reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
ONIONKU! Te herbatki są dostępne w aptekach, sklepach z artykułami dla dzieci, w rossmanie, niektórych marketach. Różne firmy produkują, np. Hipp, Humana.

Witam!

Witajcie!

Śniło mi się, że RITKA rodziła:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

Ja się trzymam póki co:dry:

Ale dobry sen!!!!!!! Mam nadzieję, że proroczy!:-):-):-):-):-):-):-)
Wczoraj wieczorem miałam kilka skurczyków, ale po godzinie przeszły:-:)-:)-:)-(
Chociaż może i dobrze, bo wyspałam się!
Na dziś mam termin! Cierpliwie czekam!

A jak tam pozostałe ciężaróweczki??????????? Hop, hop!

Wczoraj powiedziałam mężowi, że nie zamierzam rodzić, bo i tak jest mi dobrze! Ale miał przerażoną minę:szok:!

Jak tam nasze dziewczyny w szpitalu?

No ja nadal 2w1. Wczoraj po maratonie troche bolal krzyz i lekkie skurcze ale rozeszly sie wieczorem i dupa. Tak wiec pewnie ja urodze w pazdzierniku. Choc wole wrzesien bo pazdziernik to dla mnie miesiac samych zlych w spomnien i bolu.

Witam. U mnie też bez zmian. Jutro mam nadzieję to nieszczęsne ktg a potem to już czekam do następnego wtorku na wywołanie, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że samo się ruszy.

Też jestem ciekawa co u szpitalówek - Magi i Alci. Mam nadzieję, że są w trakcie!

Ostatnia edycja:
ale zrobiło sie spokojnie na forum, nawet jestem w stanie nadrobic wczorajsze zaległości :))))

mała budzi w nocy nam sie co 3 godzinki dostaje troche cyca i 60ml butelki
mnie rana brzucha boli wiec to mąż do niej wstaje i mi ja podaje równiez to on przygotowuje mieszankę wiec obydwoje zeby bylo sprawiedliwie jestesmy nie wyspani :))\

Julcia juz coraz lepeij, chetnie pomaga przy Lenie widze tylko ze jest zazdrosna jak ja karmimy ... ale jestem dobrej mysli :) podziwiam mamy które maja 2 maluchów 24h w domu- jak ja sie ciesze ze moja starsza córcia smiga do przedszkola :)))

BENIAMINKO pewnie wczoraj cały wieczór wracałaś myślami jak trzymałas swoją małą kruszynke :))) juz niedługo i bedziecie razem :))) nie napisze nic nowego ale BAAAAAAAAAAAARDZO DUZO ŻYCIOWEJ MĄDROŚCI W TOBIE :))

No ja nadal 2w1. Wczoraj po maratonie troche bolal krzyz i lekkie skurcze ale rozeszly sie wieczorem i dupa. Tak wiec pewnie ja urodze w pazdzierniku. Choc wole wrzesien bo pazdziernik to dla mnie miesiac samych zlych w spomnien i bolu.
to własnie może trzeba bedzie "odczarować" ten koszmarny październik....

reklama
oo widze ze spokojniej sie zrobilo na bb :-)coraz wiecej mamus wiec mniej czasu na zagladanie u mnie oczywiscie tez :tak:Lenka spi a synek w przedszkkolku
a tak na marginesie wszystkie rozpakowane juz czy nie bylo jak dotad pomylek ze strony gina jesli chodzi o plec nikt nie mial niespodzianki przy porodzie?? :-D
oj uciekam bo maja kruszynka kwili paaa:happy:

Do góry