reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Wróciłam i witam wrześnióweczki - pamiętacie mnie jeszcze ? :) :)
Ponad dwa tygodnie mnie nie było i chyba nie mam szans Was nadrobić... choć próbuję.
Byłam u rodzinki na święta i majówkę. Czas fajnie spędzony, tylko obżarstwo takie że szok. Trochę Was czytałam i chyba nikt tyle nie przytył co ja :( jejku niby się nie martwie bo to w końcu ciąża ale z drugiej strony to co bedzie do końca ??? ehhh
Mam nadzieję że wszystkie jesteśmy w komplecie. Czytałam że niektóre z nas miały różne historie ale super że wszystko wróciło do normy.

Piszecie ze czujecie ruchy maluszka w dole macicy a ja znów tylko u góry, wysoko pod piersiami. Kurcze jakimś odmieńcem jestem czy co ??? Ala ruchy czuję już bardzo wraźnie i mocno. Super.

reklama
Bebzonik duzo przytylas, tzn ile? Cos czuje ze przesadzasz. Mi brzuch wybilo i wage tez juz zawitala u mnie 62... czyli 4 kg do przodu. Uwierzcie ze to duzo! Jestem niska i zaczynam wygladac jak kluseczka

Witaj bebzonik myślałam ostatnio o Tobie że dawno Cię nie było:wściekła/y: super że odpoczęłaś w końcu tego nigdy za wiele :-) jesteś usprawiedliwiona :-p
Wagą się nie przejmuj wróci do normy :happy2:

Witam

Ale się objadłam, teściowie wczoraj z nad morza wrócili i dorsika mi przywieźli, a że ja dziewczyna nad morzem wychowana to rybkę uwielbiam. Zostało jeszcze jutro na śniadanko:-D

Mężuś też już w domku i od razu fajniej !!

Ja puszczam maluszkowi muzykę relaksacyjną albo klasyczną, lubię, może dlatego że w szkole średniej pani od muzyki kazała nam chodzić na koncerty muzyki poważnej na zaliczenie :-p

Mi też już przybyło 4 kg, ale chyba poszło w brzuchol, bo koleżanki stwierdziły że nie widać abym przytyła. Z matką naturą się nie wygra, jak mamy przytyć to i tak przytyjemy . Pocieszam się że się zgubi jak się będzie znosić i wnosić wózek na 2 piętro :-p

Miłego wieczorku

Kobietki chciałam się pochwalić (tak w nie temacie ciążowym), że właśnie skończyłam pisać pracę magisterską. Uffffff, nie było to łatwe. W poniedziałek oddaję promotorce, mam nadzieję, że nie będzie miała zastrzeżeń.

A teraz zmykam pod prysznic i nie wychodzę przez godzinę.

Agusia wielkie gratulacje !!! Super że już masz to z głowy. Daj znać kiedy się będziesz bronić!!! Kciuki będą zaciśnięte :-)

Ja dzis robie tortille z kurczaczkiem.
Slucham wlasnie muzyki klasycznej dla mojego dziecka, ale szczerze to mi uszy wiedna :p Jestem kulturalnym wrakiem :p
Macie jakies piosenki ktore puszczacie swoim dzieciom w brzusiu?

Co do muzyki jezeli ktos lubi mocniejsza muze polecam"Rockbaby"
ROCKABYE BABY!
sa to utwory miedzy innymi AC/DC czy Metaliki wykonane w formie kołysanek.Wprawdzie M sciagał to ze stanøw ale kolezanka znalazła gdzies w necia i sciagneli podrøbki:-D na pewno taniej a jakosc ta sama.

Kobietki chciałam się pochwalić (tak w nie temacie ciążowym), że właśnie skończyłam pisać pracę magisterską. Uffffff, nie było to łatwe. W poniedziałek oddaję promotorce, mam nadzieję, że nie będzie miała zastrzeżeń.

A teraz zmykam pod prysznic i nie wychodzę przez godzinę.
No to ogromne gratulacje i zaciskam kciuki za obrone:tak:.

ELLSI ja to nie jestem najspokojniejsza osoba na swiecie:-p ale M tez do nerwusøw i uparcichøw sie zalicza wiec potrzeban mu czasami jedza w domu:angry::-D.Ogølnie nie jest zle ale czasami jak cos sobie ubzdøra to masakra:no: i wtedy ta jedza wkracza:tak: bo na codzien staram sie ja w ukryciu trzymac;-).

Witam! No i to chyba tyle w temacie ładnej pogody..:( U mnie szaruga za oknem i nieprzyjemny chłód się odczuwa..a wczoraj było tak ładnie, pogodnie, cieplunio...Wybrałam się wczoraj na basen - już po 15 minutach miałam zadyszkę heh - a wieczorem byłam taka wymęczona, że na siedząco przysypiałam..no i drugi raz chyba po tej wodzie poczułam lekkie kopnięcie..;) Leżałam na łóżku i Małe dało o sobie znać:)) A już się znowu zastanawiałam i martwiłam, że od tamtego razu co "poddusiłam" Maleństwo nie czułam nic wyraźnego poza lekkimi gilgotkami..
Agusia - gratulacje!!;)
No i miłego i słonecznego dnia, bo może u Was pogoda dopisuje

reklama
Witam niedzielnie i leniwie w ten ładny dzień!
W końcu wiosna wraca! A ja jestem szczęśliwa, bo na czas zwolnienia mój małż wywiózł mnie do mamusi i jest mi tu bosko!!!:-D:-):-D Siedzę już tu od czwartku wieczór i w końcu czuję, że żyję. Moje rodzinne miasto jest 100 razy lepsze niż to w którym mieszkam teraz, gdzie wyemigrowałam za mężem. Tu są wszyscy znajomi, którzy o mnie nie zapomnieli i już z większą częścią się spotkałam.:-D 6 maja miałam urodzinki i zostałam zaskoczona tak jak w czasach ogólniaka :tak::-D:-) Jest świetnie! Odpoczywam od męża, aczkolwiek dzisiaj popsuł mi humor przez telefon. Ale obiecałam sobie, że już nie będę się denerwować, poszłam wydać trochę mężowych pieniędzy i już mi znacznie lepiej! ;-) Obkupiłam się w ładne ciążowe stroje na lato! A wczoraj cały dzien poświęciłam szukaniu mebelków dla mojej córeczki, najpierw w sklepie a potem w katalogach. Nie jest to tani biznes, ale dla pierwszego, upragnionego, wyczekanego dzieciątka wszystko co najlepsze!:tak::-D A dzisiaj idę z siostra do kina na Gnomeo i Julia :-D:-);-):tak::-D
Pozdrawiam gorąco!

Do góry