Witam z rana.Gratuluję wczorajszych wizyt.
Monia - trzymam kciuki .
Asiek - niech mała szybko wraca do zdrowia, co do połówkowego to też nie miałam sprawdzanej pępowiny choć trwało ono 40 min. a potem jeszcze jakieś 15 min. po przerwie. U mnie sprawdzała lekarka wszystkie narządy, długości kości, położenie uszu- te wymiary u dzieci z ZD są podobne nieprawidłowe, a u mnie było takie podejrzenie po teście PAPPA.
Miłego dnia
Monia - trzymam kciuki .
Asiek - niech mała szybko wraca do zdrowia, co do połówkowego to też nie miałam sprawdzanej pępowiny choć trwało ono 40 min. a potem jeszcze jakieś 15 min. po przerwie. U mnie sprawdzała lekarka wszystkie narządy, długości kości, położenie uszu- te wymiary u dzieci z ZD są podobne nieprawidłowe, a u mnie było takie podejrzenie po teście PAPPA.
Ja do mojej małej wstawałam w nocy tylko do 6 tygodnia, potem spała całą noc i dopiero raną ją karmiłam.Ten wątek styczniówek 2011 naprawde stał się sławny... kurcze dobrze że u nas nie ma nikogo takiego :-) a swoją drogą to ta blondi to ma syna z grudnia 2009 i on przesypia jej noc od 19-tej do 8 rano... nie wiem może jestem głupia ale myślałam że dzieci budzą się w nocy na jedzenie...
Miłego dnia