reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Będziemy ciepliwie czekac Dorotko :-) I dziękuję dziewczyny za gratulacje dziewuszki...i z całego serca pragnę, by to własnie było te 1000% :-D

oj ja tez mam nadzieje ze nasza Amelka juz nie zrobi nam numeru-moj maz jest przeszczesliwy:)Ja tez

dorotko-trzymamy kciuki i czekamy z niecierpliwoscia

Wiecie cos moze o lozysku przodujacym w 18 tc ,kurcze musze teraz bardzo uwazac -lekarz sie zdziwil ze nie krwawilam...ciekawa jestem jaka jest szansa na to ze sie przesunie

Dorotko, ja tak czułam ze wsio ok, super, Cieszymy sie razem z Tobą.
Teraz Karolinkare, czekamy na takie same wiesci, czyli ze jest zdrowe dziecię i jedno i drugie ;)
Miłego dnia kochane.

Witam poniedziałkowo.
Czesc dziewczynki
ja dzisiaj wyspana ,juz po sniadanku)))
no i zaczelam fisiowac, bo wszystkieczuja ruchy dziecka a ja nie (((((, co prawda to moja 1 tak wysoka ciaza, no i jestem "przy kosci" ale zaczynam wpadac w panike
Kochana ja też jestem przy kości i mój lekarz powiedział że spokojnie mam czekać i napewno do 22tyg dziubek sie odezwie. Tutaj dużo brzuchatek ma już dzieci a my jesteśmy w 1 ciąży + tłuszczyk to musimy maleństwu dać czas. Następny raz będziemy szybciej czuć. Nie pankuj tylko gadaj do brzuszka, zachęcaj a jeszcze spać ci nie da bo tak będzie boksować.

Dorotko wielkie gratki tak pomyślnych wieści. Cieszymy sie razem z tobą. Teraz może coś extra słodkiego zjesz, żeby wynagrodzić sobie i dzidzi stresy. Jakaś nagroda wam sie należy za te przeżycia.

Ja sie super wyspałam i zaraz ide zrobić marynate do mięska na obiadek.
Jutro wizyta a ja taka stęskniona za maluszkiem i mam nadzieje że wreszcie dowiem sie jaka to płeć. Jak będzie dziewczyna to Mąż nas puści z torbami bo zawsze na zakupach oglądał różowe ciuszki i inne rzeczy dla dziecka a ja go musiałam hamować.

reklama
Własnie zameldowałam się na szkołę rodzenia. Teraz mam czekac na pisemko gdzie będzie dokładny terminarz spotkań - ale to dopiero od 28 tygodnia. (Dopiero - a tu czas leci jak szalony)...
Kurs płaci kasa chorych ale za każde spotkanie na którym mnie nie będzie płacimy my.

Nic, idę prasować...

Do góry