Beniaminka
Fanka BB :)
Dziewczyny, a czy wiemy co u Sary ? Tak dawno juz jej nie było :-| Martwię się....Może wyjechała na wczasy, albo urwało jej net. Sara odezwij się !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej nie zaglądała do nas, bo tez nie przypominam sobie jej posta no i ewentualnych gratulacji.dziewczyny czy ja jakis post przeoczyłam czy karolinkare jeszcze nie zajrzała do nas po swoim badaniu,cały czas nie mogę o niej przestać myśleć;-)
kerna glukozy jeszcze nie robiłam, dopiero w poniedziałek albo we wtorek bo zapomniałam glukozy kupić a u nas pobór krwi tylko do 9 rano otwarty.
Za to krew:
HGB 12,4 czyli norma od 12,0 czyli dolna granica;
HCT 34,9% norma od 37,0;
WBC 11,3 norma do 10,0,
reszta w normie, także chyba to jakas lekka niedokrwistość???? zna się która????
czesc sloneczka nie pisalam bo mi neta urwalo i dzisaj tez chodzi jakby chcial a nie mogl....
po polowkowym wszystko dobrze widzielismy maluszki 4d bylo cudowne mimo iz Wiktoria miala swoja raczke cigle przy glowce i tylko z profilu ja widzielismy....
ale moje cuda waza : Wiki 325g a Oliwer: 345g wiec rosna sobie spokojnie serduszka super zdrowe no poprostu wszystko idealnie ) strasznie sie cieszymy ze sie wszystko dobrze uklada ... ginka mowila cos o malej szyjce i dla bezpieczenustwa mam brac Dupka znowu ale coz jak mus to mus....
w poniedzialek wkleje wam foteczki maluszkow buziaczki )
cześć kochane :-) dzięki, dzięki za kciuczki.. magiczne są, proszę o jeszcze na jutro :-) zmęczona jestem potwornie.. uciekam do nauki... brrrrr... całuję Was mocno myślę o Was cieplutko!