reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam brzuchatki:-)

U mnie pogoda za oknem słoneczna, piękna a ja niestety przy garach:tak:Dziś obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i wpadą goście na kawe i poczęstunek. A ktoś to musi przygotować;-)Nie powiem, wolałabym spacer z rodzinką.

Czy was kochane też męczy dłuższe stanie? Ja muszę co jakiś czas usiąść bo ciągnie mnie trochę brzuch, ciśnie w kroczu i zastanawiam się czy też tak macie czy mam się martwić:-(

Dajcie znać jak to jest u was, życzę słonecznego popłudnia:-):-):-)
Agim, wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu i oby jeszcze takich sto w szczęściu, zrozumieniu i przyjaźni!!!:-):-):-)

reklama
widzę, że dziś puuuuustki, więc mam nadzieje, że to znak iż w całym kraju śliczna pogoda a na każdej buźce wrzesnióweczek uśmieszek :-)
Agim wszystkiego naj, naj, naj piękniejszego!!!

wiec stwierdzam, ze piekna pogoda nie tylko w kraju, ale za granica tez:)
u mnie fantastyczny dzien - spacer po plazy, grill i wylegiwanie na balkonie, a co najlepsze wszystko w towarzystwie Kochania:)i to bez zgrzytow:)nikomu w taka pogode nie chce sie psuc nastrojow:)

Agim, ja tez dolaczam do zyczen!wszystkiego naj, naj!!!!!!!

a jutro 13 h w pracy;( az sie myslec nie chce!ale trudno te 3 dni jakos wytrzymam:)
milego wieczoru Kobietki:)

Hejo laseczki

U mnie tez dzis piekna pogoda :-) Zaliczylam wiec dzialeczke, pyszny obiad i odwiedziny u kolezanki od ktorej dostalam wielka reklamowke super ciuszkow dla maluszka :-)
Maly cos uciska mi na zoladek - czuje, ze sie skurczyl i ma mala pojemnosc hehe..

hej kobietki:) week udany i pelen pracy..wczoraj caly dzien na dworze bo kosilam trawke a chlopaki stawiali nowy plotek przed domkiem:) pozniej zakupy a dzisiaj dlugi spacer i week zlecial. Sama sie dziwie ze po calym dniu nic mi nie bylo bo naprawde sie wysililam i wieczorem dopiero poczulam ze przesadzilam ale dzisiaj juz czuje sie dobrze. Moj E przylozyl dlon do brzuszka i synus kopnal tak mocno ze poczul to..widok jego miny byl bezcenny heheh:))

Agim Wszystkiego Naj Naj Naj:))

Witam
U mnie też dzionek udany, z mężem pogodzona, byliśmy na starówce na lodach, spacer,tak mnie to wykończyło,że spałam 2 h, co ja będę w nocy robić?Szkoda,że jutro ma być brzydka pogoda.

hej dziewczynki, ja tak na chwilkę tylko po pracy zameldować się wpadłam bo ostatnio tylko poczytuję.remont ciągle w toku niestety, ale dziś sama światła pomontowałam, taka dzielna jestem!:D

Agim gratulacje i najlepsze życzenia.
Moniu dobrze że z mężem już ok.zazdroszczę tych lodów, a co do jutrzejszej pogody to nie przyjmuję do wiadomości:).

Śpijcie dobrze brzuszki i pięknej aury na dzień jutrzejszy życzę

Witam z rana.
Od godziny już nie śpie bo jakoś z nerwów zasnąć nie moge. Tyle jeszcze czasu do wyjazdu a ja sie snuje po domu a Maleńka mnie kopie jakby chciała powiedzieć " Mamusiu nie denerwuj sie". Ciężko mi z tą rozprawą ale moja matka sama sie prosiła o nią to niech sie teraz nie dziwi że brudy rodzinne sie pierze publicznie i to jeszcze przeciw niej. Po co jej był rozwód? Przecież ojciec jest fajnym człowiekiem. Ah dziewczyny ciężka batalia mnie czeka. Trzymajcie kciukasy żebym sie bardzo nie zdenerwowała.

Miłego dnia brzuchatki i udanych wizyt życze!

reklama
hejka

mierez od soboty cukier i jestem na diecie
ide w srode do gina i bede walczyc o tym zeby sie nie klasc do szpitala bo to oznaczenie glikemi polega tu wlasnie na tym co robie sama w domu
wrazie co powiem zeby mi dal skierowanie do diabetologa do warszawy

od soboty mnie polamalo,boli mnie krzyz tak strasznie ze chodzic nie moge i ciagne po prawej stronie

ide na 9.30 na usg to 3d/4d,
dam Wam znac jak wroce
trzymajcie kciuki

milego dnia

acha i jeszcze jedno

Hausfrau,Msdracula,22marietta---gratulacje studniowek:-):-):-)

Do góry