reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

WItajcie dziewuszki:)
U nas dziś na szczęście chłodniej i przyjemniej, bo wczoraj nawet nie doczytałam jednego wątku do konca... słonce mnie zabiło totalnie... czułam się jakby mnie przejechała cieżarówka... przeleżałam cały dzien w przeciągu, bo jak nie było ruchu powietrza, to czułam się strasznie.

Po weekendowych wojażach po lesie... dziś znalazłam na nodze kleszcza.... brrr.... męzus poszedł po gaziki i spiryt do dezynfekcji, bo nic tu na mieszkaniu nie mam.... będziemy operować. Pierwszy raz w życiu mam kleszcza...

reklama
Kardamon w te pędy idź do lekarza koniecznie bo jeśli cie ugryzł to groźba jest ciężkiej choroby jaka jest bolerioza.Dla swojego bezpieczeństwa ja ci radze konsultacje z lekarzem internista!!!!!Może podadza ci antybiotyk zapobiegawczo.Bo nie wiem czy on ci sie wbił czy chodził po tobie.Nie chce Cie wystraszyc ale idź do lekarza po konsultacje
A ja w drugiej ciąży jadłam czereśnie na potęge i nic mi nie było.Piłam też kompot z wiśni i normalnie jestem w kropce po przeczytaniu takich informacji:szok:

madzia
nie przejmuj się tym kompotem, napewno nic się nie stanie, napewno nie jedna mama w ciąży czy karmiąc dziecko piła komppoty z owoców pestkowych i wszyskto jest ok. Tego by trzeba wypić naprade dużo.
Serow pleśniowych też nie można a ostatnio się skusiłam bo myślałam że zwariuje. Zamartwiać się nei będe, łyka piwa tez czasami sie napije dla smaku.

Dziewczyny znacie jakieś fajne miejsce nad morzem w spokojnej miejscowości tak żeby z małym dzieckiem pojechać, i zeby było trochę spokoju ?

Kleszcz wyszedł cały. Jestem w kontakcie telefonicznym z lekarzem i teściową pielęgniarką. Mam kilka dni obserwować miejsce po kleszczu, czy zaczerwienienie się nie powiększa.

Dzięki dziewczyny za troskę.:)

Asiu ufff dzięki za pocieszenie.Serów pleśniowych nie jem wogole bo nie znosze ich poprostu;-) A i mnie zdarzyło sie wypic troche wina bo lubie sobie czasem ciutke wypić:zawstydzona/y:
Ja nad morzem jak dziewczynki były małe to byłam z Białogórze i Sianorzętach to małe miejscowości

:-) to sobie wymysliłam z tymi pestkowymi..sorry za zamieszanie...czyli wcinam dalej czereśnie...

Jesoo mam tyle roboty, że szok..mój szef poszedł na urlop, nic mi nie przekazał i ja święcę oczami i ciagle coś ode mnie chcą..brrrr...mam dosyć dzisieijszego dnia..do później..

Witajcie po weekendowo. Wczoraj jak z rana wyszłam z synem to dopiero po 18 wróciliśmy do domu. Pojechałam odwiedzić siostrę ale musiałam trochę na nią poczekać bo pojechała po córkę do przedszkola ale na szczęście tam w jej rejonach osiedlowych jest dużo cienia i jest bardzo przyjemnie , nie to co u mnie, wszędzie dochodzi słońce. A jak wróciliśmy to spotkałam W na parkingu bo właśnie przyjechał przede mną z pracy. Wieczór nie zaliczę do udanych bo się pokłóciłam z W:no:. Dziś jest nowy dzień ,więc myślę pozytywnie.:tak:

reklama
dzień dobry ale dzis mam beznadziejny dzień już od wczoraj sie cieszyłam ze dziś od rana nad jezioro pojedziemy a tu od rana na burze zie zbiera i zebrać nie może do tego ciśnienie niskie i aura zla jestem jakaś nie w sosie na poprawę humoru poszłam na zakupy ale przeraziłam sie 1kg jabłek 6zł! to już chyba przegięcie.... zjadłam paczkę ciastek żeby się rozweselić ale nie pomogło chyba ide spać...

Do góry