reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Halo! Dziewczyny poradzcie mi jakiej firmy laktator reczny jest naprawde dobry, bo musze kupic go w prezencie dla przyszlej mamy ( tak sobie zazyczyla) i nie mam pojecia.

reklama
kisiulka świeży mocz na pleśniawy naprawde działa... przetestowałam na moim Wiktorze bo aphtin nie dawał rady

a tak wogóle to dzień dobry

Sara ja miałam tommee tippe i byłam zadowolona, szybko sie go rozkłada łatwo myje
Laktator ręczny Closer to nature Tommee Tippee | Karmienie | Karmienie piersią | Laktator | MamaBebe.pl

Brrrrrr zimno dalej , co z tą wiosną , choć ciut powyżej zera i będzie już ok.
u nas noc nawet nawet wstawałam ze 6 razy bo sie mi przebudza i wierci i trzeba na boczek poturlać poklepać po pupcii i spi dalej, juz na autopilocie to robię. Ale jutro idziemy do lekarza to tez wspomnę o tym nocnym wierceniu, bo przez jakiś czas był spokój a teraz znów.
Ksiulka dobrze że wreszcie wiecie co dolega synkowi, przynajmniej można leczyć i wiadomo co boli , zdrówka dla syncia.

ja tez mam aventu i jestem zadowolona. Kupiłam także pojemniki do przechowywania mleka i pokarmu dziecka z aventu. Bardzo praktyczne. Jak starszy syn już mi wyrósł to przydały się do innych celów.Teraz znów wracają do łask. Nawet teściowa sobie takie kupiła :) Mozna w nich zamrazac i inne rzeczy robic.
http://allegro.pl/philips-avent-laktator-reczny-isis-pojemniki-via-i1466069684.html pierwsze z brzega bo dzidzi na kolanach trzymam i nie mam jak pisać.
Miłego dnia. U nas obecnie -12 :(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,

Saraa - ja również polecam Avent. Jak dla mnie rewelacja. Nie zamieniłabym go na żaden inny. Super jest to, że ściągasz bezpośrednio do butelki lub pojemniczka i dokręcasz tylko smoka i gotowe.

kasik - no nie mogło być inaczej z tym nocnikiem :) A jak Antoś z siadaniem? Bo Adaś z pozycji półleżącej podnosi się sam :)

Dziewczyn - szok z tymi siuśkami :) Jak Wasze dzieciaczki podrosną i się dowiedzą to Wam dadzą popalić za to ;P A tak poważnie to dobrze wiedzieć, człowiek całe życie się uczy.

Słuchajcie, nie znacie kogoś lub może same byście chciały... ;P

Mam do sprzedania spacerówkę: Coneco-Joker. Nowa, pełna gwarancja, kolor turkusowy :) Wiem, że nie tu, ale każda z nas tu najczęściej zagląda! :p

2.jpg1.jpg

Marta czemu sprzedajesz? Nie przyda Ci się? Ja mam wózek x-landera ale spacerówka parasolka tez u nas jest. Jest mała, lekka i bardzo praktyczna.

reklama
Do góry