reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

reklama
Witam :)Mam do sprzedania 2 opakowania tabletek Lesine. Nie używane kupiłam, ale niestety nie mogę ich brać, ponieważ przytyłam i zrobiłam się nerwowa. Opakowania są orginalne lek też, na opakowaniu przyklejona jest cena z apteki czyli 24,60 zł. ja dwa opakowania odsprzedam mamie, która tak owe tabletki zażywa za 45zł. Oczywiście przesyłka jest wliczona w tą cenę. W razie chęci zakupu proszę o kontakt na priv.

to niedobrze
ja mam starszą córkę z listopada 2009 i na wątku listopadowym dziewczyny non stop piszą
może sie zmieni po Nowym roku
czas świąt,przygotowania,teraz sylwester i stąd te pustki

Wszystkiego dobrego w Nowym roku

dziewczyny przeniosły się na Facebooka ale ja tęsknie za tą formą pogaduszek tam nie mogę się odnaleźć tu jest porządek... my pierwszego sylwka spędziliśmy sami w domu mąż pracował do 22... mały przespał ładnie sztucznie ognie.. jesteśmy teraz w pięcio tygodniowym skoku rozwojowym i mój mały nie chce jesć już z 3 tyg.. je butle z płaczem co 5 godz.. ale lekarz powiedział ze jak nie chudnie to jest ok..

a jak wasze szkraby??

Witam moje kochane:biggrin2:
Na początek duuuuuużo szczęścia w Nowym Roku i zdrówka bo to najważniejsze:biggrin2:
Ja na FB też nie mogę sie odnalezc, szczerze wolałam tu pisać, łątwiej mi ogarnąć było.
:biggrin2:eraz krótkie usprawiedliwienie nieobecnośći dłuuuuuugiej. Miałam okropny grudzień, na początku Ewa zapalenia płuc dostała, do którego lekarka ją doprowadziła, chorowała 2tyg, w między czasie ja się zaraziłąm a pod koniec jej choroby Karola:-( na szzęście zdąrzyłam zanim się na płuca czy oskrzela przerzuciło ale długo by pisać bo to po szczepieniu wyszło, niby mozna było wedłuug lekarza bo była zdrowa ale miałam chore dziecko w domu a szczepienie osłabia i po 2 dniach zachorowała. Tak więc ponad 3tyg w domu z chorymi dziećmi. Do tego miałam okropne święta i sylwestra bo jestem skłócona z M jak zwykle przez jego pier.....mamusie której nienawidze jak nikogo:wściekła/y:no ale to długa historia o prawie 9 letnim stażu.Przeryczałam święta a wczoraj w sylwka siedziałam sama w pokoju Ewci, przed północy Karola flache piła a ja zaryzana siedziałam z nią. Ech szkoda gadać, jak się skończył stary tak rozpoczął nowy, bez obrączki na palcu. Nie wiem co będzie ale dla mnie to już koniec, zawsze mamusie dla maminsynka najważnijesza będzie a ja mam dość bycią tą 3. Jeszcze szmac......podziękuje:wściekła/y:

No a tak z dobrych rzeczy, moja Karolcia ważyła na ostatnm szzepieniu 6,5kg:biggrin2: zaczęła mi siadać skubana, od miesiaca głowe podnosi do siadania a teraz złości się jak jej za rączki nie łapie, al enie chce żeby tak wcześnie obciążała sobie kręgosłup. Gada, śmieje się i śpiewa tak głośno, że uszy bolą, tak skubana ćwiczy głos, jest rozkoszna i smieszna. Od ok miesiąca całkiem na pepti, to był świetny wybór bo skończyły się męki z brzuszkiem i kupkami, roi je codziennie albo po 2, jest spokojna, bączki nie męczą a ja w końcu jem jak człowiek:biggrin2:

Kochane mam nadzieje, że reszta nie odejdzie i choć garstka tu zostanie bo ja na pewno. Może nie często bo czasu brak ale będę.

Buziaki i prosze zróbmy wszystko by nasz wątek wrześniówek nie umarł śmiercią naturalną:-(

reklama
Wszystkiego najlepszego w nowym roku 2012 :-)duzo zdrowka zycze !!!!!
Sińka tulę Cię mocno kochana trzymaj się, zdrówka dla dziewczynek:-)
Bafinka kurcze strasznie współczuję, a może mleczko nie smakuje ze tak z placzem je, moze poradz się innego pediatry ??

Do góry