sylwia781122
Fanka BB :)
co do rodzicow chrzestnych to u nas bedzie moj brat co bylo jasne jak dla mnie, natomiast moj Sebo ma problem bo jest jedynakiem, chyba wezmie kuzynke ale sam jeszcze gdyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tzn że nie mogę wcale pic soku z marchwi??????? ja juz tyle wypiłam i tak mi smakuje .... juz sama nie wiem ...
ja mam badanie na każdej wizycieczesc mamusie..ja na L4 w domku wiec mam wiecej czasu zeby do Was zagladac
ostatnio czesto robi mi sie slabo i podejrzewam ze to anemia ale dopiero 18 maja robie wyniki;/ i mam pytanko..czy Wy na kazdej wizycie u ginka jestescie badane ginekologicznie? bo moj tylko raz mnie zbadal jak poszlam w 6 tc i musial potwierdzic ciaze a od tamtej pory nie zagladal tam do srodka i zaczynam sie martwic.. robi tylko usg i to wszystko. aha i czy test na obciazenie gluzkoza robicie ze skierowaniem od ginka?? bo tu tez sie zastanawiam ze moj jeszcze o tym nie wspominal a juz polowa ciazy za mna.
Witam porannie :-)
Wczorajsza wizyta Ok, pessar i moja szyjka ma sie dobrze, lekarz mnie pocieszyl, ze sie ustabilizowala, wiec ufff Ale nospa nadal 3 x dziennie, dostalam juz skierowanie na cukier z obciazeniem, ale mam zarobic dopiero za tydzien.Oprócz tego przytylam znowu 1 kg, czyli juz spokojnie 5 na plusie, buuu :-\ I puchna mi nogi, oczywiscie rada- lezec z nogami do gory, duzo ;-)
Życze Wam miłego pogodnego dnia :-) Ja dzisiaj robie odwiedzinki w pracy, bo juz sie upominaja kiedy zajrze na ciacho i jade bo musze i tak oddac L4,wieczorkiem jestem zaproszona na babski comber z okazji obrony magisterki, kumpela pozapraszala sporo kolezanek na kawe i lody do Katowic i nas zabiera hurtem z domu
dzień dobry mamuśki czy wy jeszcze o mnie pamietacie hehe????
Hejka mamuśki
W bielsku padało rano bardzo... teraz się uspokoiła ale jest pochmurno wrr....
chce słoneczko bo do ślubu mojego zostało 3 tygodnie a nie chce być blada jak ściana :--(
ostatnio czesto robi mi sie slabo i podejrzewam ze to anemia ale dopiero 18 maja robie wyniki;/ i mam pytanko..czy Wy na kazdej wizycie u ginka jestescie badane ginekologicznie? bo moj tylko raz mnie zbadal jak poszlam w 6 tc i musial potwierdzic ciaze a od tamtej pory nie zagladal tam do srodka i zaczynam sie martwic.. robi tylko usg i to wszystko. aha i czy test na obciazenie gluzkoza robicie ze skierowaniem od ginka?? bo tu tez sie zastanawiam ze moj jeszcze o tym nie wspominal a juz polowa ciazy za mna.
ja mam badanie na każdej wizycie
czesc mamusie..ja na L4 w domku wiec mam wiecej czasu zeby do Was zagladac