Anna12-79 Witamy
o żesz ja wstaję tak średnio 6 razy w nocy
ha ha ja też jak mam oddać siuśki to z reguły tak od 3- 4 trzymam co by mieć czym pojemnik nakarmić, a czasem nie daje rady wytrzymać i już o 4 mam nalane
A tak poza tym wczoraj wieczorem lewa stopa mi spuchła -normalnie gira jak u żony shreka ( tylko kolor inny) przez noc trochę zeszło ale coś widzę ,że będę z taka kopciuszkową stópką dziś cały dzień się obnosić
Dagna gratki z okazji wizyty
Moja szwagierka powtarzała, że to wstawanie nocne siusiu przygotowało ją do wstawania później do malutkiej Ja w nocy wstaję 2 razy :-crazy:
o żesz ja wstaję tak średnio 6 razy w nocy
dzień dobry :-)
ja właśnie wróciłam z siedliska wampirów, ale to już ostatnia porcja, więc niech mają.. wyniki mi jutro M odbierze, zobaczym czy będziem żyć ;-)
od 4-tej nie spałam, bo trzymałam siuśki i nie dałam rady zasnąć... dla poprawy humorku kupiłam sobie rafaello, pączka i drożdżówkę, ale to piszę z pamięci, bo już wszystko zjadłam...
dobrego dnia
ha ha ja też jak mam oddać siuśki to z reguły tak od 3- 4 trzymam co by mieć czym pojemnik nakarmić, a czasem nie daje rady wytrzymać i już o 4 mam nalane
A tak poza tym wczoraj wieczorem lewa stopa mi spuchła -normalnie gira jak u żony shreka ( tylko kolor inny) przez noc trochę zeszło ale coś widzę ,że będę z taka kopciuszkową stópką dziś cały dzień się obnosić
Dagna gratki z okazji wizyty