reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

DOROTKO- Super wieści!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę!!!!!!

U nas dziś pogoda do bani: zimno, deszczowo.

Jutro czeka mnie w pracy dłuuuuuuuuugi dzień - lekcje zaczynam o 8, a po nich rada pedagogiczna + jakieś szkolenie, a na koniec zebranie z rodzicami :( Do domu zląduję pewnie dopiero około 21.00

Nadal nie czuję kopniaczków i trochę się martwię, czy wszystko z bejbikiem ok. Wizyta 26.04 i mam nadzieję, że do tego czasu maleństwo da o sobie znać!!!

Miłego wieczoru :)

reklama
Uf mimo że to moja 3 ciąża to jakoś nie pamiętam jak to jest i stąd się zapytałam,ale widze że wy też tak macie więc to normalne i spojniejsza jestem ....ale ten czas leci co nie dziewczyny ???dopiero co dowiedziałyśmy się że jesteśmy w ciązy a tu prawie połowa ....

AGAMATI trochę wytrwałości ,napewno niedługo maluszek zacznie kopać ,niektóre kobiety czują ruchy dziecka wcześniej inne póżniej nawet ok 22 tyg.

DOROTKO super że wszytsko oki i że będzie dziewczynka ja tez marze o 2 księżniczce ma nadzieję że na usg połówkowym okaże się co nosze w brzuszku!

PYSIA a no czasem tak jest że od słowa do słowa człowiek coś żle zrozumie i jest już pretensja!

Ostatnia edycja:
super wiedziałam,że na bólu gardła sie nie skończy :( na noc bierze mnie goraczka mam narazie 37 i nie wiem czy brac apap czy czekać aż bardziej sie rozwinie :( szok zawsze coś...nie dość że mam ostatnio doła płaczący nastrój to jeszcze choroba ajjjj............. :(

dziewczynki która mi doradzi czy mam zbic tempke apapem na noc? juz mam 37.5 i boję się że jutro będzie wyższa i nie wiem co robić napewno poleże w łóżku kilka dni ale boję się o te gorączkę :(

dziekuje!

tyle rzeczy na faceta wskazywalo, pedzelek miedzy nogam w 12tci,fatalne samopoczucie.... bylam nastawiona na faceta a bardzo chcelismy dziewczynke... takze mile zaskoczenie.
wszystko jedno najwazniejsze,ze zdrowe, za 2 tyg polowkowe!

reklama
ja po wizycie u gina, z dzidzia wszystko super.:-D ptak odlecial i bede miala druga CORECZKE.

jestesmy mega happy:tak::tak:
Graruluje dziewczynki;-);-);-);-)

dziewczynki która mi doradzi czy mam zbic tempke apapem na noc? juz mam 37.5 i boję się że jutro będzie wyższa i nie wiem co robić napewno poleże w łóżku kilka dni ale boję się o te gorączkę :(
Poczytaj na temat goraczki w ciazy
Gorączka w ciąży - Specjalista radzi - Poradnik - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie

Do góry