Hejka :-)Chwilę mnie nie było i widze całe mnóstwo nowinek.
Przede wszystkim ogromne gratulacje owocnych wizyt- widze chłopcy nadrabiają i pewnie juz mamy remis?
Super dziewczyny , że znacie już płeć. Mam we wtorek wizytę , ale nie licze że poznam płeć, nastawiam się na 4 maja na prenatalno-połówkowe.
Masdracula moje uszanowanko za oddanie pracy, brawo! Tosiu i dla Ciebie brawa, teraz to już poelcisz z pisaniem, super! :-)
Jestem mega zmęczona, miałam leżeć a tu wciąż gdzies muszę jezdzic, bo nie dostaję poczty- były maż mi nie oddaje, złożyłam doniesienie na polcję. Ozesz, czy nie można w wieku ponad 40 lat zachowywać się dojrzalej ? :-/
Mój coraz bardziej ruchliwy maluszek mi to wynagradza i od razu przypominam sobie, że nie wolno mi sie denerwować, bo i maleństwo się zle wtedy czuje- wyczytałam przedwczoraj w mojej sygnaturce na 18-19 tc . Staram się.
Marja, Korba wspaniałego ślubu, pogodnego dnia, przepięknego wesela! :-)Wszelkiej szczęśliwości na nowej drodze życia .
Życzę Wam dobrej nocy, jutro jadę na zajęcia, odrabiamy zaległe z okresu żałoby narodowej.
Pa, pa śpijcie dobrze.
P.S
Pysiu, ja za sprawę rozowodową bez orzekania płąciłam adwokatowi 1800 zł , gdyby było więcej spraw niz jedna - za kazdą dodatkową byłoby 100 zł. Nie żałuję, że miałam adwokata, nadal korzystam z jego rad, juz nieodpłatnie.