reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
beti - ohh, jaka śliczna kwiatuszkowa dama :D

Dziewczyny, ja zaczynam łapać doła... Wiem, że do terminu jeszcze czas, no ale kurcze Adaś wcześniej się ewakuował, a ta mała "zołza" nie chce :-D

Beti piękna niunia :)

marta pamiętam jak ja czekałam na każde i każde pojawiło się po terminie, doczekasz się nie ma innej opcji, musi wyjść albo po dobroci albo siłą hehe:-D i korzystaj z tych kilku dni, bo naprawdę czeka cię masa roboty - akumulatorki trzeba porządnie naładować:tak: To tylko góra chyba 2 tygodnie bo to taka maksymalna granica którą obstawiam. Ale fakt te ostatnie dni to takie siedzenie na bombie:-p

A ja z kolei miałam na weekend chrześniaków - bratanicę i bratanka więc 5-ro dzieci to dało się odczuć. W nocy najgorzej bo bratanica 4-latka ma i pojękiwała w nocy więc biegałam do niej, potem do Maksa i praktycznie nie mogłam przysnąć a ona o 4 rano pobudkę robiła:szok: Także zaraz zwijam się z książką do wyrka i się relaksuję:tak:

Hej, ja też się dawno nie odzywałam, dla mnie doba zdecydowanie za krótko trwa:eek:

Aktualnie smarkamy się całą rodziną, ale na szczęście to tylko zwykłe przeziębienie. Ostatnio zmagałyśmy się z lipcową anginą u małej:no:

Postępy moja dwulatka zrobiła wielkie:tak: Tzn Siusiamy na nocnik od miesiąca, a i gadamy sobie tak "czysto" i zrozumiale jakby miała co najmniej ze 3 latka :-)
Zna alfabet do "H";-), liczy do 10-ciu i zna dni tygodnia:tak:
Tylko każdy dzień zaczyna od płaczu, gdy mama rano wychodzi do pracy:-(..mam nadzieję, że to wkrótce jej minie, bo ruszyć się nigdzie mi nie daje..
Planujemy drugą dzidzię, więc trzymajcie kciuki oby tym razem się udało i szczęśliwie zakończyło!

Beti Przepraszam , że nie odp na Twoją wiadomość, ale dopiero dziś po długim czasie się zalogowałam. Nie byliśmy w Gdańsku...Wywiało nas aż do Karwii..Żałuję, że nie udało nam się poznać:sorry:

Gaja tort z Elmo super:tak:

Marta życzę Ci szybkiego i szczęśliwego rozwiązania!!!

Pozdrawiam Was mamy..i przesyłam dużo sił na nowy tydzień;-)

hej:) Wszystkiego dla naszych dwulatków :-):-) u nas w sumie już msc po urodzinach ale dopiero wczoraj były wyprawiane jeszcze do tej pory nie posprzątałam do końca było 13 dzieciaczków i zrobiły taki meksyk w domu że chyba z tydzień będę sprzątała :p u nas nareszcie wszystko się układa dostaliśmy już mieszkanko ja na razie idę do Maca pracować w pazdzierniku się bronię i będę w między czasie szukała czegoś innego a może jak dobrze pójdzie to zaczniemy w końcu starania o drugą dzidzię ;-) Kacper przez żłobek zrobił się grzeczny ja troszkę odpoczełam od niego i całkiem inaczej jest jak wraca z żłoba do domu zmieniło się moje podejście mam czas żeby za nim zatęsknić i dzięki temu wieczory spędzamy na super zabawie a nie jak do tej pory po południu modliłam się żeby już poszedł spać bo byłam już tak zmęczona :) mówić niestety nie mówi a bardzo by się przydało bo nie umie wołać siku tylko pokazuję no i przez to w żłobku nosi pampki :zawstydzona/y: ale ćwiczymy to :)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich wrześniwoych dzieciątek!!!!!!!!!!! :-))))

U nas Ok, od 1 pazdziernika Julka bedzie zostawala z nianią, oj ciekawe jak to bedzie, ale jestem dobrej mysli. Zmienilam prace, jest fajnie, tylko duzo dluzej pracuje wiec nie mamy juz jak organizowac opieki sami, z rodzinka.

Marto trzymaj sie dzielnie i szybkiego, bezbolesnego rozwiazania życzę!!! :-)

gaja - trafiłaś :D Mała wyszła równo w terminie, 24 września o 6:45, czyli 15 min. przed Twoim postem :-D:happy::eek::szok: Poród rewelka, na dorotkę :D Błyskawicznie poszło, skurcze zaczęły się po 4!!! Więcej jak się ogarniemy, dziś wyszliśmy ze szpitala ;-)

Witajcie , jesli ktokolwiek mnie tu jeszcze pamieta :-) .
Marta ogromne gratulacje !!!

Ja tez sie chce pochwalic , ze mam w sobie druga fasolke - dzis bylam na pierwszej wizycie - same poczatki , bo 5 tydzien ale ciesze sie barrrrdzo:-)

Pozdrawiam Was serdecznie !!!!:-)

reklama
Do góry