajmniej tak czuję:tak:

Witam nowe forumowiczki i życzę Wam dużo spokoju. A co do suwaczków to na stronie głównej forum bb, jest gdzieś na dole taki pomocnik, w którym takie rzeczy są poopisywane - jak go znajdę, to wkleję linka:-)

Miłego popołudnia

hej Tusiu, a wiesz że moja ginekolog mówiła ze w pierwszym trymestrze nie powinno się latać samolotem, ze są jakieś badania. co ha ha ja mam to samo obsesyjnie patrzę czy nic nie ma to do postu :aniwos - papieru po sikaniu..też obsesyjne ogladanie czy aby nic nie ma..
poza tym ja też bardzo źle śpię w nocy, czasami to tylko kilka godzin, mam dziwne sny, no i budze się na siusiu

DZiewczyny, nie uważacie że przydałby się nam jakiś moderator???? Co prawda jest Sawi, ale nie zaglada do nas od dluzszego czasu, mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo... tylko ze teraz nie ma kto zarzadzac lista i watkiem zamknietym...pojawilo sie sporo nowych mam i wypadaloby uzupelnic liste...

Sawi nie bylo w necie od 3 dni wiec moze jakas awaria internetu :) A co do listy to wydaje mi sie ze bardziej czytelna bylaby nie ulozona alfabetycznie tak jak jest teraz ,a raczej terminami porodu i po paru miesiacach mozna wpisac obok co ma przyjsc na swiat - chlopak czy dziewczynka :)

Witam wszystkie wrzesnioweczki, jestem tu nowahttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/embarrassed.gif
po dlugich, a nawet bardzo dlugich starankach wkoncu sie udalo.
https://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/shocked2.gif
nie moge jeszcze uwierzyc, ale jest fasolka. oby zdrowo sie rozwijala. nawet nie wiecie jak sie ciesze ze moge to napisac... ze jestem w ciazy....https://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/happy8se.gif
mam nadzieje ze wszystko bedzie wporzadeczku....trzymam kciuki za wrzesniowe ciezarowkihttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/biggrin.gif

Załączniki

• DSC_0173.jpg
    DSC_0173.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 44
Witaj Magic :) Łał ile testów, ja zrobiłam 4 ;)

Moje dziedzie poszło spać, więc chwila wolnego. Choć sterta prasowania czeka...
Też uważam że przydałaby się nam osoba która wszystkim się zajmie, bo narazie to trocę tu bałagan panuję np. z tym zamknietym. Część ma dostęp a część nie.

rety, ile testów! magic, ja zrobiłam jeden, po czym po 2tyg poszłam do gina!!

dziewczyny meble w pokoju Tysi stoją, ale wciąż burdel jak nic, w niedzielę mam imprezę urodzinową na 17osób, jutro i pojutrze szkołę (robie podyplomówke), do zrobienia ciasto i sałatki, a w domu przewracam sie o kartony, rozgardiasz taki że nie wiem za co sie brać!! chyba wrócę dopiero w pon... w dodatku zaczęły się okropne mdłości, nie mogę zwymiotować, tylko to wszystko siedzi we mnie i mdli, nawet w nocy jak siku wstaję to nie mogę spać przez 2-3 godz bo tak mi niedobrze :wściekła/y: cholera, z Martyną chodziłam jak naćpana tak mi się w głowie kręciło, a teraz to...
miłego wieczorku!

Ostatnia edycja:
reklama
no wiec z tymi testami o to chodzi ze jestem w uk i tu nie ma kontaktu z ginekologiem a pierwsze usg bede miala dopiero w 11 lub 12 tygodniu.bety tez nie robia. tak wiec musialam upewnic sie sama....:-)

Do góry