reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam brzuchatki:-)

U mnie pogoda za oknem słoneczna, piękna a ja niestety przy garach:tak:Dziś obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i wpadą goście na kawe i poczęstunek. A ktoś to musi przygotować;-)Nie powiem, wolałabym spacer z rodzinką.

Czy was kochane też męczy dłuższe stanie? Ja muszę co jakiś czas usiąść bo ciągnie mnie trochę brzuch, ciśnie w kroczu i zastanawiam się czy też tak macie czy mam się martwić:-(

Dajcie znać jak to jest u was, życzę słonecznego popłudnia:-):-):-)
Agim, wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu i oby jeszcze takich sto w szczęściu, zrozumieniu i przyjaźni!!!:-):-):-)

reklama
widzę, że dziś puuuuustki, więc mam nadzieje, że to znak iż w całym kraju śliczna pogoda a na każdej buźce wrzesnióweczek uśmieszek :-)
Agim wszystkiego naj, naj, naj piękniejszego!!!

wiec stwierdzam, ze piekna pogoda nie tylko w kraju, ale za granica tez:)
u mnie fantastyczny dzien - spacer po plazy, grill i wylegiwanie na balkonie, a co najlepsze wszystko w towarzystwie Kochania:)i to bez zgrzytow:)nikomu w taka pogode nie chce sie psuc nastrojow:)

Agim, ja tez dolaczam do zyczen!wszystkiego naj, naj!!!!!!!

a jutro 13 h w pracy;( az sie myslec nie chce!ale trudno te 3 dni jakos wytrzymam:)
milego wieczoru Kobietki:)

Hejo laseczki

U mnie tez dzis piekna pogoda :-) Zaliczylam wiec dzialeczke, pyszny obiad i odwiedziny u kolezanki od ktorej dostalam wielka reklamowke super ciuszkow dla maluszka :-)
Maly cos uciska mi na zoladek - czuje, ze sie skurczyl i ma mala pojemnosc hehe..

hej kobietki:) week udany i pelen pracy..wczoraj caly dzien na dworze bo kosilam trawke a chlopaki stawiali nowy plotek przed domkiem:) pozniej zakupy a dzisiaj dlugi spacer i week zlecial. Sama sie dziwie ze po calym dniu nic mi nie bylo bo naprawde sie wysililam i wieczorem dopiero poczulam ze przesadzilam ale dzisiaj juz czuje sie dobrze. Moj E przylozyl dlon do brzuszka i synus kopnal tak mocno ze poczul to..widok jego miny byl bezcenny heheh:))

Agim Wszystkiego Naj Naj Naj:))

Witam
U mnie też dzionek udany, z mężem pogodzona, byliśmy na starówce na lodach, spacer,tak mnie to wykończyło,że spałam 2 h, co ja będę w nocy robić?Szkoda,że jutro ma być brzydka pogoda.

hej dziewczynki, ja tak na chwilkę tylko po pracy zameldować się wpadłam bo ostatnio tylko poczytuję.remont ciągle w toku niestety, ale dziś sama światła pomontowałam, taka dzielna jestem!:D

Agim gratulacje i najlepsze życzenia.
Moniu dobrze że z mężem już ok.zazdroszczę tych lodów, a co do jutrzejszej pogody to nie przyjmuję do wiadomości:).

Śpijcie dobrze brzuszki i pięknej aury na dzień jutrzejszy życzę

Witam z rana.
Od godziny już nie śpie bo jakoś z nerwów zasnąć nie moge. Tyle jeszcze czasu do wyjazdu a ja sie snuje po domu a Maleńka mnie kopie jakby chciała powiedzieć " Mamusiu nie denerwuj sie". Ciężko mi z tą rozprawą ale moja matka sama sie prosiła o nią to niech sie teraz nie dziwi że brudy rodzinne sie pierze publicznie i to jeszcze przeciw niej. Po co jej był rozwód? Przecież ojciec jest fajnym człowiekiem. Ah dziewczyny ciężka batalia mnie czeka. Trzymajcie kciukasy żebym sie bardzo nie zdenerwowała.

Miłego dnia brzuchatki i udanych wizyt życze!

reklama
hejka

mierez od soboty cukier i jestem na diecie
ide w srode do gina i bede walczyc o tym zeby sie nie klasc do szpitala bo to oznaczenie glikemi polega tu wlasnie na tym co robie sama w domu
wrazie co powiem zeby mi dal skierowanie do diabetologa do warszawy

od soboty mnie polamalo,boli mnie krzyz tak strasznie ze chodzic nie moge i ciagne po prawej stronie

ide na 9.30 na usg to 3d/4d,
dam Wam znac jak wroce
trzymajcie kciuki

milego dnia

acha i jeszcze jedno

Hausfrau,Msdracula,22marietta---gratulacje studniowek:-):-):-)

Do góry