olcia23
list mama '05
jaga111-Witaj
Wow blizniaki -super -to juz trzecie u nas na wrzesien
zapraszamy
Wow blizniaki -super -to juz trzecie u nas na wrzesien
zapraszamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie Moge do was dolaczyc???
jestem jagoda z krakowa mam 25 lat mam corke Kornelke (18.03 skonczyla roczek) i bede mam 22.09/2010-beda blizanki(wczorajsze USG pokazalo Parke-synka i corke....) mozliwe ze bedzie to Matylda i Seweryn(R. sie upera przy nim)
jestem dosc dziwnej sytulacji Rodzinnej ale to mysle ze pozniej opowiem...jak narzie witam...i dobrej nocki zycze,,.
jestem jagoda z krakowa mam 25 lat mam corke Kornelke (18.03 skonczyla roczek) i bede mam 22.09/2010-beda blizanki(wczorajsze USG pokazalo Parke-synka i corke....) mozliwe ze bedzie to Matylda i Seweryn(R. sie upera przy nim)
jestem dosc dziwnej sytulacji Rodzinnej ale to mysle ze pozniej opowiem...jak narzie witam...i dobrej nocki zycze,,.