reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
gaja - trafiłaś :D Mała wyszła równo w terminie, 24 września o 6:45, czyli 15 min. przed Twoim postem :-D:happy::eek::szok: Poród rewelka, na dorotkę :D Błyskawicznie poszło, skurcze zaczęły się po 4!!! Więcej jak się ogarniemy, dziś wyszliśmy ze szpitala ;-)

No widzisz kochana czyli nosa miałam- wyczułam to na odległość :)
Gratuluję, widzę urodziłaś tak jak ja Maksia :) tzn w takim samym czasie prawie :)
No i czekamy na zdjęcie i opis malutkiej, czy spokojna, czy ładnie cyca ciumla itp :)

Martusia Gratuluję maleńkiej i z niecierpliwością czekam na relacje z pierwszych dni i oczywiście jakąś fotkę- ale to jak ogarniesz się trochę a i koniecznie napisz jak mały reaguje na nowego domownika. Całuję i ściskam Was mocno!!!
Marja życzę spokojnych 9 miesięcy :)

Hej dziewczyny pamięta mnie ktoś jeszcze??

Widzę piiękne wiadomośći gratuluję Martusia ciekawy okres u was się zaczyna hihi przerabialiśmy to 3 miesiące temu :)

Marja super wiadomość spokojnych 9 miesięcy rośnijcie zdrowo

No nie mogłam się nie odezwać czytając takie piękne wiadomości :)

kalcha i jak mogłaś się nie pochwalić:no::-D napisz jak dajesz sobie radę z dwójką maluszków????

A my się odpieluchowujemy, idzie jak idzie np pół dnia robi tylko w nocnik a potem nagle naleje na tapczan i tak to wygląda, gdy ja go chcę posadzić to w ogóle sie nie daje, tylko jak sam chce:confused2:

Kalcha,Marta ogromniaste gratulacje. Odezwijcie się jak maluchy i starsze rodzeństwo.
Marja nic twórczego nie napiszę, po prostu spokojnych 9 miesięcy :-)

Pozdrowienia dla wszystkich mam i dzieciaczków...

Jak daję radę??? nie daję :tak:hihi nie no żartuję Jest coraz lepiej bo Basiula się troszkę uspokaja powoli a Hania to super opiekunka tylko jeszcze czasem bez wyczucia ale jest kochana. Basiunia płaczek niesamowity nie wiadomo dlaczego (może dlatego że wcześniak z 36 tyg) sama nie wiem ale ogólnie jest nie źle. Najważniejsze że Haneczka szczęśliwa a nie zazdrosna. Czasem jednak mam serdecznie sość ale chyba każdemu zdarzają się takie momenty. Pocieszam się że jeszcze z rok i będzie pięknie już całkiem ;-)

PS Hanka nadal w pieluszce siku na kibelek a kupa w gacie....

reklama
Kalcha gratki ! Powinnas sie duzo wczesniej pochwalic :) Kochana poczatek jest najciezszy ,a potem to doslownie bajka :) Jak jedna drugiej zabierze zabawke to bedzie krzyk ,ale jak wysmaruja siebie i pol domu sudokremem to wtedy zadna nawt nie pisnie :) Trzymajcie sie cieplutko no i czekamy na fotki od Ciebie i Marty .

Do góry