reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
witam i ja. My już po porannym spacerku na placu zabaw:-) Mały się wybawił z tatusiem a ja sie relaksowałam przy słoneczku no i oczywiście z lodem w ręce Wczorajsze rogaliki poszły nawet nei wiem kiedy no i efekt bedzie widać na przyszłej wizycie
Mała kopie mnie już czasem tak mocno, że nie wydalam jak robi sobie trampoline z pęcherza
Mam w planie pierożki ze śliwkami na obiad:-)
aha dziewczyny próbuję coś zdziałać z albumem zamkniętym dla wrześniówek, ale nie wiem czy mi się uda
Mała kopie mnie już czasem tak mocno, że nie wydalam jak robi sobie trampoline z pęcherza
Mam w planie pierożki ze śliwkami na obiad:-)
aha dziewczyny próbuję coś zdziałać z albumem zamkniętym dla wrześniówek, ale nie wiem czy mi się uda
No u nas tylko 15 stpni i zero słońca ale spacer też zaliczę bo muszę po prostu. Małż poszedł z małym na rower ale juz dzwonił że ma dosyć chciał mu fajną wycieczkę zrobić a ten ciągle prowadzi rower bo się boi jechać - bo albo zaraz przejście będzie to nie opłaca się siadać na rower, albo wertepy albo górka i tak prowadzi rower a męża krew zalewa
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Właśnie zaświeciło słoneczko!!:-) od razu mi lepiej!! Mam nadzieję, że trochę poświeci!! Spadamy na spacerek!! Ja właśnie jestem na etapie poszukiwania rowerka dla młodej i ni w ząb nie wiem jaki wybrać?? Mamy podwójne pomóżcie jakie macie rowerki dla starszaków?? Te plastykowe z głowami(prawdę mówiąc mi się one nie podobają) czy jakieś takie zwyklejsze?? Widziałam fajny ale bez podpórek na nóżki a to chyba gadżet dosyć potrzebny w tym wieku bo inaczej młoda będzie obijała nogami o pedały...hmmmm nie wiem....
P
pysia_23
Gość
Małpko ja miałam ten plastikowo-metalowy z muzyka bajerami, ROWEREK ROWER 3-kołowy KIJEK,STEROWANY,DELFINKI (1035816080) - Aukcje internetowe Allegro
ale cholera 2 razy odłamała się rączka do pchania tego rowerka i oczywiście reklamacja zespawali i znów to samo w koncu zarzadałam kaski i kupiłam zwykły metalowy 3 kołowiec z przykręcana rączka do pchania i jak się rowerek pcha to pedały same się kręcą.Siodełko regulowane więc posłuŻy od ok 1,5 do 4 lat spokojnie.
Moja siostrzenica ma 4 latka wygląda na 6 taka urosła a zapitalała 3 kołowcem jak szalona oczywiście siodełko na maxa w górze.
Mam coś takiego TOMEK POCIĄG THOMAS Rower Rowerek 3-kołowy Kurie (1048717710) - Aukcje internetowe Allegro ale zwykły nie Tomkowy i z odkręcanym kijkiem przynajmniej można go odczepić starszakowi
Poopalałam się troszku, w ogrodzie teraz szykuję mięsko na grilla
Spacerek na lody tez już zaliczony przed opalankiem
ale cholera 2 razy odłamała się rączka do pchania tego rowerka i oczywiście reklamacja zespawali i znów to samo w koncu zarzadałam kaski i kupiłam zwykły metalowy 3 kołowiec z przykręcana rączka do pchania i jak się rowerek pcha to pedały same się kręcą.Siodełko regulowane więc posłuŻy od ok 1,5 do 4 lat spokojnie.
Moja siostrzenica ma 4 latka wygląda na 6 taka urosła a zapitalała 3 kołowcem jak szalona oczywiście siodełko na maxa w górze.
