Dzień dobry :-)
Wyspałam się, aż miło. Nawet siusianie mnie już tak nie goni bladym świtem , jak kiedyś.Chyba jest lepiej ;-) Wiem, i pamiętam że pod koniec ciąży znowu będzie bieganko co chwilkę do WC, jak dzidzius juz bedzie duży, a pęcherz nie bedzie mial miejsca.
Ja wczoraj zrobiłam prawdziwe włoskie tiramisu a do tego bezy upiekłam , bo zostało 5 białek. I jestem zachwycona tym przepisem. Wczoraj juz pałaszowaliśmy, ale jeszcze za ciepłe było, myślę dzisiaj po obiadku będzie jak znalazł
Gratuluję udanych wizyt dziewuszki! :-)
Melduje sie po urlopie! Niestety w Polsce nie milam dostepu do internetu. U mnie wszystko w porzadeczku.
NAJWIEKSZE GRATULACJE SLE DO KAROLINKARE - CUDOWNE WIESCI
Poza tym gratuluje wszystkim udanych wizyt i poznania plci.
No ufff, dobrze ze się odnalazłaś, cała i zdrowa i wyurlopowana
Witam się przy śniadanku. Muszę się pochwalic, że egzamin poszedł nie najgorzej, dostałam 4.
Dzisiaj w szkole na szczęście tylko jedne cwiczenia i same wykłady, także nie powinno byc najgorzej.
Zastanawiam się czy od przyszłego tygodnia nie zacząc siedzenia w domu, bo już mnie praca zaczyna poważnie męczyc i wracam ciągle zdenerwowana do tego wszystkiego. Zobaczę jeszce co mi jutro powie moja ginka.
Miłego dnia. Pozdrawiam
Gratulacje zdanego egzaminu! I leć na L4, juz mamy druga połowę ciąży, czas nieco zwolnić i odpoczywać, jak urodzi się bąbelek jue czasu na wypoczywanie nie będzie ;-)
Beniaminko RBC czy jak tam mam w normie, czyli generalnie wyniki dobre są? To nie mam się czym martwić
U nas za oknem na razie bezdeszczowo, to może wywlekę się z domku na spacer bo wczoraj byłam ale na krótkim i w domu w głowe dostawałam.
Jak czerwone krwinki OK, to nie jest zle. Twoj lekarz na pewno cos zaleci na mniejsza hemoglobinke, a hematokryt może taki- bo duzo pijesz , co jest jak najbardziej wskazane? Lekarz sobie poradzi, ale wyniki nie sa złe. Spoko :-)
U mnie też pochmurnie, ale narazie nie pada. Wczoraj bla potężna burza, piesek chowal się po kątach, a ja jakos nawet burzy przestalam sie bac. No , bo co mi grozi w domku ? :-)
Witam się niedzielnie. Dzisiaj w DE Dzień Matki... jak dobrze pójdzie to za rok sama będę mamą :-)
Życzę miłego dnia!
No proszę, a ja myslalam ze to takie miedzynarodowe swieto- jak dzien kobiet :-) Nooo, to w przyszlym roku mozesz obchodzic 2 razy !