reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dorotko dziękuję za fachową poradę :tak: właśnie chodziło mi o takie mniej kosztowne sposoby, bo licówka to przecież trochę kosztuje :zawstydzona/y: czyli jakaś alternatywa jest, dobrze wiedzieć, jeszcze raz dziękuje :tak:

Gratuluję wszystkim udanych wizyt no i poznania płci :-) mam nadzieję, że wszystkie się potwierdzą ;-)

Beniaminko zapomniałam napisac, sliczny ten Twój piesio, schrupać można :-D też mam nowego lokatora, ma już 6 tyg. i kawał kluski z niego :-D

reklama
Witajcie dziewczynki! Co za tydzien! Nie dosc ze leje, to ja prawie caly czas przed kompem, bo maj jest miesiacem gdzie mamy sporo pracy, ale tez troche oszukuje i w miedzyczasie zamawiam ubranka na allegro hehehe :) Czuje ze slepne normalnie, jak tylko sie odrobie robie kilka dni przerwy od kompa, absolutnie. Moje maluszki tak szaleja ze brzuszek caly mi sie rusza takie to smieszne :)

Na ostatniej wizycie oba chlopaczki byly ulozone glowkowo, nastepne usg juz w poniedzialek takze zobaczymy, zycze wszystkim milego dnia buziaki

POPIEROCHY RZUCIŁAM A SĄDZIŁAM ZE MI SIE NIGDY NIE UDA, Z JEDNEGO NAŁOGU WYSZŁAM I POPADŁAM W DRUGI-HAHAHAHAHA

To tak jak ja ale mozna zawsze sobie tak tlumaczyc ze 10 zl na dzien zostaje w kieszeni wiec mozna zjesc za nie cos slodkiego.. a kg bedziemy martwily sie pozniej bo i tak wiele rzeczy przy karmieniu bedzie trzeba sobie odmawiac :)
Kochane a nie wiecie co sie dzieje z Oliwia? chyba ze cos przegapilam ? :/

hm suwaczek mi sie zacina :wściekła/y:
już nie

Ostatnia edycja:
to tak jak ja ale mozna zawsze sobie tak tlumaczyc ze 10 zl na dzien zostaje w kieszeni wiec mozna zjesc za nie cos slodkiego.. A kg bedziemy martwily sie pozniej bo i tak wiele rzeczy przy karmieniu bedzie trzeba sobie odmawiac :)
kochane a nie wiecie co sie dzieje z oliwia? Chyba ze cos przegapilam ? :/

hm suwaczek mi sie zacina :wściekła/y:
Już nie

marietta dobrze ze mamy tutaj siebie na forum i przy zrzucaniu kilogramów bedziemy mogły sie wspierać:-) i sie dopingować

a ja dziewczynki muszę się dziś pochwalić moim M, bo czasem na Niego narzekałam... śpię sobie dziś rano a on jak zawsze szykuje się do pracy.. no i słyszę, że się strasznie tłucze.. już miałam Go opierdzielić, ale jakoś mi się zasnęło... ja wstaję, patrzę a tu naczynia które zostały z poprzedniego dnia pomyte :-) no szok!!! :-)

Hejka Dziewczyny :-)

Zaliczyłam dzisiaj wizytę u stomatologa, tak jak doradziłyście w trakcie borowania poczułam b.ostry ból nie do wytrzymania, wiec poprosiłam o znieczulenie 1/2 ampułki, podparłam się opinią koleżanki stomatolog, która także jest w ciąży :-) Dziękuję Dorotko i Skrzaciku !Dostałam znieczulenie i potem juz było jak bajka, zero bólu i leczenie ząbka przebiegło szybko.
Ritko, wspieram Cię myślami, coś na pewno da się zrobić, byś nie straciła tego stażu!

Beniaminko nie ma za co! Ciesze sie że poszło gładko.
A mnie powoli szlak trafia. Skończyli latać to zaczeli kosić trawe a sąsiad włączył muzyczke na cały regulator:wściekła/y:. Jak ja zazdroszcze tym co mieszkają w domkach.

Dzięki wielkie poczytam wieczorem.
Dopiero co skończyłam sprzątać.
Miał być 1 pokój a ogarnęłam wszystko tylko okna zostały do umycia, ale to zostawiam dla mojej mamy jak znajdzie wolną chwilkę bo dziś kosi trawę.
Pomyślałam sobie jak mam sprzątać po trochu codziennie wole raz się przyłożyć i z głowy.
Pościeliłam łózka, starłam kurze, odkurzyłam wymyłam podłogi.
Najgorzej było w kuchni i łazience szorowanie kafelek,zlewu,umywalki i wanny, ale tak to jest jak się tam zrobi graciarnie i sprząta raz na rok.
Teraz wszystko błyszczy i czeka na 1 gości...
Idę sobie coś zjeść bo jak narazie od śniadania zjadłam pół kilo winogron, chipsy i całą gorzką czekoladę i pora na cos konkretnego na ciepło.

reklama
pysia no suuuper sniadanko :-D:-D:-D
a ja dzis zrobiłam bigosik z młodej kapusty :-p

znów zajrzałam na allegro i kupiłam nowy welurowy śpioszek Disney za całe 14zl z przesyłką :))a miałam nie kupowac ciuszków:baffled::crazy:

Do góry