Mam coś takiego TOMEK POCIĄG THOMAS Rower Rowerek 3-kołowy Kurie (1048717710) - Aukcje internetowe Allegro ale zwykły nie Tomkowy i z odkręcanym kijkiem przynajmniej można go odczepić starszakowi
Witam brzuchatki:-)
U mnie pogoda za oknem słoneczna, piękna a ja niestety przy garachDziś obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i wpadą goście na kawe i poczęstunek. A ktoś to musi przygotować;-)Nie powiem, wolałabym spacer z rodzinką.
Czy was kochane też męczy dłuższe stanie? Ja muszę co jakiś czas usiąść bo ciągnie mnie trochę brzuch, ciśnie w kroczu i zastanawiam się czy też tak macie czy mam się martwić:-(
Dajcie znać jak to jest u was, życzę słonecznego popłudnia:-):-):-)
U mnie pogoda za oknem słoneczna, piękna a ja niestety przy garachDziś obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i wpadą goście na kawe i poczęstunek. A ktoś to musi przygotować;-)Nie powiem, wolałabym spacer z rodzinką.
Czy was kochane też męczy dłuższe stanie? Ja muszę co jakiś czas usiąść bo ciągnie mnie trochę brzuch, ciśnie w kroczu i zastanawiam się czy też tak macie czy mam się martwić:-(
skrzat910
żyje dla nowego życia
Cześć laseczki.
Dzisiaj dzień z Mężusiem. Śniadanko i kawe zrobił a za większą chwile zbieramy sie do odwiedzin Mai bo już przyleciała ze szwagrami.:-)
Dzień sie zapowiada ładny więc trzeba go jakoś wykorzystać we dwoje.
Agim w rocznicę ślubu życzymy Wam, aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął, a Wasze dzieci chowały się szczęśliwie w jego cieple i blasku.
A brzuszek tak jak ciebie ciągnie jak za dużo postoje.
Dzisiaj dzień z Mężusiem. Śniadanko i kawe zrobił a za większą chwile zbieramy sie do odwiedzin Mai bo już przyleciała ze szwagrami.:-)
Dzień sie zapowiada ładny więc trzeba go jakoś wykorzystać we dwoje.
Agim w rocznicę ślubu życzymy Wam, aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął, a Wasze dzieci chowały się szczęśliwie w jego cieple i blasku.
A brzuszek tak jak ciebie ciągnie jak za dużo postoje.
P
pysia_23
Gość
Agim- dużo dużo miłości
Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!
Mnie przy staniu nic nie boli nie ciągnie, ale brzuch twardnieje i się spina a tak to luzik.
Mam zaczepisty leżak nowy w ogrodzie taki,że głowa niżej jak nogi i się śmieje z T. że ten leżak przytargam do domu i będzie dobry na leniuchowanie z nogami u góry
Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!
Mnie przy staniu nic nie boli nie ciągnie, ale brzuch twardnieje i się spina a tak to luzik.
Mam zaczepisty leżak nowy w ogrodzie taki,że głowa niżej jak nogi i się śmieje z T. że ten leżak przytargam do domu i będzie dobry na leniuchowanie z nogami u góry
reklama
Saraa
Fanka BB :)
Popieram w 100% , ja tez mialam ten pierwszy i bylam moze 2-3 razy na spacerze , maly nie byl za bardzo zainteresowany wiec go sprzedalam i kupilam taki zwykly podobny do tego Thomas.Małpko ja miałam ten plastikowo-metalowy z muzyka bajerami, ROWEREK ROWER 3-kołowy KIJEK,STEROWANY,DELFINKI (1035816080) - Aukcje internetowe Allegro
Witam brzuchatki:-)
Wszystkiego naj najlepszego.
Ja mam wszystkie mozliwe bole i parcia na krocze , pozatym wieczorem z przeciazenia , robia mi sie takie dwie opuchniete buly w pachwinach z przeciazenia.