reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
beti - ohh, jaka śliczna kwiatuszkowa dama :D

Dziewczyny, ja zaczynam łapać doła... Wiem, że do terminu jeszcze czas, no ale kurcze Adaś wcześniej się ewakuował, a ta mała "zołza" nie chce :-D

Beti piękna niunia :)

marta pamiętam jak ja czekałam na każde i każde pojawiło się po terminie, doczekasz się nie ma innej opcji, musi wyjść albo po dobroci albo siłą hehe:-D i korzystaj z tych kilku dni, bo naprawdę czeka cię masa roboty - akumulatorki trzeba porządnie naładować:tak: To tylko góra chyba 2 tygodnie bo to taka maksymalna granica którą obstawiam. Ale fakt te ostatnie dni to takie siedzenie na bombie:-p

A ja z kolei miałam na weekend chrześniaków - bratanicę i bratanka więc 5-ro dzieci to dało się odczuć. W nocy najgorzej bo bratanica 4-latka ma i pojękiwała w nocy więc biegałam do niej, potem do Maksa i praktycznie nie mogłam przysnąć a ona o 4 rano pobudkę robiła:szok: Także zaraz zwijam się z książką do wyrka i się relaksuję:tak:

Hej, ja też się dawno nie odzywałam, dla mnie doba zdecydowanie za krótko trwa:eek:

Aktualnie smarkamy się całą rodziną, ale na szczęście to tylko zwykłe przeziębienie. Ostatnio zmagałyśmy się z lipcową anginą u małej:no:

Postępy moja dwulatka zrobiła wielkie:tak: Tzn Siusiamy na nocnik od miesiąca, a i gadamy sobie tak "czysto" i zrozumiale jakby miała co najmniej ze 3 latka :-)
Zna alfabet do "H";-), liczy do 10-ciu i zna dni tygodnia:tak:
Tylko każdy dzień zaczyna od płaczu, gdy mama rano wychodzi do pracy:-(..mam nadzieję, że to wkrótce jej minie, bo ruszyć się nigdzie mi nie daje..
Planujemy drugą dzidzię, więc trzymajcie kciuki oby tym razem się udało i szczęśliwie zakończyło!

Beti Przepraszam , że nie odp na Twoją wiadomość, ale dopiero dziś po długim czasie się zalogowałam. Nie byliśmy w Gdańsku...Wywiało nas aż do Karwii..Żałuję, że nie udało nam się poznać:sorry:

Gaja tort z Elmo super:tak:

Marta życzę Ci szybkiego i szczęśliwego rozwiązania!!!

Pozdrawiam Was mamy..i przesyłam dużo sił na nowy tydzień;-)

hej:) Wszystkiego dla naszych dwulatków :-):-) u nas w sumie już msc po urodzinach ale dopiero wczoraj były wyprawiane jeszcze do tej pory nie posprzątałam do końca było 13 dzieciaczków i zrobiły taki meksyk w domu że chyba z tydzień będę sprzątała :p u nas nareszcie wszystko się układa dostaliśmy już mieszkanko ja na razie idę do Maca pracować w pazdzierniku się bronię i będę w między czasie szukała czegoś innego a może jak dobrze pójdzie to zaczniemy w końcu starania o drugą dzidzię ;-) Kacper przez żłobek zrobił się grzeczny ja troszkę odpoczełam od niego i całkiem inaczej jest jak wraca z żłoba do domu zmieniło się moje podejście mam czas żeby za nim zatęsknić i dzięki temu wieczory spędzamy na super zabawie a nie jak do tej pory po południu modliłam się żeby już poszedł spać bo byłam już tak zmęczona :) mówić niestety nie mówi a bardzo by się przydało bo nie umie wołać siku tylko pokazuję no i przez to w żłobku nosi pampki :zawstydzona/y: ale ćwiczymy to :)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich wrześniwoych dzieciątek!!!!!!!!!!! :-))))

U nas Ok, od 1 pazdziernika Julka bedzie zostawala z nianią, oj ciekawe jak to bedzie, ale jestem dobrej mysli. Zmienilam prace, jest fajnie, tylko duzo dluzej pracuje wiec nie mamy juz jak organizowac opieki sami, z rodzinka.

Marto trzymaj sie dzielnie i szybkiego, bezbolesnego rozwiazania życzę!!! :-)

gaja - trafiłaś :D Mała wyszła równo w terminie, 24 września o 6:45, czyli 15 min. przed Twoim postem :-D:happy::eek::szok: Poród rewelka, na dorotkę :D Błyskawicznie poszło, skurcze zaczęły się po 4!!! Więcej jak się ogarniemy, dziś wyszliśmy ze szpitala ;-)

Witajcie , jesli ktokolwiek mnie tu jeszcze pamieta :-) .
Marta ogromne gratulacje !!!

Ja tez sie chce pochwalic , ze mam w sobie druga fasolke - dzis bylam na pierwszej wizycie - same poczatki , bo 5 tydzien ale ciesze sie barrrrdzo:-)

Pozdrawiam Was serdecznie !!!!:-)

reklama
Do góry