reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

A ja dopiero teraz..
Małemu wychodzą dwie czwórki górne na raz i biedak męczy się, ale dzielny jest:-)
Karolina jak czytałam Twojego posta to aż ciarki mnie przeszły:-):-):-):-) cieszę się ogromnie!! Pogłasiaj brzusio ode mnie;-);-);-)
Co do soku to właśnie tez sięzastanawiałam i ostatnio zrobiłam pyszniasty z marchwi, burakó, jabłek i cytrusów no i tylko szklanke wypiłam bo sie bałam:baffled::baffled::baffled:

Ja jestem musowo podgladana od środka bo mam szew..a tak to moja gin sprawdza wnętrzności co drugą wizytę:tak:

reklama
Witam wszystkie w ten cieplutki dzionek:-):-)

Wczorajsza wizyta przebiegła pomyślnie, szyjka się trzyma, maleństwo zdrowe, lekarz twierdzi że na 100% dziewczyna:-):-):-):-)
Mała waży 544g:tak::tak:
28 maja wybieram się na usg połówkowe, zbadamy ją od stóp do głów:tak::tak:
Wszystkim brzuchatkom gratuluję udanych wizyt a tym które trzymały kciuki ogromne dzięki:-):-)
gratulacje:-):-)

Uff już po wizycie. Na szczęście bardzo nie bolało i obyło sie bez znieczulenia. Jeszcze dodatkowo wypolerowała mi zęby więc błyszczą jak w reklamie.

Gratuluje udanych wizyt! Ciesze sie że z Maleństwami wszystko dobrze.

czesc mamusie..ja na L4 w domku wiec mam wiecej czasu zeby do Was zagladac;)

ostatnio czesto robi mi sie slabo i podejrzewam ze to anemia ale dopiero 18 maja robie wyniki;/ i mam pytanko..czy Wy na kazdej wizycie u ginka jestescie badane ginekologicznie? bo moj tylko raz mnie zbadal jak poszlam w 6 tc i musial potwierdzic ciaze a od tamtej pory nie zagladal tam do srodka i zaczynam sie martwic.. robi tylko usg i to wszystko. aha i czy test na obciazenie gluzkoza robicie ze skierowaniem od ginka?? bo tu tez sie zastanawiam ze moj jeszcze o tym nie wspominal a juz polowa ciazy za mna.

Mi moja ginka zawsze robi badanie ginekologiczne. Sprawdza szyjke i czy nie ma infecji.

Agim - gratuluje - dusza dziewczynka :-)

Karolina - ciesze sie, ze w koncu wszystko jasne :-)

Ostatnia edycja:
czesc mamusie..ja na L4 w domku wiec mam wiecej czasu zeby do Was zagladac;)

ostatnio czesto robi mi sie slabo i podejrzewam ze to anemia ale dopiero 18 maja robie wyniki;/ i mam pytanko..czy Wy na kazdej wizycie u ginka jestescie badane ginekologicznie? bo moj tylko raz mnie zbadal jak poszlam w 6 tc i musial potwierdzic ciaze a od tamtej pory nie zagladal tam do srodka i zaczynam sie martwic.. robi tylko usg i to wszystko. aha i czy test na obciazenie gluzkoza robicie ze skierowaniem od ginka?? bo tu tez sie zastanawiam ze moj jeszcze o tym nie wspominal a juz polowa ciazy za mna.
mi zagląda co miesiąc.

DZIEWCZYNKI DZIĘKUJĘ ZA KCIUKASY- SĄ MAGICZNE

jestem po usg , Lenka zdrowiutka,śliczna....wszystkie pomiary ok.(swoją drogą bardzo dużo tych parametrów- też tak macie?)
Odetchnęłam, jestem bardzo szczęśliwa...
moje usg również trwało ok. 20 minut, ale ufam mojemu lekarzowi,bo to jeden z lepszych specjalistów w Wa-wie.
W klinice otrzymałam też ogromną reklamówkę"bezpłatny zestaw dla kobiet w ciąży-usg połówkowe"- masa próbek dla mamy i dzidziusia, książek, poradników, proszki do prania itp.a najbardziej rozśmieszyła mnie paczka maszynek jednorazowych
wilkinsona z napisem"chłopiec czy dziewczynka?-bez względu na wynik przygotuj się na walkę o pocałunki"-prezent dla tatusia.
mam też śliczną płytkę jak mąż wróci to mi ją wgra to wam pkażę moją córeczkę...

