reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Melduje sie po urlopie! Niestety w Polsce nie milam dostepu do internetu. U mnie wszystko w porzadeczku.
NAJWIEKSZE GRATULACJE SLE DO KAROLINKARE - CUDOWNE WIESCI
Pozatym gratuluje wszytkim udanych wizyt i poznania plci.

Saraa witaj
dobrze ze sie wkoncu odezwalas bo juz martwilysmy sie
no i ze urlop sie udal i wsio oki

dzien dobry

reklama
Witam się przy śniadanku. Muszę się pochwalic, że egzamin poszedł nie najgorzej, dostałam 4.
Dzisiaj w szkole na szczęście tylko jedne cwiczenia i same wykłady, także nie powinno byc najgorzej.
Gratuluję udanych wizyt. Dzisiaj pogoda znowu nieciekawa, choc wczoraj zrobiło się cieplutko :)
Zastanawiam się czy od przyszłego tygodnia nie zacząc siedzenia w domu, bo już mnie praca zaczyna poważnie męczyc i wracam ciągle zdenerwowana do tego wszystkiego. Zobaczę jeszce co mi jutro powie moja ginka.
Miłego dnia. Pozdrawiam :)

Witam,
Kinia gratuluję 4 z egzaminu :)
Beniaminko RBC czy jak tam mam w normie, czyli generalnie wyniki dobre są? To nie mam się czym martwić :)
U nas za oknem na razie bezdeszczowo, to może wywlekę się z domku na spacer bo wczoraj byłam ale na krótkim i w domu w głowe dostawałam.

witam i ja :)
znów pogoda do dupy... i dodatkowo P dzis w pracy do 19 :( wiec niedziele zapowiada sie beznadziejnie...

ciagle boli mnie ten dół brzucha na wieczór jest najgorzej... za jakoś godzine zadzwonie do swojej lekarki, wizyte mam na piatek ale moze juz jutro pojedziemy... zobaczymy co mi powie...

Witam niedzielnie!
U mnie zapowiada sie piękny dzień więc z Mężem za chwile jedziemy do Czacza. To taka wiocha między Poznaniem a Śmiglem gdzie wszyscy zajmują sie używanymi rzeczami. Tam jest wszystko od mebli przez agd - rtv do antycznej zastawy. My będziemy szukać łóżeczka albo kołyski bo dali nam znajomi znać że za 100zł zł z materacem są.
Miłego dnia brzuchatki.

witam i ja :)
znów pogoda do dupy... i dodatkowo P dzis w pracy do 19 :( wiec niedziele zapowiada sie beznadziejnie...

ciagle boli mnie ten dół brzucha na wieczór jest najgorzej... za jakoś godzine zadzwonie do swojej lekarki, wizyte mam na piatek ale moze juz jutro pojedziemy... zobaczymy co mi powie...

Witam wszystkie brzuchatki:-):-):-) asiek kochana chyba czas zwolnić tempo skoro brzuszek boli, może L4:tak:?
Życze słonecznej niedzieli, u mnie od rana pięknie świeci słoneczko:-)

kochana ja od 6 tyg ciąży jestem na L4 :)) i naprawde sie nie przemęczam, nawet nie odkurzam dywanów tylko P to robi... tak sie zastanawiam ze może mała uciska mi na pęcherz i dlatego tak boli...

witam sie i ja ;-) nocka jakos obyła sie bez bólu zęba, na szczęście mogłam sie wyspać teraz siedze sobie przy kawce i zaraz bede rodzinkę szyować bo chcemy jeschać na "sielankę"-to taka gełda ze zwierzętami, bo chcemy kupić rybki do oczka wodnego,bo te z zeszłego roku zostały skonsumowane przez koty sasiada;-( tym razem bede bardziej uważać,a tak ogólie czuje sie dobrze,brzusio nie boli ,malutka kopie tak wiec wszystko w najlepszym porządku.
sarra witamy,dobrze ze juz do nas zajrzałaś;-)

i muszę wam napisać ze zachorowałam na wózek mundial duo combi lub emmalyungal-jak dla mnie jest on poprostu przepiękny tylko cena mnie przeraża ,

reklama
Witam mamuśki :)
rano ładnie u nas świeciło słoneczko a teraz się zachmurzyło. Mój misiek poszedł do pracy i mam troszeczkę czasu sam na sam z komputerem :-) Co do bólów brzucha to mój mały też tak czasami się ułoży że pęcherz mnie strasznie boli ... dzisiaj mały znowu tak się wiercił że miałam wrażenie że jest ich tam co najmniej 2 :-) a taki jest z niego dzikus że jak ja mam rękę przy brzuchu to fika i pływa i kopie a jak przykłada ktokolwiek inny to ucieka i czasami nawet to widać jak przemieszcza się pod brzuchem :-):-):-) Straszny wstydzioch z niego ;-)

Do góry