dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dziewczyny, a czy wiemy co u Sary ? Tak dawno juz jej nie było :-| Martwię się....Może wyjechała na wczasy, albo urwało jej net. Sara odezwij się !
no wlasnie nie dawala znac i nie wiadomo czemu sie nie odzywa
kerna glukozy jeszcze nie robiłam, dopiero w poniedziałek albo we wtorek bo zapomniałam glukozy kupić a u nas pobór krwi tylko do 9 rano otwarty.
Za to krew:
HGB 12,4 czyli norma od 12,0 czyli dolna granica;
HCT 34,9% norma od 37,0;
WBC 11,3 norma do 10,0,
reszta w normie, także chyba to jakas lekka niedokrwistość???? zna się która????
widzialam ze Beniaminka juz wyjasnila
a mnie z corcia w 37tc biale krwinki do 18 mln podskoczyly a 10 norma
tak ze wybitnie jako cialo obce
czesc sloneczka nie pisalam bo mi neta urwalo i dzisaj tez chodzi jakby chcial a nie mogl....
po polowkowym wszystko dobrze widzielismy maluszki 4d bylo cudowne mimo iz Wiktoria miala swoja raczke cigle przy glowce i tylko z profilu ja widzielismy....
ale moje cuda waza : Wiki 325g a Oliwer: 345g wiec rosna sobie spokojnie serduszka super zdrowe no poprostu wszystko idealnie ) strasznie sie cieszymy ze sie wszystko dobrze uklada ... ginka mowila cos o malej szyjce i dla bezpieczenustwa mam brac Dupka znowu ale coz jak mus to mus....
w poniedzialek wkleje wam foteczki maluszkow buziaczki )
super gratulacje
Nie podałaś krwinek czerwonych - RBC, to można coś wiecej o niedokrwistosci dopiero mowic. Lekko podwyzszone krwinki biale WBC- ale w ciazy to norma( w koncu nosimy cialo obce w sobie, tak to odbiera organizm mimo wszystko)
HCT- hematokryt to stosunekczerwonych ciałek krwi do ogólnej objętości krwi- dlatego w procentach- masz ciut niższy, moze wlasnie bo krwinek czerwonych mniej?Podaj te RBC.
HGB-hemoglobina jest OK, w ciazy taki poziom na granicy dolnej jest prawidłowy.
Super Karolinkare Jak dobrze, że wszystko dobrze się układa, a maluszki mają się wybornie. Cieszę się razem z Wami :-)
zgadzam sie
cześć kochane :-) dzięki, dzięki za kciuczki.. magiczne są, proszę o jeszcze na jutro :-) zmęczona jestem potwornie.. uciekam do nauki... brrrrr... całuję Was mocno myślę o Was cieplutko!
to kciuczki na jutro tez zacisniete
Witam wieczornie;-)
Jak wczoraj wspominałam dziś rano miałam USG 4D..już od 5 rano nie spałam z nerwów..jak się potem okazało zupełnie niepotrzebnie..Z dzidzią absolutnie wszystko ok, mamy potwierdzenie na 100% że to nasza córeczka!!..Z miłą chęcią pokazywała co ma między nóżkami, za to zakrywała buźkę..Filmik na pamiątkę jest, a na nim masze maleństwo bije brawo..poprostu super sprawa!
Pozdrawiam i spadam pomęczyć TV:-)
gratki Taka ja
ja jak pisalam lece 24 maja tam na badanko
dobry wieczor brzuchatki