onionek
happy mama
Dagna gratki odanej wizyty
ciekawe czy Angelus juz na porodwce
GRATULACJE DAGNA !!! :-) Teraz musisz skoczyc do Bacowki po duze ilosci kielbaski - zeby zelazo poprawic :-)
No wlasnie - i ciekawe, co u Angelus ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagna gratki odanej wizyty
ciekawe czy Angelus juz na porodwce
Dobry sen! Myślę, że na początku, jak maluch dużo śpi, to można zrobić pączki, pytanie tylko, czy mamie po porodzie by się chciało...;-)mi dzis się śniło że siedze na BB i że TAKA JA napisała że wlasnie robi pączki, i że byłam taka zadowolona że przy małym dziecku się da jeszcze pączki zrobić hihi
Ja mam przedszkolaka w domu, no ale rodzeństwo to co innego. Natomiast wizyt grupy przedszkolnej nie planuję;-)dziewczyny mnie niepokoji jedna sprawa jeszcze, czy takiego maluszka kilkudniowego, odrazu po szpitalu, mogą odwiedzac dzieci które chodzą do przedszkola, się boje żeby jakiegoś wirusa nie przyniosły, czy ja poprostu już schizuje???
Normalne, ale jakie nieprzyjemne buuu...:-(Mówiłam o tym kłuciu w dole brzucha - mówiła, ze to normalne, bo dziecko już spore i naciska na krocze i to stąd.
Marta2411 a myślałam, że tylko ja będę miała małego Kluska Mój w 31 tygodniu ważył 2213g.
GRATULACJE DAGNA !!! :-) Teraz musisz skoczyc do Bacowki po duze ilosci kielbaski - zeby zelazo poprawic :-)
No wlasnie - i ciekawe, co u Angelus ...
Dziękuję , sie trzymam , zwłaszcza nogi ściśnięte ;-)Ja pas poporodowy nosiłam zaraz po wyjściu ze szpitala, tzn po tygodniu. Miałam cc i na drugi dzień po cc przychodzi rehabilitantka-pomaga przy chodzeniu i udziela instrukcji i kazała od razu kupić pas i nosić po wyjściu ze szpitala.
Witam porannie:-)
Dziś czuję się lepiej niż wczoraj, chyba to opadania brzucha tak mnie bolało, mój brzuch zwisa mi teraz okropnie.
Angelus, Beniaminko trzymajcie się.
Powodzenia dla nas wszystkich, bo lawina ruszyła i ciekawe, która następna:-)
Alienko, Ty śniłas i mój P tez dzisiaj śnił o naszym wspólnym porodzie, jak to dzielnie mnie słowami trzymał na duchu- no juz ponoc rodzilismy , hihihi. Naopowiadalam mu o naszych maluszkach z wczoraj i sie widac przejął :-)Jak te nasze Maluchy będą dalej utrzymywały takie tempo, to chyba trzeba będzie zmienić temat działu z Wrzesień 2010 na Sierpień/Wrzesień 2010, hihi
Tak się wczoraj naczytałam o tych porodach, że aż dzisiaj śnił mi się szpital i sala porodowa.
Miłego dnia i udanych wizyt.
Dagna,jak dobrze,że sie odezwałaś, myślałam o Tobie, jak tam po wizycie.
Widzę, że nasze królewny obie takie filigranowe :-) To chyba nie jest nieprawidłowe, skoro lekarze nic nam nie trują ? :-) No to teraz jemy tłusto ;-) Poszukam Bacówki
Musisz żelaza dostarczyc, teraz dzieci najbardziej magazynuja zelazo do cialka, i pewnie stad nasze spadki. Ja mam zrobic ostatnia morfologie i mocz teraz na wizyte 1 wrzesnia.I czekam na telefoniczne wyniki z paciorkowca.Ponoc jak jest paciorkowiec w pochwie , to i w moczu bywaja czesto te bakterie, stad czasem stany zapalne pecherza. Zobaczymy, ja jak na razie nie mialam nic w moczu, tfu, tfu, tfu.