reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
magi ekspresowo:tak:
czosnek z cebulką podsmażam lekko na oliwie, wrzucam dwie puszki pomidorów krojonych i duszę to..potem dorzucam mięsa z patelni albo od razu do gara. Przyprawiam i finisz:-) druga opcja zamiast mięsa tuńczyk z puszki ale mi jakoś nie wchodzi teraz..ale pychaaa:tak:

Ale napisałyście , nie nadążam;-)
Ciśnienie miałam ostatnio 135/70 czyli w normie:tak:
Pysia ja też zamierzam komodę kupić dla malucha, bo się nie pomieścimy z wszystkim;-)

Co do obiadku mnie się nie chce, ale mam mega ochotę na bułki z sałatą serem i chudą wędlinką i małż obiecał żę zakupi co potrzeba:-D

dajcie spokój już z tym jedzeniem bo mi żołądek się wywróci do góry nogami, a taka głodna jestem :-( a tu jeszcze tak długo do obiadku :-(

Ja zaraz rosolek zrobie, bo jakos mam wielkiego smaka na rodsol - i moze piers z kurczaka usmaze i jakas suroweczke do tego. A poki co kupilam paczke sledzi solonych ( nie opuszcza mnie na nie ochota) i zjadlam kilka chipsow , bo az mnie skrecalo za nimi:-))

reklama
Do góry