reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

przepisik na kulinarny wrzuć :) i jak robisz sosik czosnkowy?

Wrzucę wieczorkiem. A sos czosnkowy to jesli do kurczaka to daję pół szklanki majonezu i pół szklanki jogurtu naturalnego plus 2 ząbki czosnku i sól. A jak do ziemniaczkow z grilla to tylko śmietanę, 2 ząbki czosnku lub więcej i dużo koperku.

reklama
słońca kochane, bardzo proszę napiszcie jak wasze dzieciaczki są ułożone? Moje obecnie jest ułożone poprzecznie i choć wiem że może jeszcze zmienić pozycję to trochę się martwie:-:)-(miała tak któraś ułożone maleństwo?

moja malutka ma położenie podłuzne-główkowe,ale z tego co wiem to maleństwo ma jeszcze sporo miejsca zeby sie przekręcić:-) wiec póki co bez nerwów

Słońca kochane, bardzo proszę napiszcie jak wasze dzieciaczki są ułożone? Moje obecnie jest ułożone poprzecznie i choć wiem że może jeszcze zmienić pozycję to trochę się martwie:-:)-(Miała tak któraś ułożone maleństwo?

Ja w pierwszej ciąży i teraz mam podłużne główkowe - dzięki Bogu!! Przy poprzecznym rozwiązanie jedynie przez cc.
Ale poszukaj dobrej położnej,jakąś dobrą szkołę rodzenia, podobno odpowiednie ćwiczenia pomogą przekrecić malucha główką w dół.

Karolina pewnie że je delikatnie powiedziane słysze. Pół godziny temu jak wyszłam na balkon kwiatki podlać to cholernik tak nisko przeleciał że myślałam że mi bębenki d.... wyskoczą. A innego dnia Mąż musiał ze szklarni uciekać bo zaczeły wszystkie szyby drżeć.
Ale sie nie krępuj jak chcesz odpocząć to dawaj prosto do mnie!

Hahaha dziękuje skrzacie jestes kochana:-) no daleko do ciebie to ja nie mam bo mieszkam na starołęce wiec skrótem żabi skok ,czy ty słyszysz te cholerne f16? Bo mnie one wykończą
oj f16 potrafia człowieka wykończyć:no: czasami mam wrażenie , że mi na głowe jakis spadnie
i myśle ile to razy dziecko mi obudzą:wściekła/y:

moje malenstwo ulozone jest glowka w dol i mam nadzieje ze juz tak zostanie:D

pysia__23 z tego co wiem to oplacana skladka do zus musi byc ta najwyzsza skladka zeby dostac jakas kase pozniej ale dowiadywalam sie od kolezanek i najlepiej zapytac w zusie bo nie jest tak kolorowo jak pisza.

Czesc Brzuszki :)

pogoda do dupy a od 7 rano spac nie moglam bo berbecie się wiercą okrutnie.... jak nie jeden bok mi stupa to drugi....he he
mam pytanko do mam z 3miasta gdzie sa u nas jakieś fajne hurtownie z ciuszkami i akcesoriami dla maluchow??

Pozdrawiam :)

PS. znalazłam informacje o targach w Gdansku "brzuszekimaluszek" w ten weekend!!!!!
ponizej stronka:
Pierwsze ogólnopolskie targi rodzinne "Brzuszek i Maluszek"
co do hurtowni to ja wiem o Akpolu w Gdyni (ale tam podobno ceny nie sa powalajace)i Mapu przed Rumia(na hutniczej po prawej stronie)
co do targow to tez slyszalam o nich i jedziemy z moim Seba , chyba w niedziele
Moje dziecko jest od poczatku ulozone posladkowo i jak na razie sie nie odwrocilo sie , moze cos mu sie odwidzi jeszcze)))

Karolina84 ja też dzis 2 kawałki murzynka wtrząchłam ;) Także nie jesteś sama :) Ale za to kolacyji niet, nie ma mowy.

karolina pewnie że je delikatnie powiedziane słysze. Pół godziny temu jak wyszłam na balkon kwiatki podlać to cholernik tak nisko przeleciał że myślałam że mi bębenki d.... Wyskoczą. A innego dnia mąż musiał ze szklarni uciekać bo zaczeły wszystkie szyby drżeć.
Ale sie nie krępuj jak chcesz odpocząć to dawaj prosto do mnie!

oj skrzacie wiem co to znaczy,ja jestem w najgorszej strefie zagrożenia,mieszkamy równolegle do pasa startowego,takze jak startują to widze pilota,a juz o obejrzeniu sobie tv czy porozmawianie przez telefon w tym czasie nie ma mowy:-)

reklama
Karolina84 ja też dzis 2 kawałki murzynka wtrząchłam ;) Także nie jesteś sama :) Ale za to kolacyji niet, nie ma mowy.

OJ GAJU MÓWIE CI PRZEZ OSTATNIE 3 TYGODNIE PRZYTYŁAM 2,7KG WIEC LEKARKA SOE CHWYCIŁA ZA GŁOWE,ALE FAKT JEST TAKI ZE MNIE GUBIĄ SŁODYCZE,JA PRZED CIAŻA BYM NIGDY ŻADNYCH BATONIKÓW NIE JADŁA A TERAZ NIE MOGĘ BEZ NICH ŻYĆ,JEST TO SILNIEJSZE ODE MNIE,ALE WYDAJE MI SIE ZE TY MASZ RACZEJ SILNĄ WOLE ZEBY POWIEDZIEĆ SOBIE "NIE"-NAUCZ MNIE PROSZĘ TEGO:tak:
POPIEROCHY RZUCIŁAM A SĄDZIŁAM ZE MI SIE NIGDY NIE UDA, Z JEDNEGO NAŁOGU WYSZŁAM I POPADŁAM W DRUGI-HAHAHAHAHA

Do góry