Ja myslalam o Tobie, i sie zastanawialam czy Ci netu nie odcieli....bo ani na NK, ani tutaj, ale JESTES
Ciesze się Kochana :-*
u nas jest tak że nawet jak 3 miesiace nie zapłacimy za kablówkę i neta to i tak nam nie rozłączają bo sie przyzwyczaili ze my nieraz dopiero po pół roku płacimy i nadrabiamy hehhe
kochane kilka dni mnie nie było hm nie wiem nawet zbytnio czemu ale jakies dołki mnie ostatnio trzymają :-( czytałam co u was ale koncepcji na pisanie nie miałam...
nie nadrobie wszystkiego niestety..
na początku to kciuki za dzisiejsze wizytki i połówkowe :-)
wielkie gratki udanych wizytek i rosnących maluszków :-)
no i zdanych weekendowych egzaminów :-)
no te styczniówki to fajnie tam maja
nie wiem po co takie podszywanie się pod ta kim się nie jest
ciekawe co jej to daje
asiek zdrówka dla córeczki
mówicie o cm na wysokosci pepka???/ oj ja nie mam miarki i dobrze bo nie chce wiedzieć heheh
no i nie pamiętam na co miałam jeszce odp :-) ale juz postaram się być na bierząco jak nie dopadnie mnie znowu jakiś dołek
ajjjjj te hormony bbuuuuuuu....
dziś o 22 wraca moja siostrzenica z włoch
super w końcu ale mówiła że codziennie było super :-) no ale tak jak dla takiego 10 letniego dziecka takie atrakcje miałyby nie być super....
może powiem co na wizytce mojej sobotniej....maluszek waży prawie pół kg..ale nie pokazał nam co ma między nóżkami mały uparciuch hah ;-);-);-) no ale za kimś to musi mieć
no i 20 maja mam połówkowe oczywicho boje sie jak zawsze
ale mam nadzieje że będzie dobrze :-)
wiecie tak czytam że Wy już czujecie wielkie harce swoich maluchów a ja nie czuję tak mocno jak wy :-( tak kopie ale nie często i nie tak bardzo mocno :-( no ale może leniem jest za rodzicami hahah
u nas pogoda ładna ale dziś chyba ma padać ale co tam ja sie z domu dziś nie ruszam