reklama
beti14011984
Fanka BB :)
gaja torcik śliczny ważne że elmo wygląda jak elmo
najlepszego dla synusia w dniu urodzin dużo uśmiechu na twarzyczce i samych pięknych chwil :-) sto latek
najlepszego dla synusia w dniu urodzin dużo uśmiechu na twarzyczce i samych pięknych chwil :-) sto latek
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Gaja torcik REWELACJA !!!!
hej a my znowu chorzy i ja i Kacper zakatarzeni że hej byłam dziś z małym u lekarza i płucka i oskrzela czyste temp. 36.6 a rozrabia jeszcze bardziej niż zawsze w dodatku jak kaszle to tak jak by szczekał więc podejrzewam że znowu coś go uczula :/ nie mam już siły do tych jego chorób:-(
GajA 100 LAT DLA MAKSA:-)
GajA 100 LAT DLA MAKSA:-)
beti14011984
magdzik witaj w klubie moja też katar że spać nie może całą noc:-( do tego pokasłuje bo pewnie spływa jej do gardła :-( płacz i podwyższona temp:-( porażka na całej lini :-( zobaczymy jak bedzie w nocy i jutro bo daje jej witamine c i wapno no i krople nasivin i robie inhalacje z soli :-) czekam na lepszą nockę i poprawe zdrowia i apetytu mojego brzdaca:-) a no i broi tak jakby chora nie była ;-) także łącze się z tobą w bólu no i zdróweczka dla synusia
Beti zdrówka dla Julci ;-)
a ja kurcze nie mam pojęcia co mu jest od piątku dostaje lekarstwa inhalacje syropy witaminy i nic a nawet coraz gorszy ma ten kaszel po zachowaniu w ogólne nie widać że jest chory nawet wczoraj lekarz do mnie z tekstem po co ja z nim przyszłam bo wcale nie widać że coś mu jest dziś idę jeszcze do naszego pediatry a w środę do alergologa a jeszcze w dodatku ja się rozłożyłam jak by tego było mało
a ja kurcze nie mam pojęcia co mu jest od piątku dostaje lekarstwa inhalacje syropy witaminy i nic a nawet coraz gorszy ma ten kaszel po zachowaniu w ogólne nie widać że jest chory nawet wczoraj lekarz do mnie z tekstem po co ja z nim przyszłam bo wcale nie widać że coś mu jest dziś idę jeszcze do naszego pediatry a w środę do alergologa a jeszcze w dodatku ja się rozłożyłam jak by tego było mało
Dziewczyny zdrówka dla maluchów! No i dla Ciebie Magdzik!
gaja - tort świetny, zazdroszczę talentu ;-)
Wszystkiego naj dla wszystkich naszych wrześniowych bombli
My świętujemy jutro! Ale tylko torcik bo w moim stanie ciężko zaplanować imprezkę
gaja - tort świetny, zazdroszczę talentu ;-)
Wszystkiego naj dla wszystkich naszych wrześniowych bombli
My świętujemy jutro! Ale tylko torcik bo w moim stanie ciężko zaplanować imprezkę
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
hejcio
dawno mnie tu nie bylo
Marta weszlam nawet na wrzesniowki 2012 zeby zobaczyc czy jeszcze w dwupaku czy juz po,poglaskaj brzunio od e-ciotki i szybkiego wypaku:-)
dawno mnie tu nie bylo
Marta weszlam nawet na wrzesniowki 2012 zeby zobaczyc czy jeszcze w dwupaku czy juz po,poglaskaj brzunio od e-ciotki i szybkiego wypaku:-)
reklama
beti14011984