reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

reklama
Witam popołudniowo!!

Współczuję tym, które nie mogą spać. Ja na szczęście nie mam tego problemu i raczej śpię jak kamień i to od razu jak tylko się położę. Ale to też może dlatego, że ogólnie mało śpię, to i zawsze zmęczona jestem;-) Też uważam, że ciepłe mleko z miodem może pomóc.
Mój brzuszek wciąż nie chce się uwidocznić, czekam i czekam, ale póki co to powinnam się cieszyć, że nie tyję, bo później nie wiadomo co będzie.

W pracy niestety za bardzo na wolne nie mogę liczyć, ale na razie czuję się dobrze i jakoś leci. Dziś nawet udało mi się wyjść wcześniej i zamierzam to dobrze spożytkować. Na początek małe sprzątanie:-D Lecę póki mam chęci.

my spodziewamy sie raczej coreczki, bo na ostatnim usg nie bylo widac, zeby cos sterczalo ;) to bylo w 13 tygodniu, wiec chyba juz nic nie powinno sie zmienic?

eluni - ja też w 13tc wiedziałam ze to dziewczynka i bardzo bym chciała drugą córcię, ale to wcześnie żeby jednoznacznie określić. A teraz na usg moj maluch się tak wiercił że nie zobaczyliśmy kto to taki, oby następnym razem nie było już wątpliwości!!

jak ja się dziś paskudnie czuje... brzuch mam cały napięty... wzięłam nos-pe!!! coś dziś jest ze mną nie tak:-(
jutro rano muszę wstać na pobranie krwi. mam nadzieję że chociaż trochę dziś będę spała:-)

Witaj Nanusia!! nie jeszcze nie wiem co będzie za tydzień idę na wizytę zapytam czy już coś widać, ostatnio tak się ruszało że miał problem ze zmierzeniem. Fajnie że Ty już wiesz. u mnie senność została i gadzety wychodzą jak u nastolatki a nudności już przeszły.

Hej
Ja po wiosennym wietrzeniu szaf i sprzątaniu .Czuje się dobrze choc mam tkie napięcia brzucha że sie zastanawiam czy to aby nie maluszek.Choc juz dwa razy rodziłam to tez nie wiem czy to juz ruchy dzidzi sa :)
Też mnie cikawi kto siedzi w brzuszku ale mi obojetna płec choć z chłopcem to będzie dal mnie rewolucja po dwóch dziewczynkach :)

reklama
z chłopcem to będzie dal mnie rewolucja po dwóch dziewczynkach :)
tak jak dla mnie dziewczynka, choć synka mam jednego ;-) instrukcję obsługi małego chłopca już mam oblataną:tak: chć jakieś mam przeczucie, że znów chłopak będzie

jutro rano dentysta - wyrwanie zęba:baffled: sama chciałam, ale stresa mam:sorry2: Ale skoro moje dziecię bez zająknięcia dało sobie ząbka zaplombować po uprzednim borowaniu, to ja też muszę być twarda;-)
dziś poinformowałam szefową, że jestem w ciąży i że po wychowawczym pójdę na L4. Przyjęła na luzie i nawet zaproponowała, żebym sobie skróciła wychowawczy i wcześniej poszła na zwolnienie. Kamień z serca, bo myślałam, że będzie jakiś problem, ale luzik:tak:

Do góry