BIORĘ się za sprzątanie, bo przecież samym szczęściem żyć nie można, choć z obiadu mąż mnie dziś zwolnił- przeszedł na dietę
życzę wam miłego dnia

Ale jestem zakręcona poszłam wydrukować ważne papiery co miałam wysłać a nie wzięłam pendrive, z którego miałam papiery drukować ha ha
Idę do domu spowrotem po drodze do sklepu z myślą zrobię na obiad jakąś zupkę, albo kupie pierogi z truskawkami stoje przed lodówką z mrożonkami patrze na pierogi z truskawkami a wybrałam knedle ze śliwką, gdzie normalnie bym je nie kupiła a jakos mnie na nie naszło.
Więc zjadam te knedle i mykam jeszcze raz do miasta tym razem z pendrivem.
Jeszcze trochę to zapomnę głowy...;)

mi zagląda co miesiąc.

DZIEWCZYNKI DZIĘKUJĘ ZA KCIUKASY- SĄ MAGICZNE

jestem po usg , Lenka zdrowiutka,śliczna....wszystkie pomiary ok.(swoją drogą bardzo dużo tych parametrów- też tak macie?)
Odetchnęłam, jestem bardzo szczęśliwa...
moje usg również trwało ok. 20 minut, ale ufam mojemu lekarzowi,bo to jeden z lepszych specjalistów w Wa-wie.
W klinice otrzymałam też ogromną reklamówkę"bezpłatny zestaw dla kobiet w ciąży-usg połówkowe"- masa próbek dla mamy i dzidziusia, książek, poradników, proszki do prania itp.a najbardziej rozśmieszyła mnie paczka maszynek jednorazowych
wilkinsona z napisem"chłopiec czy dziewczynka?-bez względu na wynik przygotuj się na walkę o pocałunki"-prezent dla tatusia.
mam też śliczną płytkę jak mąż wróci to mi ją wgra to wam pkażę moją córeczkę...

BIORĘ się za sprzątanie, bo przecież samym szczęściem żyć nie można, choć z obiadu mąż mnie dziś zwolnił- przeszedł na dietę
życzę wam miłego dnia

WIELKIE GRATULACJE - SUPERANCKO Monia :-)

Ale jestem zakręcona poszłam wydrukować ważne papiery co miałam wysłać a nie wzięłam pendrive, z którego miałam papiery drukować ha ha
Idę do domu spowrotem po drodze do sklepu z myślą zrobię na obiad jakąś zupkę, albo kupie pierogi z truskawkami stoje przed lodówką z mrożonkami patrze na pierogi z truskawkami a wybrałam knedle ze śliwką, gdzie normalnie bym je nie kupiła a jakos mnie na nie naszło.
Więc zjadam te knedle i mykam jeszcze raz do miasta tym razem z pendrivem.
Jeszcze trochę to zapomnę głowy...;)

No tak jak mówią kto nie ma w głowie ten ma w nogach :-) Mi też się zdarzają takie chwilowe zawieszenia... no chyba taki urok ciąży

hmm..ja mysle ze moj gin mnie olewa skoro nie sprawdza jak szyjka i infekcje;/ pyta tylko czy dobrze sie czuje. a co do boli pod zebrami to ja ostatnio zauwazylam krostke pod piersia taka minimalna i swedzi mnie ona a przy okazji boli pewny obszar ciala tak wlasnie pod zebrami z lewej strony:( mb_1 a Twoje bole wiesz od czego sa?

reklama
Malgos ja też miałam ostatnio taką swędzącą krostke na piersi:tak::tak: Zaraza tak swędziałą, że pół piersi miałąm czerwonej..no ale minęło....

Do góry