reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam!
A u nas dzisaj zapowiada sie tez upal o 12 ze znajomymi jedziemy na plaze podotleniac sie i dzieci sie pobawia!!
Wlasnie maz kawecze zrobil wypije ide szykowac kocyk itp.
Milej i goracej niedzieli ciezaroweczki:)!!

reklama
witam i ja. My już po porannym spacerku na placu zabaw:-) Mały się wybawił z tatusiem a ja sie relaksowałam przy słoneczku no i oczywiście z lodem w ręce:sorry2: Wczorajsze rogaliki poszły nawet nei wiem kiedy no i efekt bedzie widać na przyszłej wizycie:dry::dry:
Mała kopie mnie już czasem tak mocno, że nie wydalam jak robi sobie trampoline z pęcherza:sorry2:
Mam w planie pierożki ze śliwkami na obiad:-)
aha dziewczyny próbuję coś zdziałać z albumem zamkniętym dla wrześniówek, ale nie wiem czy mi się uda:dry:

No u nas tylko 15 stpni i zero słońca ale spacer też zaliczę bo muszę po prostu. Małż poszedł z małym na rower ale juz dzwonił że ma dosyć chciał mu fajną wycieczkę zrobić a ten ciągle prowadzi rower bo się boi jechać - bo albo zaraz przejście będzie to nie opłaca się siadać na rower, albo wertepy albo górka i tak prowadzi rower a męża krew zalewa ;)

Właśnie zaświeciło słoneczko!!:-) od razu mi lepiej!! Mam nadzieję, że trochę poświeci!! Spadamy na spacerek!! Ja właśnie jestem na etapie poszukiwania rowerka dla młodej i ni w ząb nie wiem jaki wybrać?? Mamy podwójne pomóżcie jakie macie rowerki dla starszaków?? Te plastykowe z głowami(prawdę mówiąc mi się one nie podobają) czy jakieś takie zwyklejsze?? Widziałam fajny ale bez podpórek na nóżki a to chyba gadżet dosyć potrzebny w tym wieku bo inaczej młoda będzie obijała nogami o pedały...hmmmm nie wiem....

Witam sie południowo
Dziś pogoda nawet nawet ale za ciepło nie jest, jednak dobrze że nie pada. Idę na jakiś spacer bo w domu wysiedziec nie mogę.
Kinia - gratki córeczki
Miłego dnia dziewczyny:)

Małpko ja miałam ten plastikowo-metalowy z muzyka bajerami, ROWEREK ROWER 3-kołowy KIJEK,STEROWANY,DELFINKI (1035816080) - Aukcje internetowe Allegro
ale cholera 2 razy odłamała się rączka do pchania tego rowerka i oczywiście reklamacja zespawali i znów to samo w koncu zarzadałam kaski i kupiłam zwykły metalowy 3 kołowiec z przykręcana rączka do pchania i jak się rowerek pcha to pedały same się kręcą.Siodełko regulowane więc posłuŻy od ok 1,5 do 4 lat spokojnie.
Moja siostrzenica ma 4 latka wygląda na 6 taka urosła a zapitalała 3 kołowcem jak szalona oczywiście siodełko na maxa w górze.
Mam coś takiego TOMEK POCIĄG THOMAS Rower Rowerek 3-kołowy Kurie (1048717710) - Aukcje internetowe Allegro ale zwykły nie Tomkowy i z odkręcanym kijkiem przynajmniej można go odczepić starszakowi
Poopalałam się troszku, w ogrodzie teraz szykuję mięsko na grilla :)
Spacerek na lody tez już zaliczony przed opalankiem :)

Witam brzuchatki:-)

U mnie pogoda za oknem słoneczna, piękna a ja niestety przy garach:tak:Dziś obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i wpadą goście na kawe i poczęstunek. A ktoś to musi przygotować;-)Nie powiem, wolałabym spacer z rodzinką.

Czy was kochane też męczy dłuższe stanie? Ja muszę co jakiś czas usiąść bo ciągnie mnie trochę brzuch, ciśnie w kroczu i zastanawiam się czy też tak macie czy mam się martwić:-(

Dajcie znać jak to jest u was, życzę słonecznego popłudnia:-):-):-)

Cześć laseczki.
Dzisiaj dzień z Mężusiem. Śniadanko i kawe zrobił a za większą chwile zbieramy sie do odwiedzin Mai bo już przyleciała ze szwagrami.:-)
Dzień sie zapowiada ładny więc trzeba go jakoś wykorzystać we dwoje.

Agim w rocznicę ślubu życzymy Wam, aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął, a Wasze dzieci chowały się szczęśliwie w jego cieple i blasku.

A brzuszek tak jak ciebie ciągnie jak za dużo postoje.

Agim- dużo dużo miłości :)
Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!

Mnie przy staniu nic nie boli nie ciągnie, ale brzuch twardnieje i się spina a tak to luzik.
Mam zaczepisty leżak nowy w ogrodzie taki,że głowa niżej jak nogi i się śmieje z T. że ten leżak przytargam do domu i będzie dobry na leniuchowanie z nogami u góry :)

reklama
Małpko ja miałam ten plastikowo-metalowy z muzyka bajerami, ROWEREK ROWER 3-kołowy KIJEK,STEROWANY,DELFINKI (1035816080) - Aukcje internetowe Allegro
ale cholera 2 razy odłamała się rączka do pchania tego rowerka i oczywiście reklamacja zespawali i znów to samo w koncu zarzadałam kaski i kupiłam zwykły metalowy 3 kołowiec z przykręcana rączka do pchania i jak się rowerek pcha to pedały same się kręcą.Siodełko regulowane więc posłuŻy od ok 1,5 do 4 lat spokojnie.
Moja siostrzenica ma 4 latka wygląda na 6 taka urosła a zapitalała 3 kołowcem jak szalona oczywiście siodełko na maxa w górze.
Mam coś takiego TOMEK POCIĄG THOMAS Rower Rowerek 3-kołowy Kurie (1048717710) - Aukcje internetowe Allegro ale zwykły nie Tomkowy i z odkręcanym kijkiem przynajmniej można go odczepić starszakowi
Poopalałam się troszku, w ogrodzie teraz szykuję mięsko na grilla :)
Spacerek na lody tez już zaliczony przed opalankiem :)
Popieram w 100% , ja tez mialam ten pierwszy i bylam moze 2-3 razy na spacerze , maly nie byl za bardzo zainteresowany wiec go sprzedalam i kupilam taki zwykly podobny do tego Thomas.
Witam brzuchatki:-)

U mnie pogoda za oknem słoneczna, piękna a ja niestety przy garach:tak:Dziś obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i wpadą goście na kawe i poczęstunek. A ktoś to musi przygotować;-)Nie powiem, wolałabym spacer z rodzinką.

Czy was kochane też męczy dłuższe stanie? Ja muszę co jakiś czas usiąść bo ciągnie mnie trochę brzuch, ciśnie w kroczu i zastanawiam się czy też tak macie czy mam się martwić:-(

Dajcie znać jak to jest u was, życzę słonecznego popłudnia:-):-):-)

Wszystkiego naj najlepszego.
Ja mam wszystkie mozliwe bole i parcia na krocze , pozatym wieczorem z przeciazenia , robia mi sie takie dwie opuchniete buly w pachwinach z przeciazenia.

Do góry