reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Gratuluję udanych wizyt:)
Ja zjadłam 2 miseczki płatków kukurydzianych i tak mnie teraz mdli że nie moge wyrobic. A M. zadzwonił że będzie za 1,5h z pysznymi szaszłykami:(
Dzisiaj nici z zakupów...a tak się napaliłam:( Rano pogoda ładnie się zapowiadała ale na tym się skończyło. Takiej burzy to już dawno nie było. Ehh a wy jeszcze piszecie że cały czerwiec ma być taki? :( w depresje można popaść przez sama pogodę

reklama
ale napisałyście stron- szok- na odwyk Was wyślę ;)))

cos tam poczytałam i jak zwykle pozapominałam co miałam odpisać, bo po co zaznaczyc "cytuj" hmmm....

tak trzymałyście kciuki za moją niunie no i prosze po chorobie nie ma sladu :))) chodz w nocy była cała rozpalona...
musze kupić jakis pożądny termometr bo ten co mam mimo iz elektromiczny to jakaś kicha jest... już odlądałam na allegro i jestem decydowana- dla 2 maluszka też się przyda, ale na razie brak kasy iwęc muszę się wstrzymać....

Gratuluję udanych wizyt:)
Ja zjadłam 2 miseczki płatków kukurydzianych i tak mnie teraz mdli że nie moge wyrobic. A M. zadzwonił że będzie za 1,5h z pysznymi szaszłykami:(
Dzisiaj nici z zakupów...a tak się napaliłam:( Rano pogoda ładnie się zapowiadała ale na tym się skończyło. Takiej burzy to już dawno nie było. Ehh a wy jeszcze piszecie że cały czerwiec ma być taki? :( w depresje można popaść przez sama pogodę

ja wczoraj na późny wieczór najadłam się lodów i.... zwymiotowałam- oto efekty mojego obżarstwa :((((

gosia11 a do kogo do lekarza chodzisz????
Karlina84 no to już wiesz że na pewno córeczka - wam to dobrze bo mi na pewno nie potwierdziła i zapewne następne USG zrobi dopiero w 30 tc :(
No ale mówi się trudno i żyje się dalej ;)
Generalnie jak większość z was podzielam opinię że płeć nie ważna ważne zdrowie dziecka :)

A dziś w ogóle byłam strasznie od rana zmęczona, bo w nocy spać nie mogłam przez burzę, potem od 6 leżałam i czekałam na budzik, wyszykowałam małego, potem w te pędy zakupy, obiad, pozmywać gary itp i jak małż wyszedł do pracy padłam nie wiem kiedy i spałam 1,5 godz. dobrze że mam kochane dzieci i nawet mnie nie zaczepiały :) Ale naprawdę oczu nie mogłam utrzymać

Ale duzo piszecie , ciezko nadrobic.
Witam!
Ale zastanawia mnie tak jaki plyn kupicie dla noworotka do kompieli i czy szampon tez?ja mysle o tym ale czy noworodka mozna tym balsamem kampac?
Wiesz ja nie kupuje zadnego plynu ani szamponu, w Niemczech zalecaja tylko odrobine oliwki dodac do wody w ktorej kapie dzieciatko.

tak trzymałyście kciuki za moją niunie no i prosze po chorobie nie ma sladu :))) chodz w nocy była cała rozpalona...
musze kupić jakis pożądny termometr bo ten co mam mimo iz elektromiczny to jakaś kicha jest... już odlądałam na allegro i jestem decydowana- dla 2 maluszka też się przyda, ale na razie brak kasy iwęc muszę się wstrzymać....
Ja tez zmienilam juz 3 termometr teraz kupilam taki do ucha , ktory ma test i ten naprawde dziala!!! sprawdzalam kilka razy mierzac jednoczesnie rteciowym.. Kupilam go za bezcen bo byl przeceniony na 8 € z firmy Medion w Aldi.

Gaja - ja chodze prywatnie do Marii Gajewskiej. Chciałam żeby Politowski prowadził mi tą ciaże ale był na urlopie a ja musiałam jak najszybciej więc poszłam do niej. Ginka zrobiła na mnie tak dobre wrażenie że już zostałam na "stałe" i nie żałuje. Super babka!

A co do Trzcianki to tamtejszy szpital kobiety sobie chwalą. Niektóre znajome z Piły chcialy nawet tam rodzić a nie tu na miejscu

Ostatnia edycja:
.

Ja tez zmienilam juz 3 termometr teraz kupilam taki do ucha , ktory ma test i ten naprawde dziala!!! sprawdzalam kilka razy mierzac jednoczesnie rteciowym.. Kupilam go za bezcen bo byl przeceniony na 8 € z firmy Medion w Aldi.

no ja juz jestem zdecydowana na ten TERMOMETR AQUA THERM NA PODCZERWIEŃ NOWOŚĆ 10W1 (1020769232) - Aukcje internetowe Allegro
aktualnie mam 2 elektryczne kupione w aptece jeden za 10 drugi za 20 zl i każdy pokazuje inna temp :/ no i troche trwa pomiar...

gratki udanych wizyt :)
ja właśnie czekam na mojego mena i coś długo nie wraca ajjjj i potem obiad je zimny....
dziś wpadła moja mama siedziała do 17 potem burza była ajajjaj ja sie tak boję i na dodatek byłam sama...no ale wzięlam się za prasowanie poscieli i układanie reczników w szafie :) no i nie zwracałam na nią uwagi nawet balkon miałam otwarty :) bo tak parno yło :)

no men wrócił :) zabieram się za jedzonko :) ziemniaczki z bigosikiem :)

reklama
Dziewczyny doradźcie mi co kupić siostrzenicy męża na roczek?
Zależy nam na czymś ekstra bo mała już chodzi, znaczy drepcze z podpórką i chcemy żeby to było coś takiego co jej sie bardzo przyda i rozwinie dalsze zdolności.

Do góry