reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dziewczyny, a czy wiemy co u Sary ? Tak dawno juz jej nie było :-| Martwię się....Może wyjechała na wczasy, albo urwało jej net. Sara odezwij się !

no wlasnie nie dawala znac i nie wiadomo czemu sie nie odzywa

kerna glukozy jeszcze nie robiłam, dopiero w poniedziałek albo we wtorek bo zapomniałam glukozy kupić a u nas pobór krwi tylko do 9 rano otwarty.
Za to krew:
HGB 12,4 czyli norma od 12,0 czyli dolna granica;
HCT 34,9% norma od 37,0;
WBC 11,3 norma do 10,0,
reszta w normie, także chyba to jakas lekka niedokrwistość???? zna się która????

widzialam ze Beniaminka juz wyjasnila
a mnie z corcia w 37tc biale krwinki do 18 mln podskoczyly a 10 norma
tak ze wybitnie jako cialo obce

czesc sloneczka :) nie pisalam bo mi neta urwalo i dzisaj tez chodzi jakby chcial a nie mogl....
po polowkowym wszystko dobrze widzielismy maluszki 4d bylo cudowne mimo iz Wiktoria miala swoja raczke cigle przy glowce i tylko z profilu ja widzielismy....
ale moje cuda waza : Wiki 325g a Oliwer: 345g wiec rosna sobie spokojnie serduszka super zdrowe no poprostu wszystko idealnie :)) strasznie sie cieszymy ze sie wszystko dobrze uklada ... ginka mowila cos o malej szyjce i dla bezpieczenustwa mam brac Dupka znowu ale coz jak mus to mus....
w poniedzialek wkleje wam foteczki maluszkow buziaczki :))

super gratulacje

Nie podałaś krwinek czerwonych - RBC, to można coś wiecej o niedokrwistosci dopiero mowic. Lekko podwyzszone krwinki biale WBC- ale w ciazy to norma( w koncu nosimy cialo obce w sobie, tak to odbiera organizm mimo wszystko)
HCT- hematokryt to stosunekczerwonych ciałek krwi do ogólnej objętości krwi- dlatego w procentach- masz ciut niższy, moze wlasnie bo krwinek czerwonych mniej?Podaj te RBC.
HGB-hemoglobina jest OK, w ciazy taki poziom na granicy dolnej jest prawidłowy.

Super Karolinkare :-D Jak dobrze, że wszystko dobrze się układa, a maluszki mają się wybornie. Cieszę się razem z Wami :-)

zgadzam sie

cześć kochane :-) dzięki, dzięki za kciuczki.. magiczne są, proszę o jeszcze na jutro :-) zmęczona jestem potwornie.. uciekam do nauki... brrrrr... całuję Was mocno myślę o Was cieplutko!

to kciuczki na jutro tez zacisniete

Witam wieczornie;-)
Jak wczoraj wspominałam dziś rano miałam USG 4D..już od 5 rano nie spałam z nerwów:baffled:..jak się potem okazało zupełnie niepotrzebnie..Z dzidzią absolutnie wszystko ok, mamy potwierdzenie na 100% że to nasza córeczka!!:-D:-D:-D..Z miłą chęcią pokazywała co ma między nóżkami, za to zakrywała buźkę:tak:..Filmik na pamiątkę jest, a na nim masze maleństwo bije brawo:-D:-D..poprostu super sprawa!
Pozdrawiam i spadam pomęczyć TV:-)

1-Daria-2082.gif

gratki Taka ja
ja jak pisalam lece 24 maja tam na badanko

dobry wieczor brzuchatki

reklama
I po badaniach..wszystko dobrze..pomiary prawidlowe..serduszko zdrowe..widzialam siusiaka i pupke:) ale niestety nie pokazal nam buzki bo zaslanial sie raczkami i na 3d widzialam tylko tyl glowki i plecki..ulozony jest juz glowka w dol i wazy 350g. Mam filmik z badania a moj E jest w 7 niebie ze wkoncu mogl zobaczyc synka:)) a filmik ogladalam juz 3 razy odkad wrocilam do domu:) oczywiscie po wizycie pojechalismy na lody i pizze heh..bo z wrazenia pol dnia nie jadlam.

Dziewczyny super ze u Was tez polowkowe pozytywne:)) tylko sie cieszyc:*

I po badaniach..wszystko dobrze..pomiary prawidlowe..serduszko zdrowe..widzialam siusiaka i pupke:) ale niestety nie pokazal nam buzki bo zaslanial sie raczkami i na 3d widzialam tylko tyl glowki i plecki..ulozony jest juz glowka w dol i wazy 350g. Mam filmik z badania a moj E jest w 7 niebie ze wkoncu mogl zobaczyc synka:)) a filmik ogladalam juz 3 razy odkad wrocilam do domu:) oczywiscie po wizycie pojechalismy na lody i pizze heh..bo z wrazenia pol dnia nie jadlam.

Dziewczyny super ze u Was tez polowkowe pozytywne:)) tylko sie cieszyc:*

gratki przeogromne

gratki udanych wizyt dziewczynki!
a wiecie co mi to już ciężko jest, dopiero 6 m-c a ja już stękam i nogi mnie bolą i kręgosłup, ach co to będzie za m-cy 2...

a wiecie co mi to już ciężko jest, dopiero 6 m-c a ja już stękam i nogi mnie bolą i kręgosłup, ach co to będzie za m-cy 2...
oj doskonale Cie rozumiem... w pierwszej ciąży czułam sie rewelacyjnie a teraz ... normalnie chyba sie starzeję :(

również gartuluje udanych wizyt :))

oj doskonale Cie rozumiem... w pierwszej ciąży czułam sie rewelacyjnie a teraz ... normalnie chyba sie starzeję :(

również gartuluje udanych wizyt :))

łącze sie z Wami w bólu,mam podobnie
diagnoza -starzenie

zmykam do łózia,milego wieczoru

mówicie że starzenie, hmmmm. A ja myślałam że młodziutka jeszcze jestem ;-);-);-)
ja też już zmykam, mój małż ogląda gladiatora choć oglądaliśmy go już setki razy, uwielbia go, a ja czekam aż ma codzienna dolegliwość, zgaga :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przyjdzie...

Ostatnia edycja:
Witam.
Ja tylko na chwilke chcialam wam zyczyc dobrej nocki i kolorowych snow!!
Moja corcia od wczoraj chorowita kaszel gardlo czerowne i katar no i przy tym temp.pewnie jak do pon.jej nie przejdzie wybierzemy sie do lekarza...tylko mam nadzieje ze nie zarazi mnie pozdrawiam

dziewczyny gratuluje udanych wizyt:-) ja mam chyba dzisiaj nockę z głowy bo mnie zaczna ząb znowu boleć,chyba dentysta mnie czeka nie mam innego wyjścia:-(

reklama
Melduje sie po urlopie! Niestety w Polsce nie milam dostepu do internetu. U mnie wszystko w porzadeczku.
NAJWIEKSZE GRATULACJE SLE DO KAROLINKARE - CUDOWNE WIESCI
Pozatym gratuluje wszytkim udanych wizyt i poznania plci.

Do góry