reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
witajcie:)
witam mamusie ja się musze pochwalić udało mi sie i dostałam pracę jako pomoc w przedszkolu dyrektorka wie jak wygląda sytuacja i mnie przyjęła zaczynam jutro o 8 czuje się dobrze i mam nadzieję ze popracuje jak najdłużej się da a z drugiej strony dodatkowa kasa się przyda żeby kupić wyprawkę dla naszego maluszka
super!gratuluję nowej pracy:)

witam mamusie ja się musze pochwalić udało mi sie i dostałam pracę jako pomoc w przedszkolu dyrektorka wie jak wygląda sytuacja i mnie przyjęła zaczynam jutro o 8 czuje się dobrze i mam nadzieję ze popracuje jak najdłużej się da a z drugiej strony dodatkowa kasa się przyda żeby kupić wyprawkę dla naszego maluszka

super!!! wielkie gratulacje!!!

Witam:):-)...ja tak na moment...
Dorotko bardzo sie cieszę,że wszystko idzie ku dobremu i gratuluję drugiej córeczki:):tak:
Lilula gratuluję nowej pracy:-)...to zawsze pare groszy do przodu....
A ja dalej takie dni,ze nawet nie mam siły na nic....ale się nie poddaję....powiem tylko ,że wózek piękny dostane i to taki jak chciałam i troszkę wyprawki-jak ja sie cieszę z tego powodu....no ale teraz muszę się pozbierać i iść do przodu...bo po burzy przychodzi słońce....

dorotka świetne wiadomości oby tak dalej :)
lilula gratuluję pracy :)

ja spałam prawie całe popołudnie :) ale teraz mnie boli bardziej głowa ale ssam se holssy i gardło niby mniej boli najgorzej boli jak za długo oddycham przez usta i mam sucho w gardle :( aj jak ja nie lubię chorować...mój przyjedzie to będe się faszerować tabletkami może pomogą bo płukać wodą z solą nie mogę bo przwie wymiotuje wiec odpuściłam sobie :)

dorotka świetne wiadomości oby tak dalej :)
lilula gratuluję pracy :)

ja spałam prawie całe popołudnie :) ale teraz mnie boli bardziej głowa ale ssam se holssy i gardło niby mniej boli najgorzej boli jak za długo oddycham przez usta i mam sucho w gardle :( aj jak ja nie lubię chorować...mój przyjedzie to będe się faszerować tabletkami może pomogą bo płukać wodą z solą nie mogę bo przwie wymiotuje wiec odpuściłam sobie :)

Beti życzę zdrówka...rozumie cie bo mnie prawie 2msc trzymała choroba a zaczeło sie w grudniu-jeszcze nie wiedziałam,że mam maleństwo pod sercem....no a jak zrobiłam w styczniu test to jeszcze miesiac mnie trzymało....

Beti życzę zdrówka...rozumie cie bo mnie prawie 2msc trzymała choroba a zaczeło sie w grudniu-jeszcze nie wiedziałam,że mam maleństwo pod sercem....no a jak zrobiłam w styczniu test to jeszcze miesiac mnie trzymało....

dziękuję .... ja ostatni raz chorowałam od 2 świeta bożego narodzenia do sylwestra nie wiedziałam że jestem w ciąży i faszerowałam się gripexem tabletkami i wszystkim co się dało...no ale widać nie zaszkodziło to mojej kruszynce :) tylko że ja nie lubię jak boli gardło a mój wtedy szczęsliwy heheh oczywiście w przenośni bo nie odzywam się prawie wcale i ma spokój bo jak gardełko zdrowe to i bunia mi sie nie zamyka heheh..

dziękuję .... ja ostatni raz chorowałam od 2 świeta bożego narodzenia do sylwestra nie wiedziałam że jestem w ciąży i faszerowałam się gripexem tabletkami i wszystkim co się dało...no ale widać nie zaszkodziło to mojej kruszynce :) tylko że ja nie lubię jak boli gardło a mój wtedy szczęsliwy heheh oczywiście w przenośni bo nie odzywam się prawie wcale i ma spokój bo jak gardełko zdrowe to i bunia mi sie nie zamyka heheh..

Dokładnie jak u mnie....;-) a ja też sie faszerowałam do 2 kresek....ale moje dzieciatko dało radę sobie z tym....a teraz jak na razie nie choruję....:tak:

reklama
Do góry