reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam, witam :-)
Monia chciałaś linka, więc proszę :-) bieliznaobsession.pl bielizna to nasza obsesja... mój zakup bardzo udany :-)
wczoraj byłam u rodziców i mój humorek jest taki sobie.. biedni, oboje schorowani... kurcze, takie to smutne..moja siostra skończyła studia we Włoszech i teraz wybiera się na dalsze, albo do Anglii albo Rosji, więc tu chyba nie wróci.. ja mieszkam u męża, więc czasem się czuję tak jakbym ich zostawiła.. :-( jestem blisko i pomagam w miarę możliwości, choć czuję, ze od wielu rzeczy mnie odsuwają.. :-(
wczoraj w padłam na chwilke do Mohito i kupiłam prześliczną koszulkę i cudną tunikę... oczywiście nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam iż wszystkie sa po 29,90 :-) super promocja.. :-) to sieciówka, więc u Was na pewno jest taka sama promocja ... :-)
miłego dnia!!!

reklama
Czesc Dziewczynki
ja juz po oddaniu krwi teraz czekac na wyniki zostaje
jestem juz po usg i nadal nie wiem co nosze pod serduszkiem , obrocilo sie tylkiem i tyle , ale najwazniejsze ze pomierzone powazone, serduszko , mozg i reszta wyksztalcona, wazy 454g i jest troszeczke mniejsze niz przewidje termin ale lekarz kazal nie panikowac bo usg moze zaklamywac, najwazniejsze ze cale i jest ok

dziewczynki jak u was z piciem soku marchwiowego?????? ja piję codziennie marwit a od wczoraj swieży wyciśnięty z sokowirówki :) i nie wiem ile go można pić bo ponoc nie za dużo......

sylwia super gratuluje :) no nasz tez nie chce ujawnić co ma między nóżkami :)

Czesc Dziewczynki
ja juz po oddaniu krwi teraz czekac na wyniki zostaje
jestem juz po usg i nadal nie wiem co nosze pod serduszkiem , obrocilo sie tylkiem i tyle , ale najwazniejsze ze pomierzone powazone, serduszko , mozg i reszta wyksztalcona, wazy 454g i jest troszeczke mniejsze niz przewidje termin ale lekarz kazal nie panikowac bo usg moze zaklamywac, najwazniejsze ze cale i jest ok

tak jak napisałaś najważniejsze że jest zdrowe ;-) cieszę się razem z Tobą

Monia kciuki zacisniete !!! Beniaminko dobrze ze z Twoim pesserem wszystko OK !! Gizela - fajnie Cie znowu poczytac !!!:) wchodz do nas czesciej !!!

Wlasnie zmierzylam sie na wysokosci pepka 107 cm SZOK !!! Czy wam tez jak dluzej postoicie robi sie ciemno przed oczami ??? Dzisiaj smazylam nalesniki na siedzaco bo myslalam ze nie wyrobie.Na styczniowki jeszcze nie wchodzilam ,ale zaraz to zrobie.U mnie bylo tak ze u gina bylam pod koniec 6 tygodnia i Kaska miala 3,3 mm i widzielismy bijace serducho i wtedy juz nam powiedzial ze ciaza raczej pojedyncza.Przy nastepnej wizycie skorygowal wiek i dodal tydzien :)

Co do chrzestnych to mamy tylko mamę czyli siostrę T. a z ojcem będzie kłopot bo ani ja ani T. nie mamy brata oboje mamy tylko siostrę a nie mamy też kuzyna godnego miana ojciec chrzestny.
Nie chcę kogoś z kim będę się spotykać raz na rok z okazji urodzin córeczki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moj Obwodzik brzuszka to 94 cm. Asiek -biedna ta Twoja niunia.
Beti Soku marchewkowego nie wolno za duzo zewzgledu na duza zawartosc wit A.Na zakupowym watku mam do sprzedania dla mam z Niemiec spodziewajacych sie dziewczynki Pajacyk z weluru z C&A.

