reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Marja,Korba powodzenia jutro

trzymamy za Wasze sobotnie uroczystosci kciuki

do zobaczenia w gronie mezatek
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.

Gratuluje udanych wizyt i poznania płci. Ja musze czekać do wtorku.

Asiek jak najszybciej do lekarza idź żebyś ze spokojem mogła cieszyć sie wyjazdem.

Ja właśnie wróciłam od kumpeli. Wygadałam sie i mam lepszy humorek.
Dziękuje forumowiczkom za wsparcie!!!
Dobranoc wszystkim!

reklama
Hejka :-)Chwilę mnie nie było i widze całe mnóstwo nowinek.
Przede wszystkim ogromne gratulacje owocnych wizyt- widze chłopcy nadrabiają i pewnie juz mamy remis? :-D Super dziewczyny , że znacie już płeć. Mam we wtorek wizytę , ale nie licze że poznam płeć, nastawiam się na 4 maja na prenatalno-połówkowe.
Masdracula moje uszanowanko za oddanie pracy, brawo! Tosiu i dla Ciebie brawa, teraz to już poelcisz z pisaniem, super! :-)
Jestem mega zmęczona, miałam leżeć a tu wciąż gdzies muszę jezdzic, bo nie dostaję poczty- były maż mi nie oddaje, złożyłam doniesienie na polcję. Ozesz, czy nie można w wieku ponad 40 lat zachowywać się dojrzalej ? :-/
Mój coraz bardziej ruchliwy maluszek mi to wynagradza i od razu przypominam sobie, że nie wolno mi sie denerwować, bo i maleństwo się zle wtedy czuje- wyczytałam przedwczoraj w mojej sygnaturce na 18-19 tc . Staram się.
Marja, Korba wspaniałego ślubu, pogodnego dnia, przepięknego wesela! :-)Wszelkiej szczęśliwości na nowej drodze życia .
Życzę Wam dobrej nocy, jutro jadę na zajęcia, odrabiamy zaległe z okresu żałoby narodowej.
Pa, pa śpijcie dobrze.
P.S
Pysiu, ja za sprawę rozowodową bez orzekania płąciłam adwokatowi 1800 zł , gdyby było więcej spraw niz jedna - za kazdą dodatkową byłoby 100 zł. Nie żałuję, że miałam adwokata, nadal korzystam z jego rad, juz nieodpłatnie.

Ostatnia edycja:
.........ja jakos nie mam humorku, dzis 10.rocznica naszych zaręczyn, a on chrapie...chociaz kwiatki dostałam...25 kremowych róż ...
dobranoc i kolorowych snów zyczę

Witam porannie!

Olcia - Gratuluje bardzo poznania płci! Super!
Marja i Korba - Udanego dnia! I wszystkiego najlepszego z okazji Ślubu!:-)
Noc miałam niespokojną - moją córeczke rozbolało ucho i gardło - musiałam jechać na dyżur do szpitala!:sorry2: W nocy troszke pojekiwała, a teraz spokojnie śpi.
Malunio w brzuszku kopie na całego - fajnie!
Wszystkim życze spokojnego, słonecznego dnia!!!:-)

Witam sie porannie. Gratuluje mamusiom , ktore wczoraj poznaly plec.
Trixi dobrze , ze juz jestes.
Marja, Korba z okazji dzisiejszej uroczystosci skladam Wam najserdeczniejsze zyczenia
W błękicie nieba i słońca blasku niech miłość Wasza rozkwita, Gdy wierność i prawość Was będzie prowadzić, do domu szczęście zawita. Radosny szczebiot dziecięcych głosików każdy dzień opromieni, a wspólne wzajemne zrozumienie nigdy się, nigdy nie zmieni
Dziewczynki potrzebuje pomocy- porady... Dosc mocno boli mnie dół brzucha w okolicy pęcherza, najbardziej jak wstaje np z łóżka czy chodze... To takie wrażenie jak bym z 5 godzin nie robiła siku i wszystko juz by mnie bolała... Lekarka przepisała mi asmag który mam brac 2 razy dziennie ale kurcze nie widze poprawy i zaczynam sie martwic zwłaszcza ze w poniedzialek mamy jechac na urlop :(((( z pierwsza niunia tak nie maiłam.... A ten ból jest dość mocny, czy któraś z was tez tak ma????????????
Wiesz ja mam to samo i u mnie okazalo sie tak jak u Olci lozysko przodujace, niestety nie mozna tego zmienic , moze samo sie cofnie.

