reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

jej pyśka ale dałaś w gary hehe ;)
Ja w tym roku bardziej labę mam, jutro idę tylko pomóc mamie sałatki zrobić itp. Bo święta i tak u nich spędzamy to nawet mi sie nie chciało nic robić, no tylko tradycyjnie święconkę co roku ja robię i ide do Kościoła.
Teraz niedawno na czworaka podłogi myłam bo tak mi wygodniej ;) Pewnie zaraz dzieci zapaskudzą.

reklama
Witam dziewczyny.
Ja pisałam o tych paznokciach ale o akrylu na paznokcie.
Pielęgnacja włosów i paznokci w ciąży - Okresy świetności i zagrożenia / Uroda / Bocianowo (ciąża) / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
No i pytałam tak z ciekawości znajomej która tym się zajmuje. Ale przecież na wszystko są różne zdania i opinie.

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób

Ja wolę gotować niż latać z mopem i odkurzaczem więc ja robię jedzonko z mamą a mój posprząta trochę domek.W sumie niedziele jesteśmy poza domem i poniedziałkowe popołudnie też,a mama w pracy oba święta po pół dnia, ale wypada mieć w lodówce coś więcej niż światło w razie nalotu niespodziewanych gości.Różnie to bywa a poza tym przyjemnie jest mieć lodówkę pełną łakoci.
U nas w święta i urodziny to zawsze jedzenia jest masa, jakoś tak się przyjęło.
Oto moje babeczki i sałatka warstwowa no i niunka z koszyczkiem na jutro ubranym w "sukienkę" i "opaskę"

Załączniki

• DSC07351..jpg
    DSC07351..jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC07348..jpg
    DSC07348..jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC07349..jpg
    DSC07349..jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC07350..jpg
    DSC07350..jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 38
Ja wolę gotować niż latać z mopem i odkurzaczem więc ja robię jedzonko z mamą a mój posprząta trochę domek.W sumie niedziele jesteśmy poza domem i poniedziałkowe popołudnie też,a mama w pracy oba święta po pół dnia, ale wypada mieć w lodówce coś więcej niż światło w razie nalotu niespodziewanych gości.Różnie to bywa a poza tym przyjemnie jest mieć lodówkę pełną łakoci.
U nas w święta i urodziny to zawsze jedzenia jest masa, jakoś tak się przyjęło.
Oto moje babeczki i sałatka warstwowa no i niunka z koszyczkiem na jutro ubranym w "sukienkę" i "opaskę"

mniam ale musi byc pyszne to ciasto :)

No i po sprzątaniu, firanki zawieszone, kuchnia wysprzątana i podłogi pomyte, a siły brak. Teraz tylko odpocząc chwilę, kolacyjkę zjeśc i dzisiaj już nic nie będę robic.
Pysia to teraz tylko gości możesz spraszac jak tyle pyszności zrobiłaś. Aż ślinka leci jak tylko się posłucha :)

Witam mauski ale mi smaka narobilyscie tymi babkami :D Ja niedlugo biore sie za robienie sernika. Dzis chlopaki mi przykrecili polke i jak weszlam do pokoju to myslalam ,ze sie posikam ze smiechu bo juz na zlosc mi szkoda sil bylo :) Zawiesili polke do swojej wysokosci czyli ja nawet na palcach tam nie dosiegam :) No i musili wywiercic nowe dziury w scianie i przykrecic ja nizej i takim sposobem mam w nowiutkiej pomalowanej scianie po remoncie dodatkowe 4 dziury ,ktore mam nadzieje po zaszpaclowaniu i pomalowaniu na nowo nie beda sie rzucac w oczy. Bo jak beda to sie dopiero wtedy bede zloscila teraz daje im czas na naprawe :) Gratuluje wszystkim udanych wizyt i poznania plci :) Co do wagi to mam nadzieje ,ze moja po swietach na wizycie w koncu bedzie na plusie bo ile mozna gubic wage w ciazy.
Ja rowniez zycze wszystkim zdrowych spokojnych swiat bez przemeczania sie bo NIE WOLNO (szybko tez nie :p ) sie przemeczac no i odnalezienia zabieganym mamuska troche spokoju w te dni :) Ja tez bede miala troszke przerwy z bb bo rowniez jade do tesciow i nie wiem jak uda mi sie tam dorwac do neta :)

reklama
a my właśnie wróciliśmy od mojej mamy z wałówką żarcia :-D chyba do następnych świąt starczy heheh....:szok: jestem już najedzona ale napewno nie zrezygnuję z tej rybki po grecku :tak::tak: mnniam...:-)........

Do góry