reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Halo! Dziewczyny poradzcie mi jakiej firmy laktator reczny jest naprawde dobry, bo musze kupic go w prezencie dla przyszlej mamy ( tak sobie zazyczyla) i nie mam pojecia.

reklama
kisiulka świeży mocz na pleśniawy naprawde działa... przetestowałam na moim Wiktorze bo aphtin nie dawał rady

a tak wogóle to dzień dobry

Sara ja miałam tommee tippe i byłam zadowolona, szybko sie go rozkłada łatwo myje
Laktator ręczny Closer to nature Tommee Tippee | Karmienie | Karmienie piersią | Laktator | MamaBebe.pl

Brrrrrr zimno dalej , co z tą wiosną , choć ciut powyżej zera i będzie już ok.
u nas noc nawet nawet wstawałam ze 6 razy bo sie mi przebudza i wierci i trzeba na boczek poturlać poklepać po pupcii i spi dalej, juz na autopilocie to robię. Ale jutro idziemy do lekarza to tez wspomnę o tym nocnym wierceniu, bo przez jakiś czas był spokój a teraz znów.
Ksiulka dobrze że wreszcie wiecie co dolega synkowi, przynajmniej można leczyć i wiadomo co boli , zdrówka dla syncia.

ja tez mam aventu i jestem zadowolona. Kupiłam także pojemniki do przechowywania mleka i pokarmu dziecka z aventu. Bardzo praktyczne. Jak starszy syn już mi wyrósł to przydały się do innych celów.Teraz znów wracają do łask. Nawet teściowa sobie takie kupiła :) Mozna w nich zamrazac i inne rzeczy robic.
http://allegro.pl/philips-avent-laktator-reczny-isis-pojemniki-via-i1466069684.html pierwsze z brzega bo dzidzi na kolanach trzymam i nie mam jak pisać.
Miłego dnia. U nas obecnie -12 :(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,

Saraa - ja również polecam Avent. Jak dla mnie rewelacja. Nie zamieniłabym go na żaden inny. Super jest to, że ściągasz bezpośrednio do butelki lub pojemniczka i dokręcasz tylko smoka i gotowe.

kasik - no nie mogło być inaczej z tym nocnikiem :) A jak Antoś z siadaniem? Bo Adaś z pozycji półleżącej podnosi się sam :)

Dziewczyn - szok z tymi siuśkami :) Jak Wasze dzieciaczki podrosną i się dowiedzą to Wam dadzą popalić za to ;P A tak poważnie to dobrze wiedzieć, człowiek całe życie się uczy.

Słuchajcie, nie znacie kogoś lub może same byście chciały... ;P

Mam do sprzedania spacerówkę: Coneco-Joker. Nowa, pełna gwarancja, kolor turkusowy :) Wiem, że nie tu, ale każda z nas tu najczęściej zagląda! :p

2.jpg1.jpg

Marta czemu sprzedajesz? Nie przyda Ci się? Ja mam wózek x-landera ale spacerówka parasolka tez u nas jest. Jest mała, lekka i bardzo praktyczna.

reklama
Do góry