reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Minia wszystkiego naj, naj :-)

Dziewczyny, ale Wam fajnie, że takie przysmaki wcinacie :tak: U mnie angina potwierdzona i od wczoraj zjadłam zaledwie 1,5 kanapki i dwa talerze zupy. Jak coś jem to mam wrażenie, że żyletki połykam, ból jest nie do zniesienia. Oczywiście dostałam antybiotyk i podwójną dawkę paracetamolu.
Jutro mam pierwszą wizytę w szpitalu i usg i już wiem, że wyniki krwii wyjdą mi fatalne :sorry: Ehh, jakoś muszę to przeżyć :sorry:

reklama
Takie macie pyszności, to może któraś mi cos podrzuci, bo ja nie mam siły na nic, Majka już prawie zdrowa, ale zaraziła mnie i Pawła, ja ledwo co chodze, a jak pisałam do ginki co moge brać to wapno, wit. C i rutinoscorbin...

Kacha o kurcze, laska kuruj sie, i obyś szybko wrociła do zdrowia, chociaż przy dwójeczce maluchów to pewnie nie takie proste, Zdrówka

miniaa STO LAT:))

Dziewczyny duzo zdrówka, widzę ze strasznie się rozchorowałyście, ja sie na razie nie daję chorobie i oby tak do końca. Strasznie się ciesze po wczorajszej wizycie u gin, mój Dzidziol cały piękny i zdrowy tak więc dzisiaj już zacznę troszkę informowac w rodzinie o ciąży, bo jak na razie tylko wiedziała mama:-)
Gdyby jeszcze nie ta zima za oknem, to by było juz w ogóle super...no ale nie można mieć wszystkiego

Jakoś ostatnio przeszły mi smaczki i juz nawet tak kwaśnego mi się nie chce...w ogóle coraz lepiej sie czuję

Pozdrawiam porannnie:-)

Cześć..
dzisiaj głoopich snów brak:-)
Wiecie co wczoraj moja Iga powiedziała, normalnie ryczeć mi się zachciało.."Mamo ja idę do taty do kuchni, a ty tu leż i pilnuj dzidzi w brzuchu, zeby nie poleciała do aniołków, dobrze? bedziesz pilnować??"".....rozwaliła mnie..zobaczcie jak takie dziecko pamieta, przecież o aniołkach mówiłam jej 7 miesięcy temu jak poroniłam..jak sobie zakodowała..normalnie miałam łzy w oczach..szkrabek mój..

U nas wczoraj skończyło się tylko na zupcem, potem basen..(wyjaśnienie dla misiako..chodzi moja Iga na naukę pływania razem z P..ja jestem biernym obserwatorem;-))..i tak mi się zrobiło niedobrze, ze masakra. Wracaliśmy do domku..potem pojadłam chlebek chrupki i jakos sie najadłam..mąż też coś tam znalazł coś w lodówie dla siebie..
madzik, kacha duzo zdrówka..kurujcie sie..
misiako, dziuba damy radę z tym opalaniem..coś sie wymyśli..apropo balsamów opalających i samoopalaczy też niebardzo lubię..

a co do zapachów..to perfum nie używam już od dawna..jakos mnie drażnią..ale z szamponami, kremami już jest lepiej..
..i kłuje mnie lewy jajnik..dzisiaj:-(

Ostatnia edycja:
Ania - kochane dzieciaczki, wszystko pamiętają!! moja mi ciągle w cycki zagląda i pyta czy jej dzidzia już urosła i czy może ją wyjąć, albo sama wypina brzuchol i mówi że teraz dzidzia do niej do brzuszka poszła :-D

zdrówka dla chorowitych, ja już wiele lepiej się czuję, ale do pon i tak zwolnienie, potem szara rzeczywistość... bblleeeee...
miłego dnia wszystkim, ja zmykam sprzatać póki nie ma małej!

Witam :)

Wczoraj popołudniu myślałam, że umrę. Dostałam okropnej biegunki. Chyba wypróżniłam organizm z całej wody jaką kumuluje. I te okropne skurcze jelit. Dzisiaj mam narazie spokój, ale czuję jak mi jeździ w jelitach. Mam nadzieję, że sytuacja z wczoraj się nie powtórzy.

Ale gdyby jednak to znacie jakieś domowe sposoby na biedunkę? Bo Stoperan niestety teraz odpada, a ja tylko tak leczyłam się z tej przypadłości.

Ooooo, wannna. To jest to czego mi najbardziej brakuje w moim mieszkanku. Niestety łazienkę mamy malutką i ledwo co zmieściła się kabina prysznicowa. A ja tak uwielbiam gorące kąpiele w wannie pełnej piany. W nowym domu będzie ogromna wanna, dwusobowa. Wtedy sobie odbiję te lata cierpień.
a mnie mój gin właśnie przestrzegał przed kąpielami żeby nie przegrzewać brzuszka więc ja to zawsze tylko prysznic...

witam was kochene po przerwie nawet nie próbuje was nadgonić bo zapisałyćcie ponad 20 str. widze ze większość z was jest przeziębiona a ja się trzymam jak mogę... codziennie jem po 2 cytryny i choc katar lekki jest i gardło troche boli to da się wytrzymać... co do apetytu to u mnie się wzmógł... przytyłam już 1kg i aż strach pomyśleć co będzie dalej...

reklama
Witam,

Ja dziś wyleguje sie na zwolnieniu. Ogranelam z lekka mieszkanie i teraz sie relaksuje przed internetem;).
Własnie mama dzownila,ze w jednym ze sklepów na naszym osiedlu koldra z poduszka do dzieciecego lozeczka kosztuje 29zl i pyta sie czy kupic, a ja na to,ze tak, a mama a nie zapeszymy.
Ale co zrobic jak teraz sa takie promocje w dzieciecych, az strach pomyslec jakie cany beda jak podniosa VAT ( a to juz chyba w marcu ma nastapic).

Do góry