jojo31
Fanka BB :)
Witam
Dawno nie pisałam Znajduję czas tylko na poczytanie
cały czas jest coś do zrobienia a ostatnio Małgosia zrobiła się bardzo marudna W dzień mało śpi albo ma 3-4 drzemki po 10-15 min albo tak jak wczoraj jedną dłuższą ale dopiero około 16-16.30 W nocy też nie ciekawie jak idzie spać o 19-19.30 to śpi do 24-1 mleczko i już do rana a to stękawki a to mocia podać A do tego jeszcze jestem chora dzis byłam u lekarza i mam zapalenie zatok
no i antybiotyk mi dała a jakby tego było mało to już od kilku dni z moim W nie mogę się dogadać on swoje i ja swoje jakoś ciężko nam się spotkać po środku :-( Starszaki też ciągle tylko się kłócą
Niedługo to mnie w kaftanie odwiozą
W domu zimnica chociaż w piecu pali się prawie cały czas (mieszkamy w dwurodzinnym domu my na dole a u góry mieszkała siostra mojego W ale się z nami pożarli i się wyprowadzili i już drugą zimę nie ogrzewają Nie mogą tego sprzedać chyba za dużo chcą)
W piątek byłam na rozmowie w sprawie pracy (otwierają u nas sklep monopolowy) było chyba z 30 kobitek
Jakby co to mieli dzwonić w niedzielę albo poniedziałek no i mój telefon milczy do dziś :-(
Ja dziś sama z moją trójcą W ma drugą zmianę
Ale się wyżaliłam przepraszam no i już po spaniu Gosi właśnie się obudziła spała całe 30 min Lecę bo już się drze
Miłego dnia
Dawno nie pisałam Znajduję czas tylko na poczytanie

W piątek byłam na rozmowie w sprawie pracy (otwierają u nas sklep monopolowy) było chyba z 30 kobitek

Ja dziś sama z moją trójcą W ma drugą zmianę
Ale się wyżaliłam przepraszam no i już po spaniu Gosi właśnie się obudziła spała całe 30 min Lecę bo już się drze
Miłego dnia