reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

DOROTKO- Super wieści!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę!!!!!!

U nas dziś pogoda do bani: zimno, deszczowo.

Jutro czeka mnie w pracy dłuuuuuuuuugi dzień - lekcje zaczynam o 8, a po nich rada pedagogiczna + jakieś szkolenie, a na koniec zebranie z rodzicami :( Do domu zląduję pewnie dopiero około 21.00

Nadal nie czuję kopniaczków i trochę się martwię, czy wszystko z bejbikiem ok. Wizyta 26.04 i mam nadzieję, że do tego czasu maleństwo da o sobie znać!!!

Miłego wieczoru :)

reklama
Uf mimo że to moja 3 ciąża to jakoś nie pamiętam jak to jest i stąd się zapytałam,ale widze że wy też tak macie więc to normalne i spojniejsza jestem ....ale ten czas leci co nie dziewczyny ???dopiero co dowiedziałyśmy się że jesteśmy w ciązy a tu prawie połowa ....

AGAMATI trochę wytrwałości ,napewno niedługo maluszek zacznie kopać ,niektóre kobiety czują ruchy dziecka wcześniej inne póżniej nawet ok 22 tyg.

DOROTKO super że wszytsko oki i że będzie dziewczynka ja tez marze o 2 księżniczce ma nadzieję że na usg połówkowym okaże się co nosze w brzuszku!

PYSIA a no czasem tak jest że od słowa do słowa człowiek coś żle zrozumie i jest już pretensja!

Ostatnia edycja:
super wiedziałam,że na bólu gardła sie nie skończy :( na noc bierze mnie goraczka mam narazie 37 i nie wiem czy brac apap czy czekać aż bardziej sie rozwinie :( szok zawsze coś...nie dość że mam ostatnio doła płaczący nastrój to jeszcze choroba ajjjj............. :(

dziewczynki która mi doradzi czy mam zbic tempke apapem na noc? juz mam 37.5 i boję się że jutro będzie wyższa i nie wiem co robić napewno poleże w łóżku kilka dni ale boję się o te gorączkę :(

dziekuje!

tyle rzeczy na faceta wskazywalo, pedzelek miedzy nogam w 12tci,fatalne samopoczucie.... bylam nastawiona na faceta a bardzo chcelismy dziewczynke... takze mile zaskoczenie.
wszystko jedno najwazniejsze,ze zdrowe, za 2 tyg polowkowe!

reklama
ja po wizycie u gina, z dzidzia wszystko super.:-D ptak odlecial i bede miala druga CORECZKE.

jestesmy mega happy:tak::tak:
Graruluje dziewczynki;-);-);-);-)

dziewczynki która mi doradzi czy mam zbic tempke apapem na noc? juz mam 37.5 i boję się że jutro będzie wyższa i nie wiem co robić napewno poleże w łóżku kilka dni ale boję się o te gorączkę :(
Poczytaj na temat goraczki w ciazy
Gorączka w ciąży - Specjalista radzi - Poradnik - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie

Do góry