reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Marja,Korba powodzenia jutro

trzymamy za Wasze sobotnie uroczystosci kciuki

do zobaczenia w gronie mezatek
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.

Gratuluje udanych wizyt i poznania płci. Ja musze czekać do wtorku.

Asiek jak najszybciej do lekarza idź żebyś ze spokojem mogła cieszyć sie wyjazdem.

Ja właśnie wróciłam od kumpeli. Wygadałam sie i mam lepszy humorek.
Dziękuje forumowiczkom za wsparcie!!!
Dobranoc wszystkim!

reklama
Hejka :-)Chwilę mnie nie było i widze całe mnóstwo nowinek.
Przede wszystkim ogromne gratulacje owocnych wizyt- widze chłopcy nadrabiają i pewnie juz mamy remis? :-D Super dziewczyny , że znacie już płeć. Mam we wtorek wizytę , ale nie licze że poznam płeć, nastawiam się na 4 maja na prenatalno-połówkowe.
Masdracula moje uszanowanko za oddanie pracy, brawo! Tosiu i dla Ciebie brawa, teraz to już poelcisz z pisaniem, super! :-)
Jestem mega zmęczona, miałam leżeć a tu wciąż gdzies muszę jezdzic, bo nie dostaję poczty- były maż mi nie oddaje, złożyłam doniesienie na polcję. Ozesz, czy nie można w wieku ponad 40 lat zachowywać się dojrzalej ? :-/
Mój coraz bardziej ruchliwy maluszek mi to wynagradza i od razu przypominam sobie, że nie wolno mi sie denerwować, bo i maleństwo się zle wtedy czuje- wyczytałam przedwczoraj w mojej sygnaturce na 18-19 tc . Staram się.
Marja, Korba wspaniałego ślubu, pogodnego dnia, przepięknego wesela! :-)Wszelkiej szczęśliwości na nowej drodze życia .
Życzę Wam dobrej nocy, jutro jadę na zajęcia, odrabiamy zaległe z okresu żałoby narodowej.
Pa, pa śpijcie dobrze.
P.S
Pysiu, ja za sprawę rozowodową bez orzekania płąciłam adwokatowi 1800 zł , gdyby było więcej spraw niz jedna - za kazdą dodatkową byłoby 100 zł. Nie żałuję, że miałam adwokata, nadal korzystam z jego rad, juz nieodpłatnie.

Ostatnia edycja:
.........ja jakos nie mam humorku, dzis 10.rocznica naszych zaręczyn, a on chrapie...chociaz kwiatki dostałam...25 kremowych róż ...
dobranoc i kolorowych snów zyczę

Witam porannie!

Olcia - Gratuluje bardzo poznania płci! Super!
Marja i Korba - Udanego dnia! I wszystkiego najlepszego z okazji Ślubu!:-)
Noc miałam niespokojną - moją córeczke rozbolało ucho i gardło - musiałam jechać na dyżur do szpitala!:sorry2: W nocy troszke pojekiwała, a teraz spokojnie śpi.
Malunio w brzuszku kopie na całego - fajnie!
Wszystkim życze spokojnego, słonecznego dnia!!!:-)

Witam sie porannie. Gratuluje mamusiom , ktore wczoraj poznaly plec.
Trixi dobrze , ze juz jestes.
Marja, Korba z okazji dzisiejszej uroczystosci skladam Wam najserdeczniejsze zyczenia
W błękicie nieba i słońca blasku niech miłość Wasza rozkwita, Gdy wierność i prawość Was będzie prowadzić, do domu szczęście zawita. Radosny szczebiot dziecięcych głosików każdy dzień opromieni, a wspólne wzajemne zrozumienie nigdy się, nigdy nie zmieni
Dziewczynki potrzebuje pomocy- porady... Dosc mocno boli mnie dół brzucha w okolicy pęcherza, najbardziej jak wstaje np z łóżka czy chodze... To takie wrażenie jak bym z 5 godzin nie robiła siku i wszystko juz by mnie bolała... Lekarka przepisała mi asmag który mam brac 2 razy dziennie ale kurcze nie widze poprawy i zaczynam sie martwic zwłaszcza ze w poniedzialek mamy jechac na urlop :(((( z pierwsza niunia tak nie maiłam.... A ten ból jest dość mocny, czy któraś z was tez tak ma????????????
Wiesz ja mam to samo i u mnie okazalo sie tak jak u Olci lozysko przodujace, niestety nie mozna tego zmienic , moze samo sie cofnie.

