reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Karolina każda ma takie myśli. Ja też. A jak my mieszkamy blisko to zawsze możesz sie zwrócić o pomoc. Dziewczyny podesłać do mnie na obiad.:tak: Ja ostatnio tak gotuje jak dla pułku wojska:-D i karmie moją kumpele co po 12 godzin w robocie siedzi. Ciocia skrzat na rencie jest i kupe czasu ma. :-D
Chatke to masz rzeczywiście sporą.

reklama
Właśnie wciągnęłam tortille własnej robótki i McDonald się chowa:-):-):-) Oprócz smażonego kurczaczka włożyłam sałatę, ogórka, pomidydka i cebulkę więc wydaje się być zdrowe:-) Ale ja kocham jeść:-D:-D, od początku ciąży przytyłam 8 kilo:-D:-Di jest mi z tym bardzo dobrze bo z natury jestem bardzo szczupła i wysoka. Życzę wszystkim smacznych obiadków i młego popołudnia:-)

Dziewuszki,

pisalam juz dzis ze jestem uzalezniona od Twojego Stylu. W aktualnym numerze duza niespodzianka, kilka artykulow dla nas. Jeden pt. Stan Wyjatkowy, gdzie znane laski opowiadaja o swoich ciazach. Drugi o intymnych infekcjach, nieleczonych wadach ukladu moczowego - ktore sprzyjaja powiklaniom w ciazy. Jest tez teksty o karmieniu dzidzi piersia i butelka oraz Strefa Taty. Ja zaraz siadam do wnikliwej lektury :-)

Papa :-)

Hahaha dziękuje skrzacie jestes kochana:-) no daleko do ciebie to ja nie mam bo mieszkam na starołęce wiec skrótem żabi skok ,czy ty słyszysz te cholerne f16? Bo mnie one wykończą

Właśnie wciągnęłam tortille własnej robótki i McDonald się chowa:-):-):-) Oprócz smażonego kurczaczka włożyłam sałatę, ogórka, pomidydka i cebulkę więc wydaje się być zdrowe:-) Ale ja kocham jeść:-D:-D, od początku ciąży przytyłam 8 kilo:-D:-Di jest mi z tym bardzo dobrze bo z natury jestem bardzo szczupła i wysoka. Życzę wszystkim smacznych obiadków i młego popołudnia:-)
A ja kurczaczka, który całą noc moczył się w białym winie i mleku i do tego duuuużo sosu czosnkowego. Tylko teraz musze ludzi unikać. Ale tego smaku nie jestem w stanie sobie odmówić, mniam
witam się i ja już po wizycie u gin. i jestem tak wściekła że szok... naczekałam się jak głupia 2,5 godziny a jak już weszłam do tego lekarza to mi powiedział że mnie dziś nie będzie badał i że mam przyjść za tydzień bo dopiero za tydzień kończy mi się L-4 i zdecydujemy czy dalej będę brać luteinę... taka jestem zła że jeszcze nie mogę się uspokoić masakra jakaś!!!!!
Dobre przygotowanie do zniczulicy panującej na oddziałach położniczych, jak sobie wspomnę, to aż mnie wzdryga.. Polska "służba" zdrowia
nie dorotko nie puchnę ... a jak bym puchła to jak to by wyglądało? gdzie najbardziej? ja ciemna jestem i nie wiem....a co bedzie jak będzie mi sie zatrzymywać woda? to grozne?
najszybciej chyba puchną nogi, później twarz.. tak mi się wydaje

Słońca kochane, bardzo proszę napiszcie jak wasze dzieciaczki są ułożone? Moje obecnie jest ułożone poprzecznie i choć wiem że może jeszcze zmienić pozycję to trochę się martwie:-:)-(Miała tak któraś ułożone maleństwo?

Słońca kochane, bardzo proszę napiszcie jak wasze dzieciaczki są ułożone? Moje obecnie jest ułożone poprzecznie i choć wiem że może jeszcze zmienić pozycję to trochę się martwie:-:)-(Miała tak któraś ułożone maleństwo?
agim79 u mnie jedno maleństwo jest ułożone pośladkowo a drugie glowkowo... i też lekarka mówiła że moga się jeszcze obrócić....:) więc się nie martw

Moj pierwszy synus byl tak ulozony , przekrecil sie dopiero w 27 tyg.

reklama
To znaczy , ze wynajmujesz pokoje rekreacyjne? Jesli tak to masz super zajecie -zazdroszcze.
Mamy tylko albo aż 3 pokoje z kuchnia i łazienką.
Max 11 osób na raz więc nie tak źle.
Mieszkam w domku piętrowym ja z mama u góry, na parterze pusto jest bo siostra w Irlandii, ale za jakieś 2 lata max to zjedzie na stałe a po co się ma marnować więc mamy mini działalność gospodarczą.
Zawsze to jakaś kasa na remont czy opał.
Podobno jak wezme to na siebie,że otwieram w ciąży max 3 miesiące do porodu działalność gospodarczą i będę opłacała składki do ZUS-u to potem dostane macierzyński.
Musze dopytać jak z tym jest.
Zawsze to jakaś kasa przynajmniej te kilkanaście tygodni.
Przyda się jak nic.
Nic lecę dalej 3 pokoje gotowe zostało jeszcze kuchnia,łazienka i korytarz no i pstrykanie fotek i wrzucenie na stronkę internetową.
Zważywszy na to,że poza sezonem to graciarnia teraz muszę rupiecie powywalać do piwnicy.
Te cięższe typu rower zostawię dla T. a na czas sprzątania poprostu je przeniosę w inny posprzątamy już kont.
Jakoś trzeba sobie radzić ha ha...

Do góry