Dziewczyny ja tak na moment -jestem po 3d

Mamy Coreczke!!!

Ale sie cieszymy:):-):-):-):-):-)
Ogromne Gratki.

A ja znowu dola zalapalam bo od 2 dni nie czuje mojej dzidzi. Pocieszcze mnie , ze tez tak macie?
Na dodatek w poniedzialek wybieram sie na 2 tyg do Polski, tak , ze moze mnie nie byc w tym czasie na forum.
U nas dzis piekna pogoda ma byc do 22 stopni.

Witam dziewczyny!!!

Korba, Marja - wszystkiego naj....na nowej drodze życia; oby zawsze Świeciło Wam słońce!!!

U nas zapowiada się ciepły i bardzo słoneczny dzionek. Pranko wstawione, śniadanko zjedzone, zaraz zmykam po zakupy, a po powrocie jeszcze dom trzeba odgruzować :)

Miłego dnia!!!

Saraa - ja też martwię się, ponieważ jeszcze nie czuję mojej dzidzi :( Chociaż czasami czuję takie jakby łaskotanie od środka i zastanawiam się, czy to maluszek daje o sobie znać w ten sposób. W poniedziałek wizyta i poproszę, aby chociaż sondę przyłożyła żeby zobaczyć, czy z maleństwem wsio ok.

Ostatnia edycja:
Marja, Korba ,dziewczynki zycze wam zdrowka , szczesliwego pozycia malzenskiego i aby wszystko o czym marzycie sie spelnilo:-):-):-)
Dzien dobry, mnie super pogoda, maz w pracy do 13 wiec na razie jeszcze leze w lozku i sie wyleguje

korba , Marja Wśród kwiatów zieleni, i słońca płomieni. Żyjcie długo i szczęśliwie, nowozaślubieni. Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia;-):tak::-D:-)

dzień dobry
gratuluje wszystkim udanych wizyt i kolejnych ujawnionych Córeczek i Synków
dziękuję za gratki :tak:;-)

miłego dnia:-)

reklama
Hejka z rana
Gratuluje udanych wizyt i poznania plci

i mlodym parom zycze wszystkiego co naj...;-)

Dziewczyny jaka ja jestem szczesliwa!!!!Ten lekarz jest swietny ,taki dokladny ,caly czas mowil co robi ,rozmawial z dzidzia np"no obroc sie kochanie ,pokarz nam buzke":-D
Mala ma 195g i jest cudowna:-):-):-).Mam 13 min filmu(cale badanie) Rewelacja
I tak sie ciesze ze w koncu to wszystko sprawdzilam...no bo ten stan zapalny,wiec dal mi antybiotyk.No i powiedzial o tym lozysku ze z tego moze mnie ciagle bolec ten brzuch,ze mam sie bardzo oszczedzac,pytal czy nie krwawilam (na szczescie nie),zaraz polece do apteki zaczne wszystko brac i bedzie dobrze.

Troche mnie zmartwil bo ja mam jakies problemy z krazeniem,zawsze lekarze mnie zbywali,a ja mu powiedzialm ze zawsze mi sinialy stopy i rece i ze ciagle mi zimno itp,a on ze musze isc i przebadac sie kardiologicznie bo to bardzo niedobrze(a odkad jestem w ciazy jest jeszcze gorzej):-(

Takze jeszcze to mnie czeka

Ale jestem i tak dzis mega szczesliwa i nic mi tego nie popsuje haha mosialybyscie widziec mojego meza-on bardzo chcial corcie:-):-):-)

Milego dnia wszystkim

I trzymam za was i wasze malenstwa kciuki :)

Do góry