reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dzieki dziewczyny za pocieszenie, musze po prostu byc cierpliwa , poza tym jesli moje dziecko jest za tata to pewnie przesypia 20 godzin na dobe))))
Dorotka bardzo , bardzo , bardzo sie ciesze z wynikow, ale kciukow nie puszczam bo trzymam jeszcze za Karoline, az sie poplakalam jak czytalam twoj post, sciskam cie mocno

reklama
hej Kwiatuszki!
Dorotko, bardzo, bardzo się cieszę!!!! super, super, super!!!
to powie mi któraś czy tak niziutko w podbrzuszu może to być Dzidzi??? to takie pukanie czasem...
buziaki na słoneczny dzień!

Witam porannie!

Dorotko - serdeczne gratulacje! Ciesze sie razem z tobą!:-)

Korba - jeszcze raz gratuluje! Czekam na zdjątka!

Beniaminka - super akcja! Wspaniałe wrażenia! Może u mnie też bedzie! Chetnie bym sie wybrała! No i wielkie gratulacje córeczki!!!:-)

Tosiu - myśle, że to maluszek! Mnie też czasami kopie bardzo niziutko - to chyba zależy od ułożenia!

Raczej tak Tosiu, ja tak miałam na samym poczatku, bardzo nisko i tez sie zastanawialam czy to dzidzia bo mi sie wydawało ze za nisko...hiii Teraz czuje juz coraz wyzej, najwyzej to poczułam juz kilka razy gdzies 2-3cm pod pępkiem ;) ale na dole tez czuje.

dzieki dziewczyny
normalnie pod chmury bym skakala mowie Wam,teraz to juz zadna zla mysl do glowy mi nie przyjdzie

Karolinkare czekamy tylko teraz na wiesci od Ciebie,u mnie dobrze sie zakonczylo i trzymam kciuki za pomyslne zakonczenie u Ciebie

Tosia,mysle ze tak,ze to dzidzia

dziękuję!! więc CZUJĘ DZIDZIĘ!!!!! :-) troszkę nieśmiała, bo tylko puka czy może, ale jednak!!!!!!!!!!!!!!!! jutro wizyta, więc pewnie tez pooglądam i Jej/Jemu przegadam, że nie ma się czego wstydzić :-D

Witam po dluzszej nieobecnosci. Od razu takie dobre wiesci mnie przywitaly :-D
Dorotko super, ze juz wszystko sie wyjasnilo. Ciesze sie razem z Toba.
Teraz jeszcze trzymam kciuki za karolinkare.
Tosiu ja tez tak mam. Od czasu do czasu takie male "plum" w podbrzuszu. Najczesciej po moich cwiczonkach.
A ja ostatnio jakas taka niemrawa chodze. Nic mi sie nie chce. Tzn w weekendy mam energie zeby gdzies pojsc, spotkac sie ze znajomymi itp. Jednak gdy przychodzi poniedzialek, to najchetniej zostalabym w domu:crazy: Mimo, ze zawsze lubilam swoja prace, to ostatnio mam na nia lenia. Tak tylko ciagle mysle... byle do lipca :rofl2: bo wtedy zgodnie z austriackim prawem przechodze juz na macierzynski.
Milego dnia brzuchatki:-)

Czesc Mamusie

Widze ze Dorotka juz spokojna o to gratulacje!!!!!. boze co ja bym nie dala zeby uslyszec juz ze dzidzia zdrowa i ze moge juz spokojnie oddychac .........:-(. no nic ostatni tydzien nerwow... wynikow nie ma:-:)crazy: z kierownikiem nie rozmawialismy bo w piatek jej nie zastalismy ... ale mila pani w recepcji powiedziala ze w poniedzialek lub wtorek juz powinny byc i mam dzwonic codziennie...

tylko mam zakaz od meza dzwonic sama zatem moge wam cos napisac po 16..... czekamy ale cos dzisiaj sie nie czuje za dobrze:-:)-( mam jakies takie klujace bole w podbrzuszu nie wiem stress czy co innego macica sie rozciaga hmmmm:dry:

Ostatnia edycja:
Witajie dziewczynki po weekendeowej nie obecnosci!

Wreszcie nadrobilam zaleglosci korba i marija gratulacje i duzo szczescia na nowej drodze zycia :)
[B]Dorotka[/B] super sie ciesze ze szczesliwej nowiny :)
[B]Karolinkare[/B] trzymamy kciuki :)

reklama
Karolinkare zaparz sobie meliski i sie uspokój. Ze stresu bo jest on napewno przeogromny, boli podbrzusze. Czekamy na pomyślne wieści. Wieczorkiem będziemy sie cieszyć napewno. Staraj sie do tego czasu czymś zająć.

Do góry