Ostatnia edycja:
czesc mamusie..ja na L4 w domku wiec mam wiecej czasu zeby do Was zagladac;)

ostatnio czesto robi mi sie slabo i podejrzewam ze to anemia ale dopiero 18 maja robie wyniki;/ i mam pytanko..czy Wy na kazdej wizycie u ginka jestescie badane ginekologicznie? bo moj tylko raz mnie zbadal jak poszlam w 6 tc i musial potwierdzic ciaze a od tamtej pory nie zagladal tam do srodka i zaczynam sie martwic.. robi tylko usg i to wszystko. aha i czy test na obciazenie gluzkoza robicie ze skierowaniem od ginka?? bo tu tez sie zastanawiam ze moj jeszcze o tym nie wspominal a juz polowa ciazy za mna.

WITAM DZIEWCZYNY,W KONCU JESTEM UŚMIECHNIĘTA I ZADOWOLON PO WIZYCIE, TAK WIEC NA 100% DZIEWCZYNKA-CZYLI JULIA POZOSTAJE :-):-):-)
LEKARKA OKREŚLIŁA MAŁĄ JAKO WZORCOWĄ ,JEST IDEALNIE PROPORCJONALNA,SERDUSZKO OK( 4 PRACUJĄCE KOMORY WIDOCZNE) ŻOŁĄDECZEK JEST PĘCHERZ MOCZOWY OK,MÓZG OK ,MOŻNA BY BYŁO DŁUGO PISAC ALE NAJWAŻNIEJSZA ZE ANATOMIA ZOSTAŁA OKREŚLONA NA PRAWIDŁOWĄ ,MOJA KRUSZYNKA JUŻ MAIŁA TAKIE POZYCJE :-DTRZYMAŁA RĄCZKE POD BRODĄ,SSAŁA KCIUK,COŚ WSPANIAŁEGO MIERZY OD GŁÓWKI DO PUPKI 17 CM I WAZY 498gr:-D:-D:-D
NO JEST POPROSTU BOSKA,LEKARKA POWIEDZIAŁA ZE PRAWDZIWA MAŁA MODELKA TAK SIE USTAWIAŁA,NORMALNIE JAKBY WIEDZIAŁA ZE JEST PODGLADANA:tak:

DZIEWCZYNY WKLEJE FOTKI NA WĄTEK.

PRAGNĘ WAM PODZIEKOWAC ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I PODNIESIENIE MNIE NA DUCHU,:tak:JESTESCIE KOCHANE

reklama
czesc mamusie..ja na L4 w domku wiec mam wiecej czasu zeby do Was zagladac;)

ostatnio czesto robi mi sie slabo i podejrzewam ze to anemia ale dopiero 18 maja robie wyniki;/ i mam pytanko..czy Wy na kazdej wizycie u ginka jestescie badane ginekologicznie? bo moj tylko raz mnie zbadal jak poszlam w 6 tc i musial potwierdzic ciaze a od tamtej pory nie zagladal tam do srodka i zaczynam sie martwic.. robi tylko usg i to wszystko. aha i czy test na obciazenie gluzkoza robicie ze skierowaniem od ginka?? bo tu tez sie zastanawiam ze moj jeszcze o tym nie wspominal a juz polowa ciazy za mna.

obciążenie glukozą musi byc skierowanie od ginka ... pewnie teraz jak pójdziesz na wizytę to Ci da skierowanko ponoć robi sie je między 24 a 28 tc ja tez dopiero będę robić :) a badanie ginekologiczne miałam tylko 2 razy on mi robi tylko usg ale maca bardzo żadko :)

tzn że nie mogę wcale pic soku z marchwi??????? ja juz tyle wypiłam i tak mi smakuje .... juz sama nie wiem ...

karolinka super ciesze się razem z Toba :) no a u nas jak będzie dziewuszka to mała zmiana imienia z Nicolki na Julkę więc tak jak u ciebie :)

Ostatnia edycja:
Do góry