reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witajcie Wrześnióweczki ! :-D

Ja szykuję się na uczelnie, na szczęście tylko 4 godziny. Później odpoczynek i małe sprzątanko, a niedziela będzie dla nas :-)
Olcia, serdecznie gratuluję dziewuszki, wow naprawdę super, teraz będzie parka :-)
Wiesz, ja też od zawsze mam problemy z krążeniem, zwalano to na karb niskiego ciśnienia, ale im jestem starsza tym gorzej, bo mam wiecznie zimne i sine stopy, chłodne ręce i jestem zmarźluchem, na stopach robią mi się pajączki to skutek tego niedokrwienia zakonczen konczyn dolnych, w ciazy jest ciut lepiej, trochę cieplej.
Z tym shcorzeniem trzeba się nam będzie udać do specjalisty od naczyń, może obejdzie się bez kardiologa.
Pięknego dnia dla Was, duuuuuużo słonca i usmiechu! :-D

reklama
Cześć dziewczyny! :) Chciałam do Was dołączyć (o ile jeszcze można - wcześniej nie pozwolił mi strach...). Mam na imię Marta i termin wg OM mam na 24 września. To moja (NASZA) pierwsza ciąża. Jesteśmy z mężem bardzo szczęśliwi :)

W tą środę miałam wizytę u lekarza, ale nie widziałam dzidzi na USG tylko słuchałam serduszka. Następne wizyty 17 (USG 3d) i 19 maja (u mojego lekarza zwykłe USG) :) Już się nie mogę doczekać!!! ;]

Udanego i bardzoooooo słonecznego dnia! :)

Beniaminko-widze ze nie jestem sama.Wiesz ja nie wiem gdzie z tym isc mowie tylko co mi ten gin wczoraj powiedzial(ze powinnam sie przebadac kardiologicznie) i chyba tak zrobie ,dla swietego spokoju:)

Cześć dziewczyny! :) Chciałam do Was dołączyć (o ile jeszcze można - wcześniej nie pozwolił mi strach...). Mam na imię Marta i termin wg OM mam na 24 września. To moja (NASZA) pierwsza ciąża. Jesteśmy z mężem bardzo szczęśliwi :)

W tą środę miałam wizytę u lekarza, ale nie widziałam dzidzi na USG tylko słuchałam serduszka. Następne wizyty 17 (USG 3d) i 19 maja (u mojego lekarza zwykłe USG) :) Już się nie mogę doczekać!!! ;]

Witaj i nic sie nie boj:)

Pisz z nami:)

Witam
Pannom młodym udanej zabawy do białego rana no i " niechaj ta droga wspólnie obrana tylko różami będzie usłana"
Witam nową brzuchatkę.
Pisz śmiało.1 ciąża to dużo pytań, wątpliwości a to fotum jest po to,aby się wspierać :)
U mnie piękne słonke lecę na zakupy i upiekę jakieś ciacho na niedzielę :)

Witam przy kawci!
U mnie piękny dzień sie zapowiada. Pewnie jak Mój wróci to gdzieś pojedziemy. Jutro jedziemy pod Poznań na ryby. Super będzie i doczekać sie już nie moge kiedy rozwine i wyrzuce sprzęt a potem usłysze jak karpik ciągnie żyłke. Tylko na zawody nie chce mnie puścić bo martwi sie że jak wylosuje miejsce w cieniu to zmarzne. A ja tak lubie tym puszącym sie chłopom nosy ucierać. Baba ich pokonała (hehe) Mają wtedy takie fajne miny jakby kilo cytryn zjedli.
Ide robić karpatke i rybke na obiad.
Miłego dnia brzuchatki!
Cześć marta2411!

Ostatnia edycja:

Witaj Marto, rozgość się i pisz z nami :-) Ja mam termin na 19 września, ale pewnie i tak dzidziuś urodzi się kiedy będzie gotów :-)I Tobie również- dużo słoneczka na dzisiaj!

Beniaminko-widze ze nie jestem sama.Wiesz ja nie wiem gdzie z tym isc mowie tylko co mi ten gin wczoraj powiedzial(ze powinnam sie przebadac kardiologicznie) i chyba tak zrobie ,dla swietego spokoju:)
Zrób, zrób, serducho też warto obejrzeć, są rózne przyczyny tych zasinien konczyn.

Witam przy kawci!
U mnie piękny dzień sie zapowiada. Pewnie jak Mój wróci to gdzieś pojedziemy. Jutro jedziemy pod Poznań na ryby. Super będzie i doczekać sie już nie moge kiedy rozwine i wyrzuce sprzęt a potem usłysze jak karpik ciągnie żyłke. Tylko na zawody nie chce mnie puścić bo martwi sie że jak wylosuje miejsce w cieniu to zmarzne. A ja tak lubie tym puszącym sie chłopom nosy ucierać. Baba ich pokonała (hehe) Mają wtedy takie fajne miny jakby kilo cytryn zjedli.
Ide robić karpatke i rybke na obiad.
Miłego dnia brzuchatki!

A wiesz Skrzaciku, że ze mnie tez dobry wędkarz :-) U mnie to rodzinne, po dziadku, ojcu, kuzynach, sun łowi i ja lubię , tylko białych robaków się nie tykam, bleee ;-)

cześć dziewczyny jak Was podczytałam ciupkę to aż mi się łezka zakręciła ehhh to samo przeżywałam rok temu a teraz jest już ze mną mała terrorystka:-)

zaczynajcie się już wysypiać:-)

a tak poza tym to ja z propozycją bo mam trochę ciuszków ciążowych jak by któraś była zainteresowana to proszę info na priva rozmiar z przed ciąży 40-42.

Trzymam kciuki co by wsio było ok

reklama
Do góry