reklama
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Dasz rade Marta glowa do gory !!!!
hej dziewczyny, jestem mamą z września 2011, powiedzcie mi na jaki rozmiar kupujecie dzieciakom kurteczki na zimę?? wyniuchałam fajną przecenę w moim jednym z ulubionych sklepów i chciałam małej na przyszły rok kupić bo na ten sezon już mamy, ale nie jestem pewna co do rozmiaru... moja Milena raczej z tych większo-typowych dzieci jest, myślicie 98 czy może 104??
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Ja kupilam na 92 i mam nadzieje ze do konca zimy wystarczy.Kaska ma w tej chwili 88 cm.
ja też bym wzięła 104 a nawet 110 (tyle że mój mały to gigant 100 cm wzrostu na 17 kg wagi)
Justynko Maks 17 kg i ubrania na 92 klusek z niego ale nie widać bardziej nabity jest i je naprawdę mało, najwięcej to mleka wypija bo kocha
Ania_86
Fanka BB :)
Nasza Lena to przeciętniak, na zimę kupiłam jej w smyku kurtke w rozmiarze 86 z dośc dużym zapasem. Z pewnością starczy jej na cały sezon .
reklama
justyna to i tak jest duuuuży gdzie 92 a gdzie nawet 104 Ale Maks po moim T. chyba będzie on ma 176 cm czyli na faceta to nie jest jakis tam wysoki i w jego rodzinie karakany takie są sfilcowane Bo u mnie chłopy oscylują w granicy 190 cm