Dziewczyny ja tak na moment -jestem po 3d

Mamy Coreczke!!!

Ale sie cieszymy:):-):-):-):-):-)
Ogromne Gratki.

A ja znowu dola zalapalam bo od 2 dni nie czuje mojej dzidzi. Pocieszcze mnie , ze tez tak macie?
Na dodatek w poniedzialek wybieram sie na 2 tyg do Polski, tak , ze moze mnie nie byc w tym czasie na forum.
U nas dzis piekna pogoda ma byc do 22 stopni.

Witam dziewczyny!!!

Korba, Marja - wszystkiego naj....na nowej drodze życia; oby zawsze Świeciło Wam słońce!!!

U nas zapowiada się ciepły i bardzo słoneczny dzionek. Pranko wstawione, śniadanko zjedzone, zaraz zmykam po zakupy, a po powrocie jeszcze dom trzeba odgruzować :)

Miłego dnia!!!

Saraa - ja też martwię się, ponieważ jeszcze nie czuję mojej dzidzi :( Chociaż czasami czuję takie jakby łaskotanie od środka i zastanawiam się, czy to maluszek daje o sobie znać w ten sposób. W poniedziałek wizyta i poproszę, aby chociaż sondę przyłożyła żeby zobaczyć, czy z maleństwem wsio ok.

Ostatnia edycja:
Marja, Korba ,dziewczynki zycze wam zdrowka , szczesliwego pozycia malzenskiego i aby wszystko o czym marzycie sie spelnilo:-):-):-)
Dzien dobry, mnie super pogoda, maz w pracy do 13 wiec na razie jeszcze leze w lozku i sie wyleguje

korba , Marja Wśród kwiatów zieleni, i słońca płomieni. Żyjcie długo i szczęśliwie, nowozaślubieni. Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia;-):tak::-D:-)

dzień dobry
gratuluje wszystkim udanych wizyt i kolejnych ujawnionych Córeczek i Synków
dziękuję za gratki :tak:;-)

miłego dnia:-)

reklama
Hejka z rana
Gratuluje udanych wizyt i poznania plci

i mlodym parom zycze wszystkiego co naj...;-)

Dziewczyny jaka ja jestem szczesliwa!!!!Ten lekarz jest swietny ,taki dokladny ,caly czas mowil co robi ,rozmawial z dzidzia np"no obroc sie kochanie ,pokarz nam buzke":-D
Mala ma 195g i jest cudowna:-):-):-).Mam 13 min filmu(cale badanie) Rewelacja
I tak sie ciesze ze w koncu to wszystko sprawdzilam...no bo ten stan zapalny,wiec dal mi antybiotyk.No i powiedzial o tym lozysku ze z tego moze mnie ciagle bolec ten brzuch,ze mam sie bardzo oszczedzac,pytal czy nie krwawilam (na szczescie nie),zaraz polece do apteki zaczne wszystko brac i bedzie dobrze.

Troche mnie zmartwil bo ja mam jakies problemy z krazeniem,zawsze lekarze mnie zbywali,a ja mu powiedzialm ze zawsze mi sinialy stopy i rece i ze ciagle mi zimno itp,a on ze musze isc i przebadac sie kardiologicznie bo to bardzo niedobrze(a odkad jestem w ciazy jest jeszcze gorzej):-(

Takze jeszcze to mnie czeka

Ale jestem i tak dzis mega szczesliwa i nic mi tego nie popsuje haha mosialybyscie widziec mojego meza-on bardzo chcial corcie:-):-):-)

Milego dnia wszystkim

I trzymam za was i wasze malenstwa kciuki :)

Do góry