reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

my dziś 2 latka, zrobiłam tort Maksowi:

dsc0420modified.jpg

nie jest idealny ale nie miałam też weny ani wzoru i z głowy tegoż Elma robiłam, najważniejsze, że ma:-p

Załączniki

• dsc0420modified.jpg
    dsc0420modified.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 54
reklama
gaja torcik śliczny :) ważne że elmo wygląda jak elmo :-D

najlepszego dla synusia w dniu urodzin :) dużo uśmiechu na twarzyczce i samych pięknych chwil :-) sto latek :tak:

hej :) a my znowu chorzy i ja i Kacper zakatarzeni że hej byłam dziś z małym u lekarza i płucka i oskrzela czyste temp. 36.6 a rozrabia jeszcze bardziej niż zawsze w dodatku jak kaszle to tak jak by szczekał więc podejrzewam że znowu coś go uczula :/ nie mam już siły do tych jego chorób:-(
GajA 100 LAT DLA MAKSA:-)

magdzik witaj w klubie moja też katar że spać nie może całą noc:-( do tego pokasłuje bo pewnie spływa jej do gardła :-( płacz i podwyższona temp:-( porażka na całej lini :-( zobaczymy jak bedzie w nocy i jutro bo daje jej witamine c i wapno no i krople nasivin i robie inhalacje z soli :-) czekam na lepszą nockę i poprawe zdrowia i apetytu mojego brzdaca:-) a no i broi tak jakby chora nie była ;-) także łącze się z tobą w bólu no i zdróweczka dla synusia :)

Beti zdrówka dla Julci ;-)
a ja kurcze nie mam pojęcia co mu jest od piątku dostaje lekarstwa inhalacje syropy witaminy i nic a nawet coraz gorszy ma ten kaszel po zachowaniu w ogólne nie widać że jest chory nawet wczoraj lekarz do mnie z tekstem po co ja z nim przyszłam bo wcale nie widać że coś mu jest dziś idę jeszcze do naszego pediatry a w środę do alergologa a jeszcze w dodatku ja się rozłożyłam jak by tego było mało:wściekła/y:

Dziewczyny zdrówka dla maluchów! No i dla Ciebie Magdzik!

gaja - tort świetny, zazdroszczę talentu ;-)

Wszystkiego naj dla wszystkich naszych wrześniowych bombli :)
My świętujemy jutro! Ale tylko torcik bo w moim stanie ciężko zaplanować imprezkę :-D

hejcio
dawno mnie tu nie bylo

Marta weszlam nawet na wrzesniowki 2012 zeby zobaczyc czy jeszcze w dwupaku czy juz po,poglaskaj brzunio od e-ciotki i szybkiego wypaku:-)

reklama
Dorotka :) jak miło że jesteś :tak:

marta blisko już oj blisko :-)

najlepszego dla wszystkich dwulatków :-)

a to nasza solenizantka z wczoraj :)

Załączniki

• DSC05239.jpg
    DSC05239.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC05222.jpg
    DSC05222.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC05229.jpg
    DSC05229.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC05241.jpg